Mozes naravno, ali zbog razlicitih protokola mislim da ce ti punjenje biti ograniceno na nekih 35WImam ljudi punjač za Xiaomi 13 i Xiaomi 15 jedan od 67w a drugi od 90 w .
Kako želim da kupim Honor 400 pitanje je da li takav punjač mogu da koristim !?
Imam jedan punjač od starog Honora 8x od 33w e sad ...Šta je pametnijeMozes naravno, ali zbog razlicitih protokola mislim da ce ti punjenje biti ograniceno na nekih 35W
Moj iskreni savet ti je da kupis punjac orginalni.Imam jedan punjač od starog Honora 8x od 33w e sad ...Šta je pametnije
Podržava ali u praksi puni sporije od 66W.Honor 400 podržava maksimum 66W.
Uzmi original.
Našao sam na KP 2000 dinara pa ću poručiti.Ja koristim magic seriju pa nisam upucen koliko podrzavaju, ali orginal je ipak zakon.
Na zalost zeznuli su nas sto ne dobijamo punjace vise, ali stavka od 30e nije toliko velika ukoliko neko duze koristi telefon.
Zvono na telefonu nisam cuo evo par godina. Iskljucivo vibracija i na satu isto.Gde može da se nađu solidne melodije za telefon, a da nije zedge. Ove osnovne na telefonu mi nisu nešto.
Imas dobar sajt na netu zove se:Gde može da se nađu solidne melodije za telefon, a da nije zedge. Ove osnovne na telefonu mi nisu nešto.
Mislim da sam rešio problem.Ista stvar i kod mene od kako je stigao OS10 update na magic 5pro.
Nema pomaka, i dalje se žali da mu fale neke permisije.Mislim da sam rešio problem.
Probaj da isključiš drugu opciju kada nađeš Mi fitness apk u battery optimization. Ono "second launch...."
hoćeš li da ti šerujem neke moje *******cije? Uglavnom mp3, ima upotrebljivih. Javi se na PMGde može da se nađu solidne melodije za telefon, a da nije zedge. Ove osnovne na telefonu mi nisu nešto.
Ovaj problem je kod svih Honora trenutno... I na H400 pro, na HM7 pro, na tabletu Pad 10....U pravu si. Neće da se ažurira ni posle restartaPogledajte prilog 534068
Ok, jedino su me performanse razočarale. Očekivao sam više. Ostalo za te pare je top.Kakav je honor 400? Kakve su mu kamere, pre svega glavna i kako radi proksimiti senzor?
Da, ali kod mene više ne prekida toliko veza da moram redovno da radim sinhronizaciju ručno.Nema pomaka, i dalje se žali da mu fale neke permisije.
Evo resenja...potrebno je instaliratiДа ли неко има проблем са инсталацијом Гоогле плај сиситем упдате?
Slazem se... Donekle.... Sta se podrazumeva pod prividni efekat? Definitivno nema onog vracanja iznova i iznova i nemogucnost azuriranja ove komponente... Objasni nam da li je ovo ok ili nije i zasto?@pedjadroid Тако се не ажурира у стварности само се привидно постиже ефекат да је ажурирање за април.
Ne slazem se sa tobom ali da ne bi otisli u off ovde cu stati... Moras nam to malo pojasniti? Sta je u stvari taj fajl, sta sadrzi i sta se tacno menja njegovim azuriranjem. Slozices se samnom da ovo nije klasicna aplikacija? Uostalom prvobitni problem je resen.... A da li sad pise februar , mart, april to vise nije bitno.. na dalje cemo pustiti da sam azurira...Врши само промену месеца не ажурира у стварности апликацију.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari