Šta je novo?

Honor Magic 5 Lite

Изашао Меџик ОС 7.1 са андроид 13-ицом, малопре сам апдејтовао код мајке на телефону, сестра такође добила...

Trebaće mi neko vreme dq se naviknem na novi kontrolni centar

Telefon je fenomenalan, koristim ga evo mesec i po. Baterija traje i traje... Sve radi fluidno i brzo, softver je bas dobro optimizovan, MagicOS 7.1 je super. Odmah sam kupio Honor SuperCharge 66W punjac u A1 za 3.456 dinara i prilikom punjenja telefon se skoro ne greje kao ni punjac, fantasticno, od 0 do 100% se napuni za tacno sat vremena ali ga dopunjavam kad stignem.
Sto se tice VoLTE kod Yettel-a na inicijativu clanova fejsbuk grupe
HONOR Fans Srbija
pisan je zahtev Honor Srbija i Yettel-u da omoguci Honor telefonima punu funkcionalnost VoLTE usluge. Iz Honor Srbija su odgovorili da su uputili zahtev Yettel-u a iz Yettel-a da je zahtev prosledjen nadleznoj sluzbi, pa videcemo...

Uzeh kevi juce ovaj telefon.

Ekran, dizan i fluidnost fenomenalni.

O bateriji ne mozemo suditi jos ali sam siguran da je top. :)

Kamera je jako tanka i ovde je moglo bolje bar malo!

Za snimanje poziva, ko ne zna, ima originalni honor call recorder koji se implementira u fabricku Telefon aplikaciju, savrseno se cujes i ti i sagovornik. Objava o tome je u fejsbuk grupi
HONOR Fans Srbija

Da li je ovo dobra kupovina danas za 25k. za korisnika koji uglavnom surfuje, pozivi i Viber?
Kamera nebitna, za razliku od baterije i ekrana…

Apsolutno pravi izbor, ja ga koristim tri meseca.

Onda se definitivno isplati. Ekran mu je vrh, baterija isto. Fluidan.

Камера је мало слабија, све остало одлично. Екран и батерија одлични све ради супер мени је једино та камера била мало испод неког просека што се мене тиче. Ако ти није толико битна, одлична куповина. Ја сам га узео мени али пошто волим да фоткам, на крају сам га поклонио мајци а мени узео Мото Едге 40.

da li ovaj telefon podržava bluetooth kodeke aptX, aptX HD i LDAC?
na svakom sajtu je drugačije navedeno.

Nakon više godina napustio sam Xiaomi tabor i prešao na Honor. Prvi utiscu su zadovoljavajući, samo imam problem sa punjačem. Probao sam dva, Xiaomi brzi punjač i od Ipad-a, i jedan i drugi su se loše pokazali u kombinaciji sa Magic5 lite. Presporo baš pune, tipa više od dva sata bi im trebalo od 0 do 100%.

Imate li neku preporuku za punjač, za kupiti ovde ili na Aliju?

Ja sam kupio u A1 original Honor SuperCharge 66W sa kablom od 6A cena je bila 3.456 dinara. Napuni od 0 do 100% za tacno sat vremena a puni snagom 40W koliko je i predvidjeno za M5 lite

Da li vam prikazuje broj predjenih koraka kada "probudite" ekran? Meni na Huawei telefonu prikazuje, vrv nisam Honor dobro podesio. :) Ni tamo, ni ovde nisam instalirao Health aplikaciju, ali iz nekog razloga tamo pokazuje. Nije toliko vazno, pitam usputno. :) Bateriju ne mogu potrositi. :)

Radi savrseno, uzivajte 🙂
Samo u podesavanjima same aplikacije Snimac poziva odobriti sve dozvole jer mikrofon nije odobren pri instalaciji. Snimci poziva su u aplikaciji Datoteke a preslusavaju se preko aplikacije npr Google Files ili nekog playera.

Treba za tinejdžera da uzmem neki telefon do 200€, ovaj mi je zapao za oko. Vidim da ga hvalite da je fluidan, njemu je bitno da mu ne baguju osnovne aplikacije, svakodnevne tinejdžerske i eventualno kako se ponaša kod malo zahtevnije igrica tipa Mobile Legends, mada ima Sony za igre, al opet čisto me zanima informativno!
Hvala na odgovorima.

Jel imas ovaj telefon? Jel ima neke razlike u kvalitetu u odnosu na fabricku?

Isprobao sam puno GCam ali sam ostao na MGC_8.4.600_A10_V13_ENG.apk
jer mi je nekako najstabilnija. Fotografije su malo bolje na GCam u nocnom rezimu jasnije su, nisu zrnaste kao na stock kada se zumiraju.
Link sa svim verzijama od BSG je u prethodnom mom postu.

Koristim ovaj telefon nepunih mesec dana i prezadovoljan sam, baterija odlična, jednostavno nisam dobsad imao telefon koji će držati bateriju 2 puna dana uz korišćenje svega, yt, fb, igrice, surf...za 4 ipo sata aktivnog super amoled 120hz ekrana je skinuo manje od 20% baterije... 8gb +5gb turbo Ram uz 256gm interne je i više nego zadovoljavajuće, kamera nije najbolja na tržištu ali uz GCam daje dobre fotografije, posebno bih pohvalio noćni režim... Sve u svemu nema boljeg za ove pare...
Evo jedne fotke iz totalnog mraka, fotkano iz ruke...pozdrav

Prilozi

• PXL_20231214_174411964.NIGHT.jpg
    PXL_20231214_174411964.NIGHT.jpg
    269.2 KB · Pregleda: 49
Koja verzija apk-a i da li si menjao podešavanja?
Uopšte mi se ne sviđa njegova kamera pa tražim alternativu i probao sam neke gcam ali ne vidim neku razliku.
Hvala puno
Koja verzija apk-a i da li si menjao podešavanja?
Uopšte mi se ne sviđa njegova kamera pa tražim alternativu i probao sam neke gcam ali ne vidim neku razliku.
Hvala puno
Ovu MGC_8.4.600_A10_V13_ENG.apk?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno