Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

Jedina mana po meni je ova pilula koja mi bas bode oci, mada naginjem ka tome da ga kupim😁 Inace telefon je brutalan, sa ovom akcijom koja je sada, trenutno je najbolja kupovina.

Lepo smo se dali u raspravu. Ja sam uze moj huawei i zbog izgleda, jer mi se zasvidjao zakrivljen ekran i to mi je prelepo. Ali ti nmg opisati koliko pazim njega sad, mozda mi je 2x ispao i to sa jako jako male visine. Kasnije sam shvatio da mozda bolje da sam uzeo ravan, jer se zaista jako cimam. Cak i kada stavljam telefon, vodim racuna kako i gde ga stavljam, da se kamere pozadi ne ostete i takodje da se ekran ne osteti. Cimanje je veliko. Ali sto kaze neko i u prethodnom postu, svi telefoni su ti sada manje vise zakrivljeni.
Spominjao sam vam pricu da se zalili ljudi kako im se na P30 pro kamera malo pokvarila. Kada sam to objavio na njihovom forumu on je pocela pljuvacina kako to nije update, huawei nije lud da tera kupce dalje. Nzm al msm da ti updatevo mogu da zeznu stvar. Postoji po meni i druga mogucnost, a to je da ste videli bolje kamere na telefonima pa Vam vasa izgleda sad slabo 😁
I ja sam citao za to,ali evo imam p30pro i ništa ne fali tel ..Kamera top...A da apdejt moze da zezne,itekako može,pre dve god xiaomi izbaci valjda za MI3 tel apdejt i ljidima se brikovali tel,Samsung hoce spdejtom da degradira vremenom bateriju.....Tako da nije svaki apdejt dibar,evo vec 3apdejt pokušavaju da srede kameru i to zamucenje lica i pozadine i banana efekat,ali ništa od toga....Stich 7,samo Honor i ništa drugo...Apple nije jeftiniji od Sams a ne i skuplji od Honora ...Na kraju krajeva,tvoj novac,tvoja odluka.🤷Ja ti drugarski kažem,pa ti vidi...
Jedina mana po meni je ova pilula koja mi bas bode oci, mada naginjem ka tome da ga kupim😁 Inace telefon je brutalan, sa ovom akcijom koja je sada, trenutno je najbolja kupovina.
Pilula,ko lilula,olusa action i dobra je ponuda ..😁👌🤷

Nemoj te molim Vas o tome. A na apple ne smeta pilula? To ostrvo je huawei imao od p40 serije, a oni sad prave fenomen od toga. Ta pilula ima razlog zasto je tamo, verujte mi. Senzori tamo vrede svaku ruznocu sa prednje strane. Da su stavili na sredinu, bilo bi lepse al ajde. 😁
Znam da neki honorov midrange ima, ali to mislim da su ubacili čisto radi pokazivanja. (Lomljenje oraha i lubenica na yt 🙂)

Ali konkretno za magic 5 pro nigde ne piše. Da ima, sigurno bi se time hvalili na sva zvona.

Što se dragontrail-a tiče, sa tim nisam upoznat, pa ne mogu da komentarišem.
Ima Cile ST recenziju o tome kako je dobio magic 5 lite da testira ekran. Razbio je orah i skinu zastitu, ekran nije bio ogreban. E sad to je recenzija

Nemoj te molim Vas o tome. A na apple ne smeta pilula? To ostrvo je huawei imao od p40 serije, a oni sad prave fenomen od toga. Ta pilula ima razlog zasto je tamo, verujte mi. Senzori tamo vrede svaku ruznocu sa prednje strane. Da su stavili na sredinu, bilo bi lepse al ajde. 😁

Ima Cile ST recenziju o tome kako je dobio magic 5 lite da testira ekran. Razbio je orah i skinu zastitu, ekran nije bio ogreban. E sad to je recenzija
Gledao sam tu recenziju,pa ako je tako onda ima kunlun 100%....🤷

Pozicija je najveci problem, bar meni, samo Honor i Huawei forsiraju pililu sa strane😅

Dodji i drži ovo insekta da ne ode i biće isti set.
Uglavnom, 6x zum na metar ne reaguje.
A P30Pro od 1,5m uslikao bolje.
Evo nove fotke sa 1x zumom, S23
Bolja situacija, ispoštovao me konjić pa nije otišao.
IMG-2750172ceeeb60006a40ad2486ac415c-V.jpg
Mozda nije dobro podešen kamera asistent.

