Šta je novo?

HONOR 50 / PRO

Pretjeruju kao što su i sa cijenom Honora 50 kada se pojavio.
Screenshot_20220527_020215.jpg

Cena samo za Honor/Huawei entuzijaske

Pozdrav!
Vrijedi li da dam Samsung s9+ i 180eura za Honor 50 8/256gb

Nisam baš siguran...po onom što mi je danas rekao poznanik koji se bavi preprodajom telefona.
Kaže da je imao 5 Honora 50, i da je svaki imao neku falinku i da je morao da ih nosi u servis

Боље узети Novu 9 него honor 50, боља камера на Nova 9 и наравно израда увек боља на Huawei телефонима

Pozdrav, da li neko ima iskustva sa Honor 70? vidim nema ovde teme za 70ticu...

Stavili ga u Huawei

Update 600mb

Žena je uzela pre nekih godinu Honor 50 Lite. Trenutno je na MagicUI 4. Pisalo je svuda da će dobiti 6.xx u 3. kvartalu ove godine, mada još uvek ništa. EU je model. Da li je iko dobio update?

Klošari teški kad su u pitanju ažuriranja. Sad im je glavni adut Honor 70 pa njemu sve guraju. Kada dođe noviji model zaboraviće i 70 i 50.
Mislim da nisu pustili Android 12 (Magic UI 6) za 50 Lite iako su obećali u trećem kvartalu 2022. godine.

Da znaš da jesu. Mislim da je ovo zadnji Honor što smo pazarili.

Ništa spektakularno.
Nemam zamjerki na rad telefona ni na ranijim verzijama Androida. Besprijekorno osim onog laga sa kamerom da "okineš" pa tek nakon par sekundi napravi fotku, koji se vuče od početka (mada sada malo ublažen).
Screenshot_20230630_105341.jpg

ipak nisu zaboravili na stari telefon,update se dobio... danas prezentacija 90ice

Kakva je kamera ovom telefonu drugari? U prvim recenzijama kad je tek izaso nije bila dobra kazu recezenti i komentari dal je to azuriranjima ispravljeno?

Nazad
Vrh Dno