8x nema fast charge.Imam jedno pitanje za vlasnike, koji punjač ste dobili? Na starom, od P10L piše quick charge a na ovom ne. Plus, kad punim P10L piše fast charging, sa punjacem od 8x ne pise.
Sent from my 3310
Levo ti je fabricki od Mate 20 LiteImam jedno pitanje za vlasnike, koji punjač ste dobili? Na starom, od P10L piše quick charge a na ovom ne. Plus, kad punim P10L piše fast charging, sa punjacem od 8x ne pise.
Sent from my 3310
Eki, obriši cache iz recovery-a (eventualno ako imaš sd karticu, izvadi je, ume i zbog nje da trokira tel, ako je spora). A što se tiče update-a, idi na settings>aplications>system update>notifications i pogasi ih, ne mogu da testiram ovo jer nemam update [emoji2]
Sent from my 3310 using Tapatalk
Pa šta je bilo, jel si ostavio telefon na reklamaciju? Čuj prvi, kako da ne. Te žute mrlje su česte kod Huawei i Xiaomi telefona, verovatno i kod Honora. Ja sam imao na Mate 10 lite, ali nisam imao validnu garanciju, inače to podleže garanciji. Koliko ti je star telefon?Jel ima neko problem sa zutom mrljom, pojavila mi se kao okvir sa svih strana, rekli mi u vipu da sam prvi sa tim za reklamciju![]()
Jedva ga ostavio na reklamaciji,kao to nije za reklamaciju pa dok se ubedio sa radnicom, tel star 7 meseci, bez ogrebotine kao nov, a radnica napisala vizuelno stanje kao da ga je tenk zgazio, još piše da fali deo plastike na poklopcu,da je ulubljen itd... Još je kod njih..videcemoPa šta je bilo, jel si ostavio telefon na reklamaciju? Čuj prvi, kako da ne. Te žute mrlje su česte kod Huawei i Xiaomi telefona, verovatno i kod Honora. Ja sam imao na Mate 10 lite, ali nisam imao validnu garanciju, inače to podleže garanciji. Koliko ti je star telefon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari