Šta je novo?

Honor 8X

Ne sekiraj se, rešiće se to resetom. Ako su oni zaje*Aki sa apdejtom sigurno već spremaju zakrpu, pa će za koji dan novi apdejt koji će to da reši. Tako je meni bilo sa Mi A2 kad je stigao apdejt na Pie, smanjilo se trajanje baterije za 30%. Posle par nedelja izašla zakrpa, rešen problem

Sent from SM-A750FN using Tapatalk

Hmmm.... pa da pokusam onda ipak da sacekam? Zao mi brisati sve. pa ponovo instalirati...

Hard reset sigurno rešava problem. Većini radi normalno i bez reseta. Tako da je sve uredu sa Pie.
Ja još nisam dobio update..., [emoji58]

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Ja sam dobio update i sve radi normalno, baterija ista kao i ranije. Nisam radio nikakаkav hard reset.
U suštini sve je samo malo lepše, jedina korist mi je da Viber porukama mogu da dodelim zvuk.

Poslednja izmena:
Druze, nista veruj mi, na mob. internetu sam. Na poslu sam... sve kao i pre 2 dana pre prokletog updatea...sve iste aplikacije, sve isto samo je pocelo nenormalno brzo da pada posle updatea odmah po skidanju sa punjaca.

Pogledaj sta troši podesavanju baterije. Wifi i ugasen ume da troši bateriju wifi+ ugasi.

Sent from my 3310

@CaptainCrash probaj prvo da obrišeš cache, to je uglavnom rešavalo probleme. Ugasiš telefon, volume up + power da upali recovery, tu izabery clear cache i nakon toga restart i to je to. Ako to ne reši problem, onda hard reset. Vraćanje na 8 je jako teško plus svakako ne čuva ništa od podataka.

@kica javlja se HwSmartSuggestion, ne znam može li da se deinstalira.

Brisanje cashe-a je wipe cashe partition?
Izvin'te na neznanju...

Da li je moguće da u BiH još uvijek nema update ili nešto nije uredu. HiCare mi je na 9.00 verziji da li to mozda predstavlja problem, jer sam negdje citao da bi cak trebalo vratiti to na 8.0 ili jednostavno jos nije stiglo do BiH. verzija mi je crna, jsn21?
Koje je vaše mišljenje?

Je li moguće da u BiH još nije stigao update na 9.00? ili nešto nije uredu?

:d

Jedno pitanje... gledao sam ovu sliku i pokusao da shvatim kako je moguce. da. ekran toliko crpi bateriju.... i setim se necega. Bas posle updatea sam nesto cackao i experimentisao sa telefonom i napravio se pametan da iskljucim onaj smart a upalim FHD ekran... i zaboravio, sad brljao po opcijama i vidim to. Da li je moguce da je to praviko problem? Svakako javljam sutra kakva je situacija obzirom da sam vratio na smart. Jos sam se cudio kako se ne oscetli ili potamni ekran u zavisnosti od svetla u prostoriji...
U svakom slucaju izvinjavam se :S: ako je to bio problem.

Je li moguce da u Bosnu jos nije dosao update, ili imam neki problem s telefonom? Pošto vidim da je vrcini vas U Srbiji vec tu?

Nije moguće.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pozz, da li je moguce da meni update jos nije stigao ili ipak nesto nije uredu?

Da li je neko nakon update na 9.0 primetio nešto sa notifikacijama? Od nekih aplikacija stignu tek kad "probudim" tel.
Takodje WiFi se uključuje tek sek. nakon otključavanja. Telefon kao da spava dubokim snom dok ga ne otključam.

Poslato sa JSN-L21 uz pomoć Tapatoka

Baterija katastrofa posle update na Pie :mad:

To je apsolutno tacno... ono sto me zanima zasto i sta trosi bateriju, tj sa slike iznad ekran 40% ne. mogu nikako da spustim ispod. U cemu je problem?

Kako tačno? Dva problema na ne znam koliko uređaja. Lepo je napisano, prosto dešava se da neka update ne prođe ok i potreban je hard reset.

Kako tačno? Dva problema na ne znam koliko uređaja. Lepo je napisano, prosto dešava se da neka update ne prođe ok i potreban je hard reset.

OK...ajde sad samo jos jednom da pitam da budem siguran,uradio bih taj famozni HR,treba li da vadim SIM karticu,da li brise sve podatke iz telefona iz interne memorije,sve aplikacije,slike itd...kao i sa siim kartice postoji li mogucnost da nesto obrise?
Kako uraditi backup i gde sacuvati i sta se desava pravljenjem backupa,da li kao na PC sacuva sadasnje stanje sa svim aplikacijama itd?Moze li se sacuvati na komp pa se posle reseta prebaciti na 8X?
Hvala...

I koja je razlika izmedju factory i hard reseta,nisam ni video opciju hard,samo factory kad idem power+vol up

Poslednja izmena:
1- Idi na battery pa na battery usage u gornjem uglu, okaci skrinshotove, kao ove moje.
2- Da li si obrisao cache iz recovery-a?
3- Mozda neka glupa aplikacija jede bateriju, na P10L je bio problem sa temom, ako si stavio neku, vrati na fabricku.
4- Ja licno bekapujem na komp sve sto je moguce, slike, muziku i sl. Aplikacije povuče sam sa Play Store-a, jedino sto ne mozes svaku vratiti u trenutno stanje (brusu se podatci) viber, WhatsApp i sl imaju svoj bekap meni.

