Šta je novo?

Honor Magic 5 Lite

BSG MGC_8.7.250_A11_V15a_ENG.apk
Ovu sada koristim ima i config xml fajl Honor X9a skini ga i ubaci u gcam. Nocne fotke odlicne, dnevne sa malo jasnijim detaljima od fabricke i selfi je mnogo bolji na ovu gcam
Da li bi mogao da me uputiš u config xml fajl, odakle se skida (ako može link) i kako se ubacuje?
Hvala puno unapred

Da li bi mogao da me uputiš u config xml fajl, odakle se skida (ako može link) i kako se ubacuje?
Hvala puno unapred
Na istoj stranici gde skidas tu verziju gcama imas: Configs for BSG's 8.7 »
i to otvoris i skines fajl: Honor X9a. Zatim otvoris GCam i tapnes dva puta na crno polje pored kruga za okidac kamere, pojavice se xml fajl stikliran crveno tapnes na njega i gotovo a imas i u podesavanju kamere Configs pa Load i isto tapnes na xml fajl, izaberi koji ti je nacin laksi. Zatim podesis Rezoluciju na Max resolution i ukljucis AWB i to je to dovoljno za dobre fotke 🙂

Na istoj stranici gde skidas tu verziju gcama imas: Configs for BSG's 8.7 »
i to otvoris i skines fajl: Honor X9a. Zatim otvoris GCam i tapnes dva puta na crno polje pored kruga za okidac kamere, pojavice se xml fajl stikliran crveno tapnes na njega i gotovo a imas i u podesavanju kamere Configs pa Load i isto tapnes na xml fajl, izaberi koji ti je nacin laksi. Zatim podesis Rezoluciju na Max resolution i ukljucis AWB i to je to dovoljno za dobre fotke 🙂
Uspeo, hvala puno!!! Stavio sve kao što si reko, max resolution i awb on bakon što sam ubacio xml

Još jednom da sam sebi odgovorim pošto izgleda nema mnogo vlasnika ovog modela... U radnji su mi rekli da mi ne treba ni hidrofolija ni staklo jer već ima dobru fabričku foliju. Za "ledja" sam ipak uzeo običan providan silikon.
Eво шта ја радим (можда неком користи). Пробај да ли може обично или закривљено стакло са Али експреса.
Имам обичан андроид где пасује стакло са Алија. Јефтино је и лако заменљиво (поручи се више комада) па ако не мењаш често телефоне, није лоша идеја ставити.

Još jednom da sam sebi odgovorim pošto izgleda nema mnogo vlasnika ovog modela... U radnji su mi rekli da mi ne treba ni hidrofolija ni staklo jer već ima dobru fabričku foliju. Za "ledja" sam ipak uzeo običan providan silikon
Вероватно мој одговор у овом тренутку нема неку тежину, прошло је доста времена али, од скоро имам овај телефон и ставио сам заштитну фолију, цена иста као и за друге моделе, само се постављање чека неких 20-так мин јер се ставља под ув лампом због ивица. Исто су ми рекли али свакако сам ставио за сваки сл

Stigao Honor supecharge 66w sa Alija. Iako sam bio skeptičan, pogotovo kad sam primio paket u kome je samo punjač i kabl bez ikakve kutije, punjenje se odvija daleko brže nego sa drugim punjačima (org. ali drugih brendova). Znači nakon ovog prvog punjenja -preporuka.

Edit: cena oko 10ak €

Poslednja izmena:
Ja kupio taj punjac sa kablom 6A u A1 pre par meseci za 3.456 dinara

Ја сам пре пар месеци узео за 1600рсд тај пуњач и кабал од 2м,овде на Алију. Сестра га користи и супер јој је...

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €9.97 40%OFF | Honor 70 80 90 Pro 66W Super Fast Charger 11V6A USB Type C Cable For Honor 50 60 SE Magic VS Fold V2 3 4 5 X9 X40 X30i X20 Play5
Thx, naručih ga i ja. :)

Nazad
Vrh Dno