Kunlun je i u p60 pro tako da nema razlog da nije u honoru 5 pro.
Jedno je huawei, a drugo je honor. Tako je oduvek bilo. Uvek je huawei imao ekskluzivu nad novitetima. "Jedino" što ih sad koči je GMS i čipovi. Inače da je sve po starom, o honoru u premium segmentu niko ne bi ni razmišljao. Moje mišljenje je da magic 5 pro sigurno nema kunlun. Da ima, pisalo bi se o tome na netu.

Pa vidiš grešiš,Honor ima Kunlun,cim ga lite ima,a nije navedeno jer je i dalje iz iste Huawei kuhinje....Tu da se ne lažemo,iskreno..Odvojeni samo na papiru,isti skin,kvalitet,ama sve....Ko zna,zna ..Ko ne zna i da mu crtas ne vredi.....

Moja ocekivanja od p60 pro su bila ozbiljna, u medjuvremenu poteze koje povlaci huawei su jasni da se ide ka forsiranju honora, a povlacenju huawei. Zatvaraju radnje, nemaju delova za ne tako matore modele itd je znak promene koncepta rada. Nisam verovao da ce magic 5 biti bolji od p60, ali jeste, probao sam ih oba i bolji je telefon. Ocekivao sam i reklamu na konto Kunluna kao sto su to radili sa p60 i 5 lite ali je to iz nekog razloga preskoceno. Cak je i kamera na magic 5 bolja od p60 bar po meni.

Dodji i drži ovo insekta da ne ode i biće isti set.
Uglavnom, 6x zum na metar ne reaguje.
A P30Pro od 1,5m uslikao bolje.
Evo nove fotke sa 1x zumom, S23
Bolja situacija, ispoštovao me konjić pa nije otišao.
Pogledajte prilog 401502
Mozda nije dobro podešen kamera asistent.
I da podesiš camera assistent ne vredi ti ništa.Te app su tu pro forme ...Ja moju podesavao,pa slikao,pa iskljucio podesavanja i opet isto....Marketing je cudo...Gornje dve slike,prva mutna-Samsung,druga odlicna Huawei....Nemojte pogresno da me shvatite,imam ultru,ali što se kamera tice žesci user su napravili i koliko vidim ni jedan apdejt do sada ništa nije sredio što se toga tice....Ako sad ovim avgustovskim koji dobrano kasni ne srede,ode ultra i uzimam Honor 5 pro....I završih sa Samsungom....Imali su preispozicije da naprave najjbolji samsung(ali samsung)mob ikada,ali su usr sa kamerom dosta stvari...To samo nece da prizna ogoreli samsung fanboj,kao i za bilo koji drugi fon....Tako daaa...
Moja ocekivanja od p60 pro su bila ozbiljna, u medjuvremenu poteze koje povlaci huawei su jasni da se ide ka forsiranju honora, a povlacenju huawei. Zatvaraju radnje, nemaju delova za ne tako matore modele itd je znak promene koncepta rada. Nisam verovao da ce magic 5 biti bolji od p60, ali jeste, probao sam ih oba i bolji je telefon. Ocekivao sam i reklamu na konto Kunluna kao sto su to radili sa p60 i 5 lite ali je to iz nekog razloga preskoceno. Cak je i kamera na magic 5 bolja od p60 bar po meni.
Pa ne bih rekao da je bolja,Huawei krece opet u proizvodnju svojih cipova
Tako da ne bih rekao da zatvaraju radnje...Bice oni još tu,godina dve,vrh tri i opet su u vrhu ....Po meni na p60 pro je bolja,kod Honora imaš onaj odsjaj kao duga na nekim slikama i kad snimaš video u nekim uslovima ...Dal je do sociva,sunca ili ne znam cega vec....

Sve je ovo ok,ali ti neces ZVANICNO da dobiješ nikada odgovor da ima Kunlun staklo upravo zbog povezanosti sa Huawei komp...Tako da ok,ako su ti oni ovo napisali ok...Ali mislim da nije tacno...No,nema veze.Kao što Samsung tvrdi da su im kamere woow a ono midrange kvalitet na ultri ...Toliko o tome....🤷I dalje ostajem pri stavu i savetu ženi koja je pisala da bolje kupi muzu Honor nego li Sasmung...