Meni je skoro wi-fi vukao, iako je ugasen, vuce bateriju, pa sam ugasio u wi-fi + podesavanju. Doduše, ja sam na P10L i na 8.0.
f3dc0fc10c0a8429dd26a29964ccb6ab.jpg
92a545ab1db784b9c41e9528f2791720.jpg

Sent from my 3310

1- Idi na battery pa na battery usage u gornjem uglu, okaci skrinshotove, kao ove moje.
2- Da li si obrisao cache iz recovery-a?
3- Mozda neka glupa aplikacija jede bateriju, na P10L je bio problem sa temom, ako si stavio neku, vrati na fabricku.
4- Ja licno bekapujem na komp sve sto je moguce, slike, muziku i sl. Aplikacije povuče sam sa Play Store-a, jedino sto ne mozes svaku vratiti u trenutno stanje (brusu se podatci) viber, WhatsApp i sl imaju svoj bekap meni.

Meni je skoro wi-fi vukao, iako je ugasen, vuce bateriju, pa sam ugasio u wi-fi + podesavanju. Doduše, ja sam na P10L i na 8.0.
f3dc0fc10c0a8429dd26a29964ccb6ab.jpg
92a545ab1db784b9c41e9528f2791720.jpg

Sent from my 3310

http://prntscr.com/n7t1v9

Uradio par puta cleare cash i nista...jos juce.
Uradio backup preko Hisuit...samo ne znam sta da radim tj kako prebacujem ovih 10 GB i gde ih prebacujem nakon reseta...
I pored toga sto su aplikacije takodje uradjene backup,ne cuva lozinke?
Kako njih da sacuvam,da se ne zayebem pa da na mogu da ih koristim?

http://prntscr.com/n7t4hn
http://prntscr.com/n7t5j9
http://prntscr.com/n7t5p1
http://prntscr.com/n7t5ud

Ovo je sve...i prikacen je USB na Sisuit na lptopu,ako to ima veze...

Ako si isao preko HiSuita, trebalo bi da ti ponudi opciju restore. Ja nisam nikada isao preko njega, iskreno. Uvek sam rucno bekapovao i vracao, klasičan kopi pejst u win exploreru.
Ovde se nista ne vidi za bateriju, isuvise mali uzorak.

Sent from my 3310

Ako si isao preko HiSuita, trebalo bi da ti ponudi opciju restore. Ja nisam nikada isao preko njega, iskreno. Uvek sam rucno bekapovao i vracao, klasičan kopi pejst u win exploreru.
Ovde se nista ne vidi za bateriju, isuvise mali uzorak.

Sent from my 3310

Ima opcija restore i tacno mi daje folder gde je odradjen backup,znas li mozda,posto je svesinhronizovalo,slike,poruke,pozive...svih 80 aplikacija...da li ce i da li je takodje i svaki pasword biti sacuvan tj da li kad se uradi restore sve se vraca na stanje kakvo je sad prilikom backupa?Sve na ekranu,slike tamo gde su bile...da li cu moci da koristim te aplikacije odmah ili ce mi traziti za sve pasword i user name??

Stvarno ne znam, iskreno. Nisam koristio nikada HiSuite i bilo sta od tih programa, uvek sam se "mucio" rucno. [emoji2]

Sent from my 3310

Stvarno ne znam, iskreno. Nisam koristio nikada HiSuite i bilo sta od tih programa, uvek sam se "mucio" rucno. [emoji2]

Sent from my 3310

Ok ali da li si nekad nakon restorea mogao normalno aplikaciju da koristis ili ne? Na stranu sad Hisuit, to sam odradio. Nebitno kako je sacuvana i restorea. Jel treba da vadim SIM karticu kod hard reseta? Ima li razlike Hard i Factory... jer ne mogu da nadjem Hard. Samo factory.

Trazio mi je pass, jer sam skidao aplikacije sa Store-a.
To je to, Factory reset. Ili uradi iz recivery-a reset i cache nakon toga.

Sent from my 3310

Sledeći put kad se odlučim na neki emui powered telefon, da znam da uzmem sa 12-16GB rama. Ladno dve aplikacije ne može da drži u memoriji. Šetam samo između reddit-a, u kojoj god da se zadržim duže od 3-5, mora reload kad se prebacim. [emoji35]

odradio recovery posle FACTORY reseta...sa hisuit sve vratilo kako je bilo i sacuvalo pasworde,samo se treba pokrenuti aplikacija,sa vibera,sve sacuvano...samo imam problem drugi.Ne mogu nista da pisem,tastatura samo iskace i nestaje sa ekrana,gde god da udjem za kucanje texta...sta da radim??

Sacekaj malo, restartuj tel. Izaberi drugu tastaturu.

Sent from my 3310

Sacekaj malo, restartuj tel. Izaberi drugu tastaturu.

Sent from my 3310

Nisam mogao... nista nemam drugu tastaturu, nista.... morao sam na gugl play pa na uninstal pa onda proradila i onda isao na update. Hvala Bogu radi sad ☺️

Nazad
Vrh Dno