Šta je novo?

Honor 8X

Imam jedno pitanje za vlasnike, koji punjač ste dobili? Na starom, od P10L piše quick charge a na ovom ne. Plus, kad punim P10L piše fast charging, sa punjacem od 8x ne pise.

Sent from my 3310

imam pitanje za sve korisnike Honor 8x i Samsung A7 telefona, koji tel je bolji? A ako uzmemo u obzir kameru i duzinu baterije....

Meni je neverovatno da p10lite ima QC a recimo Mate 10 Lite nema. Koji je isto telefoncina extra po meni i bolja od p10 lite.. evo sad saznajem da ni 8X nema QC

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Imam jedno pitanje za vlasnike, koji punjač ste dobili? Na starom, od P10L piše quick charge a na ovom ne. Plus, kad punim P10L piše fast charging, sa punjacem od 8x ne pise.

Sent from my 3310
Levo ti je fabricki od Mate 20 Lite

Desno je fabricki od Mate 10 Lite
b87ea67dc58afb0d0e4add165cbf955e.jpg

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Sta radi ovaj Tramp.Ali valjda za nas koji vec imamo telefone nece biti problema.

Krenuli i meni problemi sa otvaranjem kamere. Nekad otvori odmah a nekad mu treba po 10 sekundi. Ista situacija sa galerijom.

Sve me vise nervira telefon ali nikako da se nakanem da ga prodam.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Kod mene do sad nijedan sličan problem /bag. Sve kao i prvog dana.

Da javim da sam naručio ovo, stiglo pre jedno 2 nedelje. Odlično leži, preporuka.

I naručio sam u međuvremenu u Ronican official store tempered glass sa crnim ivicama, nisam ga zalepio ne znam da li ću pošto je ova folija dobra. Neka bude za svaki slučaj. Uglavnom leže lepo na ekran i ivice. Staklo čini mi se nije debelo pošto je dosta savitljivije u odnosu na neke druge.
Tako da ako neko uzima da zna.
1af9ca76253a152a0e300d5cbb0e15d8.jpg
89bd186c1c6d9684b73e004f7d5c8ab1.jpg

Stiglo je meni isto to staklo ali nisam ni otvorio kutiju [emoji2] a folija, da, odlična je videćeš. Evo koliko već je imam na telefonu, nijedna ogrebotina.

Ne znam kako drugima, ali u poslednje vreme kad me ljudi zovu sam često nedostupan, poruke kasne!? Kamera je očajna. Mislim da posle ovoga neću više uzimati honor, poprilično me je razočarao ovaj telefon. Jedina pozitivna stvar je baterija.

Meni se takođe telefon usporio posle update na 9. Pokušaću da uradim reset, pa ćemo da vidimo šta će da bude. Ako ne, vraćam ga na 8, gde je leteo ... Zanima me, kako da isključim update, tj. kako da me ne davi po 6 puta dnevno da uradim update. Isključim ono automatic ili kako se već zove, ali smara ko blesav posle toga.

Eki, obriši cache iz recovery-a (eventualno ako imaš sd karticu, izvadi je, ume i zbog nje da trokira tel, ako je spora). A što se tiče update-a, idi na settings>aplications>system update>notifications i pogasi ih, ne mogu da testiram ovo jer nemam update [emoji2]

Sent from my 3310 using Tapatalk

Novi update 162....Google security
333c99c5e815a499349dffd4d4747d14.jpg

Instalirao danas, nadam se da će sada raditi normalno pozivi i da ću boti uvek dostupan, a i poruke stizati bez zakašnjenja!?

@gileip pokušaj ono što sam napisao i postu iznad.

Eki, obriši cache iz recovery-a (eventualno ako imaš sd karticu, izvadi je, ume i zbog nje da trokira tel, ako je spora). A što se tiče update-a, idi na settings>aplications>system update>notifications i pogasi ih, ne mogu da testiram ovo jer nemam update [emoji2]

Nemam karticu. Obrisao sam cache i čini mi se da brže radi, naročito kamera. Hvala na savetu ;)

Takođe, ako ne koristite Google app, ugasite je skroz (disable).
Nema na čemu [emoji2]

Jel ima neko problem sa zutom mrljom, pojavila mi se kao okvir sa svih strana, rekli mi u vipu da sam prvi sa tim za reklamciju :)

Danas uzeo ženi ovaj telefon. Da li može nekako da si isključi zvuk pri slikanju, ono školjocanje, nigde ne mogu da nadjem, sem kada ga iskljuci totalno za pozive. I jos jedno pitanje, vezano za tastaturu, kako moze da se iskljuci ono predvidjanje teksta iznad taststure? Hvala

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Za njegovu tastturu ne može da se isključi. Probaj neku drugu.
Za zvuk kamere samo stavi slider u opcijama na MUTE
bf25e278f149c09bca45802758e6e27c.jpg

Hvala. Glup sam. Ulazi tu i vidim piše ,,isključi zvuk" i rekoh to je to, stoji da je isključen. Svašta. A za tastaturu, neka preporuka, što jednostavnija da bude. Hvala

Poslednja izmena:
Jel ima neko problem sa zutom mrljom, pojavila mi se kao okvir sa svih strana, rekli mi u vipu da sam prvi sa tim za reklamciju :)
Pa šta je bilo, jel si ostavio telefon na reklamaciju? Čuj prvi, kako da ne. Te žute mrlje su česte kod Huawei i Xiaomi telefona, verovatno i kod Honora. Ja sam imao na Mate 10 lite, ali nisam imao validnu garanciju, inače to podleže garanciji. Koliko ti je star telefon?

Koja bese default tastatura? Pošto svaka može da ugasi predikciju. Probaj Fleksy, ja godinama koristim, odlicna je.

Ja tastaturu korsitim ovu njegovu. Pre sam na drugim telefonima korsitio TouchPal, pa probaj. Može da se podešava pa neka vidi kako joj odgovara.

@djomla43
Swiftkey je na 8X, i ne može nikako da se isključi predviđanje, uvek izbacuje reči iznad tastature.

Poslednja izmena:
Koja glupost, ranije je moglo.

Pa to, ubio se trazeci i ne moze. Zena mi sada ludi zbog toga. Moram neku drugu. Ta joj ovako odgovara, ali to predvidjanje gore je teska glupost.
Edit: Djomla, Fleksy je odlična. [emoji108]Hvala

Poslednja izmena:
Pa šta je bilo, jel si ostavio telefon na reklamaciju? Čuj prvi, kako da ne. Te žute mrlje su česte kod Huawei i Xiaomi telefona, verovatno i kod Honora. Ja sam imao na Mate 10 lite, ali nisam imao validnu garanciju, inače to podleže garanciji. Koliko ti je star telefon?
Jedva ga ostavio na reklamaciji,kao to nije za reklamaciju pa dok se ubedio sa radnicom, tel star 7 meseci, bez ogrebotine kao nov, a radnica napisala vizuelno stanje kao da ga je tenk zgazio, još piše da fali deo plastike na poklopcu,da je ulubljen itd... Još je kod njih..videcemo

Vrh Dno