Meni je magic 5 lite, 2 puta padao direktno na ekran, sa metra visine, a fabricka folija na njemu, i ni najmanjeg traga, ali mislim da je posao odradio kvalitetan silikon, koji viri par milimetra sa svake strane ekrana.
I da sa se pohvalim malopre narucio magic 5 pro, konacno prelomio izmedju njega i p60pro. 🙃

Meni je magic 5 lite, 2 puta padao direktno na ekran, sa metra visine, a fabricka folija na njemu, i ni najmanjeg traga, ali mislim da je posao odradio kvalitetan silikon, koji viri par milimetra sa svake strane ekrana.
I da sa se pohvalim malopre narucio magic 5 pro, konacno prelomio izmedju njega i p60pro. 🙃
Ajd pa neka je sa srecom,i javljaj utiske...👍👌🍻🍻

Stigao juce, jos ga nisam otvorio zbog posla, ide vikend pa polako. Jel se neko prijavljivao za poklon tablet, sta upisati ovde gde sam oznacio

Prilozi

• Screenshot_20230825_133220.jpg
    Screenshot_20230825_133220.jpg
    60.4 KB · Pregleda: 49
Ima na fiskalnom pise PFR broj, ukucas samo brojeve od crtice do kraja🙂

Pa ovako imam honor medzik 5 pro i pitam se dal vredi ove pare kao i svi ti flagship telefoni.Prvo kamera nije nesta pogledajte kad slikate i snimate na jakoj svetlosti da ima svetle tackice a to se posebno bas vidi kad uhvatite u kadar pet sest lampiona koji svetle i to ostaje sve u snimku.Ima jos nedostataka kod kamere a od hiljadu evra pa zar je moguce da sam ja naseo na recenzije a u stvari svi ti flagship telefoni ne vrede te pare.

Daj dokaz da imas fon 😁

I sta kazete na ovu svetlecu tacku koja ostaje kad se nesto uslika pri jacoj svetlosti a pogotovo dolazi do izrazaja kad se snima video.

Kolege, msm da je jako ruzno i nepristojno napadati i terati nekoga sa foruma zato sto nije zadovoljan telefonom koji nije vlasnistvo Vase kompanije, a i da jeste ima pravo na to. @gor to je lens flare, i ako malo vise obratis paznju videces da ga imaju aposlutno sve kamere, filmove koje gledas ako obratis paznju imaju lens flare a kamere kostaju po vise desetina hiljada eura. Kod magic 5 pro kazu da je malo izrazenije nego kod p60 pro, na iphone je bas izrazeno npr. Znaci ima svuda samo se vide malo vise ili malo manje. Kamera na tom telefonu bi trebalo da pravi odlicne fotke, proveri da li ti je senzor cist , pa na kraju krajeva u servis ako ti je zapao felerican model.

Kolege, msm da je jako ruzno i nepristojno napadati i terati nekoga sa foruma zato sto nije zadovoljan telefonom koji nije vlasnistvo Vase kompanije, a i da jeste ima pravo na to. @gor to je lens flare, i ako malo vise obratis paznju videces da ga imaju aposlutno sve kamere, filmove koje gledas ako obratis paznju imaju lens flare a kamere kostaju po vise desetina hiljada eura. Kod magic 5 pro kazu da je malo izrazenije nego kod p60 pro, na iphone je bas izrazeno npr. Znaci ima svuda samo se vide malo vise ili malo manje. Kamera na tom telefonu bi trebalo da pravi odlicne fotke, proveri da li ti je senzor cist , pa na kraju krajeva u servis ako ti je zapao felerican model.
E upravo to. Sce si lepo rekao

I sta kazete na ovu svetlecu tacku koja ostaje kad se nesto uslika pri jacoj svetlosti a pogotovo dolazi do izrazaja kad se snima video.
Druze,tu tackicu imaju svi telefoni koji imaju opticku stabilizaciju.Samo je negde izrazenije više a negde manje.To je zbog opticke stabilizacije.

Dvoumim se oko ovog telefona. Pa mi treba mala pomoć od vas koji imate ovaj telefon.
Koliko sam skontao Magic 5 pro ima opciju za dve fizičke sim kartice i jednu esim karticu. Po nekoj logici dual sim ovaj telefon može da koristi 2 fizičke sim kartice da su dostupne ili jedna fizička i esim. Da li sam upravu?
Vuče me ako je moguće šetati izmedju tih opcija jer bi za esim uzeo holafly zato što često putujem, a fizičke sim kartice bi mi bili naši brojevi jedan privatan drugi službeni.
Zanima me da li je izvodljivo kada sam u Srbiji gasio esim Holafly i držao dostupan privatan i službeni broj, a kada putujem držao dostupan službeni i esim?
Hvala na odgovorima.

Nazad
Vrh Dno