Šta je novo?

Honor 8X

Zadnji security patch je Jul ?

Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka

Da.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Kada se koristi navigacija sa pokretima kako ručno rotirati ekran ako ne koristim autorotate ? [emoji16]
Na obicnoj navigaciji je to lepo odradjeno.

Poslednja izmena:
Koji vam je zadnji update?

Ovaj....
a0d4952b835159df74fe8abc4e652ede.jpg

I kod mene je isto. Zna li se okvirno kad bi mogla biti desetka? Znam da su je najavili za 8X.

Stiglo ažuriranje od nekih 800mb. Neke ispravke performansi i oktobarski bezbednosni update.

Meni jos nije

Updejtovan preko HiCare
aa4a24c5c6a2f5028bfb6c883129cd69.jpg

Kad ce 10? [emoji16]

Danas, A1 Makedonija
801579a3fcd4b0d02c0b2582f1077972.jpg

Zao mi je sto sam presao na 9.0...do k sam bio na fabrickom punih godinu dana i odlagao non stop brisao obavestenje o updateu... baterija mi je zverski drzala, posle prelaska na 9.0 baterija brze se trosi 50%....sad mi mrsko da brisem sve pa da ponovo instaliram, da. se. zayebavam itd... pogotovo sto sam sve vezao za google authenticator...

Telefon radi vrhunski od kupovine do danas. Sve update radio redovno i sve radi bez i jednog problema. Kupljen prije godinu dana i odusevljen sam. Da ima bolje kamere ne bih ga mijenjao jos 2god, sigurno. Odradi ti neki reset prijatelju, to je do tvog primjerka.

Ok odradimnreset i sta onda? Mislis da ce resiti problem? Kako uraditi backup svega i da li nakon hard reseta i ponovnog update je moguce to vratiti u telefon i kako? Da li bi time dobio nesto? Imam kompletan backup sa 8.2 verzije.

Instaliraj HiSuite na PC, pa vidi šta ima od opcija, čini mi se da za sve može da se odradi backup. Ili pogledaj neki tutorial za HiSuite. Pa ako ti odgovara odradi reset, pa ćeš videti kako će se ponašati telefon.

Imam, to sam odradio pre 10 meseci i vratio se na 8.2.
Pre oko mesec dana mi djavo nije dao mira i updejtujem konacno na 9.1 nekoliko updejta i sad bateriju jede sistem. ista nisam resetovao i brisao samo presao sa 8.2 na 9.1...

Vidim nešto ne radi autorotate i pokrenem ovo. Sinoc pre ovog security update-a radio normalno.
Jel kod nekog isto ili meni otišao senzor, pa da nosim u servis?
cb647e08ad2133d4e40ed46c7fc88bdd.jpg

Код мене је ок

Proradio posle par restarta i cukanja s ledja. Ne znam koji mu je djavo bio.

Још ништа код мене, А1 Македонија

Ni kod mene jos nista , ja sam moj uzeo u WinWinu , model JSN-L21

Vrh Dno