Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

Drugari sada je 202 abdejt, kako vam se pokazao ovaj abdejt jel sve ok da li sve radi kako treba, da li je kamera ok nadam se da tu nisu nista dirali to mi je najvaznije... Mnogo mi znace vasa iskustva unapred zahvalan.

Koliko objektivno vredi sada ovaj telefon? Vreme je za menjanje xz2, ne bih ponovo Sony jer su preskupi a Honor mi deluje zanimljivo zbog rama/memorije.

Idem u Italiju uskoro, uzeo bih tamo telefon, našao sam za 730e pa se dvoumim između njega i p7pro. 6pro je vec star model, ima da se nađe i za ispod 400e u Rimu.
Meni je drugar uzeo honor magic 5 pro, u Sangaju, u zvanicnoj radnji za 650e, 12/256gb verzija, 16/512 je bila 780e.

@matrix007

Ti baš nisi koristio iOS ? 😂

Da vidiš sta je izbacivanje nedovršenog softvera, pa za par dana par sitnih update-a.. Ključna stvar, reši se odmah.. Ovo za onaj bag sa otključavanjem ekrana, prvo mi se kosa digla na glavi, a onda expess rešenje..

Pričali su i za Motorolu da je skoro pa Vanila i dobijaće update odmah nakon Pixela.. Vaaaažiii...
Ne diraj mi Motorolu! :D Evo, januarski security patch, dobio jos 25og januara (edge 30 fusion). Popravlja se i Moto, po malo... Jeste da je, jos uvek, and 13, ali radi bez greske, sto mi je vaznije, iskreno.
Honor ne moze da izbacuje update tako brzo, kao recimo Samsung ili Apple, ali, ujedno, stabilnije radi od tog istog Samsunga. Od s22ultre vise Samsung ne kupujem, nisu resili probleme koje je imala, samo ih preneli na s23u, a sada i na s24u. Dakle, takvi update politika bolje da me zaobidje na Honoru.

Mislim da se kvalitet nije poboljšao, i ako jeste verovatno na bolje.
Ali video sam pored one izmene sa okvirom fotografija još jednu promenu.
To je rezolucija 4K za još jedan odnos stranica.
Ispravite me ako grešim ali mislim da nije bila
Screenshot_20240205_115336.jpg

Mislim da se kvalitet nije poboljšao, i ako jeste verovatno na bolje.
Ali video sam pored one izmene sa okvirom fotografija još jednu promenu.
To je rezolucija 4K za još jedan odnos stranica.
Ispravite me ako grešim ali mislim da nije bila
Pogledajte prilog 427411
Veliko hvala Joco vezano za ovaj abdejt mnogo mi znaci da je kamera ista, jako sam odusevljen sa njom pa me svaki abdejt brine samo nju da ne diraju, okaci neku fotku sada sa ovim abdejtom neku dnevnu i nocnu ako ti nije opterecenje unapred hvala.
Sto se tice ove opcije 4k to je bilo i pre te dve opcije za 4k tako da se to nije menjalo, a meni ni ne treba na bolje samo da sa 202 nisu nista dirali kameru na losije 😁

Prilozi

• Screenshot_20240205_135148.jpg
    Screenshot_20240205_135148.jpg
    50.3 KB · Pregleda: 18
Ajde ovako, to što pitaš svakoga pojedinačno da li ima problema posle apdejta ti nije nikakva garancija da nekog problema kod tebe neće biti. Imaš dve opcije, jedna je da uradiš apdejt i posle toga factory reset kako bi bio siguran da je sve najbolje što može da bude. Druga opcija je da ne apdejtuješ telefon uopšte i jedino je tako sigurno da će ti sve ostati kako jeste. Nema to veze sa tehničkom potkovanošću nego sa logikom i primenljivo je na sve modele svih proizvođača.

Ajde ovako, to što pitaš svakoga pojedinačno da li ima problema posle apdejta ti nije nikakva garancija da nekog problema kod tebe neće biti. Imaš dve opcije, jedna je da uradiš apdejt i posle toga factory reset kako bi bio siguran da je sve najbolje što može da bude. Druga opcija je da ne apdejtuješ telefon uopšte i jedino je tako sigurno da će ti sve ostati kako jeste. Nema to veze sa tehničkom potkovanošću nego sa logikom i primenljivo je na sve modele svih proizvođača.
Hvala ti

Veliko hvala Joco vezano za ovaj abdejt mnogo mi znaci da je kamera ista, jako sam odusevljen sa njom pa me svaki abdejt brine samo nju da ne diraju, okaci neku fotku sada sa ovim abdejtom neku dnevnu i nocnu ako ti nije opterecenje unapred hvala.
Sto se tice ove opcije 4k to je bilo i pre te dve opcije za 4k tako da se to nije menjalo, a meni ni ne treba na bolje samo da sa 202 nisu nista dirali kameru na losije 😁
Nisam nesto primetio. Sve je ok.
Prošlo je vremena da se piše ako update nije dobar. Niko se nije žalio tako da... Udri

Koliko vam traje baterija? Od jutros i vec je palo na 35%. Kupio sam neki polovan, star mesec dana. pa cisto da vidim da li je tako i kod vas.

Ko je pratio moj slučaj camera bug... Prihvaćena je reklamacija nakon što sam poslao opomenu pred tuzbu. Prvobitno je bila odbijena.
Hvala svima na svjetima i izdvojenom vremenu, javim se ponovo kada uzmem novi, koristicu njega jer ako ga novog prodam nemam pojma sta drugo da kupim... Ili ako ima neko bolje mišljenje za neki drugi tel, preporučite 🙏

Ko je pratio moj slučaj camera bug... Prihvaćena je reklamacija nakon što sam poslao opomenu pred tuzbu. Prvobitno je bila odbijena.
Hvala svima na svjetima i izdvojenom vremenu, javim se ponovo kada uzmem novi, koristicu njega jer ako ga novog prodam nemam pojma sta drugo da kupim... Ili ako ima neko bolje mišljenje za neki drugi tel, preporučite 🙏
Odlicno, svaka cast sto si izgurao do kraja!

Kako si im to slao - jel si sam sastavljao ili je moralo da ide preko advokata?

Odlicno, svaka cast sto si izgurao do kraja!

Kako si im to slao - jel si sam sastavljao ili je moralo da ide preko advokata?
Dobio sam od udruženja za zaštitu potrošača mejlom opomenu koja se popunjava (kao formular), i dole u opisu koji clan zakona da napisem po kom osnovu sam oštećen, i da u roku 3 dana ocekujem odgovor na to. Popunio to, poslao im dokument, i to je to.

Rekao sam samo pretnja i tuzba, tako sam i ja dobio svoj uredjaj.
Rekao sam samo pretnja i tuzba, tako sam i ja dobrio svoj uredjaj.
Bice samo polako, ja sam drugi uredjaj cekao 2 nedelje kako je bio na reklamaciji, tako da te utesim 🙂

Bravooo svaka čast, odlicno bas mi je drago, po meni ja ne bi menjao teško da bude bilo kakav problem sa novim, ispalo je po meni dobro na kraju, jeste da je kostalo zivaca, platio si povoljnije i na kraju imaces nov telefon 👌

Nazad
Vrh Dno