Šta je novo?

Honor Fold Magic V2

Znači da je V3 tek kida. Čuće se tek za njega. Šteta što nema više korisnika istog modela na forumu

Znači da je V3 tek kida. Čuće se tek za njega. Šteta što nema više korisnika istog modela na forumu
Mislim da je Honor Magic V2 prekasno izašao, a V3 prerano, iako je daleko bolji. Operateri i ostale kompanije još nisu prodale stock od V2, a već je stigao V3. Jedino je tu Yettel sa zvaničnom ponudom.

Tako da očekujem tek sledeće godine, da će V4 biti više rasprostranjen.

Korisnim ga već 2,3 nedelje, "ugurao" ga sa nemačkim esimom...
Znam da se uvek priča prvo o bateriji. Ovo je situacija kod mene, stim da ležim mrtav bolestan kući, pa visim po Instagramu.Ovo što se punio je bio u autu dok sam išao do lekara, svakako zadovoljavajuće.

Prilozi

• Screenshot_20250205_183604_com_hihonor_systemmanager_HwPowerManagerActivity.jpg
    Screenshot_20250205_183604_com_hihonor_systemmanager_HwPowerManagerActivity.jpg
    52.3 KB · Pregleda: 33
Ja sam stvarno zadovoljan baterijom a danas sam ga prilično drndao dok sam bio na data...

Prilozi

• Screenshot_20250205_202255_com_hihonor_systemmanager_HwPowerManagerActivity_edit_582036200719582.jpg
    Screenshot_20250205_202255_com_hihonor_systemmanager_HwPowerManagerActivity_edit_582036200719582.jpg
    99.2 KB · Pregleda: 29
Odlična je devetka, i Android 15, imam update jedno mesec dana već, nikakve zamerke, čak je sve nekako brže i glađe.

Eeee dragi moji, ja ostadoh bez telefona.
Prao sam auto, i dok sam cucao i trljao iskliznu mi sa ramena dok sam pricao i pade na beton.
Na prednjoj strani je folija primila udarac i vidi se ostecenje, medjutim, kada sam posle otvorio telefon, imao sam sta da vidim.
Pojavila se linija po sred srede i onda su pikseli krenuli da odumiru... posle 2,3 otvaranja veliki ekran je crko.

Sreca moja pa sam placao osiguranje u A1, 1000 rsd mesecno, platio sam ucesce 100e, medjutim, javljaju iz osiguranja da nemaju telefon vise na stanju i nude mi iphone 16 pro max ili neki drugi android u istom cenovnom rangu...

Ko je uzeo preko operatera, uzmite osiguranje od 1000 rsd na mesecnom nivou.
Nov display je oko 800e.

A nov V2 na kp je 860e. 😅
Deru nas prodavnice, deru nas servisi. Pakao.

Ja sam mislio da ga prodam za tako 900e jer bih imao 2 god garancije, al' prc, nema ga vise.
Ovo bi mi bio treci v2 :D

Ne znam sta sad da izaberem.

Jesi li imao neku zaštitu na njemu ili si ga nosio onako klot?
Imao sam pozadi case a napred samo foliju (uzeo kod outfitters-a).
Ona je stradala u donjem levom cosku.
Bio je case i sa gornje strane al je pukao jer je leva livica koja ide od dna sasije do gore bas tanka i pukla je pre nekog vremena
Ostala mi ova crna maska, imam i u orange varijanti kao i dve originalne.

Prilozi

• photo_2025-02-11_20-25-00.jpg
    photo_2025-02-11_20-25-00.jpg
    58.5 KB · Pregleda: 17
Nazad
Vrh Dno