Šta je novo?

Honor 400 (pro)

• Začetnik teme Začetnik teme mlax37
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam ljudi punjač za Xiaomi 13 i Xiaomi 15 jedan od 67w a drugi od 90 w .
Kako želim da kupim Honor 400 pitanje je da li takav punjač mogu da koristim !?

Imam ljudi punjač za Xiaomi 13 i Xiaomi 15 jedan od 67w a drugi od 90 w .
Kako želim da kupim Honor 400 pitanje je da li takav punjač mogu da koristim !?
Mozes naravno, ali zbog razlicitih protokola mislim da ce ti punjenje biti ograniceno na nekih 35W

Imam jedan punjač od starog Honora 8x od 33w e sad ...Šta je pametnije
Moj iskreni savet ti je da kupis punjac orginalni.
Ja sam tako uradio, naravno postoje i alternative u vidu Essager punjaca sa aliexpresa koji podrzava Honor protokole i puni max brzinom.
Moje misljenje je da nema svrhe puniti telefon sa 35W punjacem ako on podrzava 100W, cak mozes da kupis i Honor 66W punjac, malo je jeftiniji, a razlika u brzini punjenja je minimalna.

Honor 400 podržava maksimum 66W.
Uzmi original.

Ja koristim magic seriju pa nisam upucen koliko podrzavaju, ali orginal je ipak zakon.

Na zalost zeznuli su nas sto ne dobijamo punjace vise, ali stavka od 30e nije toliko velika ukoliko neko duze koristi telefon.

Kasni li još nekome tablet iz ove promocije? Meni nikako da stigne pa mi kupac odustao 🫢

Kakav je honor 400? Kakve su mu kamere, pre svega glavna i kako radi proksimiti senzor?

Hitno pitanje. Sestra se dvoumi da uzme 400 ili 400 pro? Kakve su razlike? Osim na papiru sto oise procesor i kamera. I kako ste zadovoljni sa obicnim ili pro verzijom? Hvala

Gde može da se nađu solidne melodije za telefon, a da nije zedge. Ove osnovne na telefonu mi nisu nešto.

Ima li neko povezan sat preko Mi Fitness apk? Stalno mi izbacuje nekakva "security" podešavanja,pa za rad u pozadini i tu i tamo sat prestane automatski da se sinhronizuje.

Apk zaključana, stoji u optimizaciji baterije, stoji za rad u pozadini, ne znam gde još treba da obezbedim rad bez smetnji da prestane da mi šalje ove poruke.

Gde može da se nađu solidne melodije za telefon, a da nije zedge. Ove osnovne na telefonu mi nisu nešto.
Imas dobar sajt na netu zove se: Na ovom linku imas bukvalno sve melodije svih proizvođaca (honor, samsung, xiaomi, iphone...), kada preuzmes tu koja ti se sviđa samo odes u podesavanja i postavis za ton zvona.
Ako imas neki ton na koji si navikao sigurno ces ga naci ovde, ja sam kod sebe sa tog sajta preuzimao imas melodije i za pozive i za poruke.

Poslednja izmena:
Да ли неко има проблем са инсталацијом Гоогле плај сиситем упдате?

Да ли неко има проблем са инсталацијом Гоогле плај сиситем упдате?
Evo resenja...potrebno je instalirati

Main components 2026-04-01S+ Ima na apkmirror samo odaberi verziju od 29.marta 2026... Nakon azuriranja ove komponente restartovati telefon i zatim proveriti postupak provere azuriranja za Google play system...​

@pedjadroid Тако се не ажурира у стварности само се привидно постиже ефекат да је ажурирање за април.

@pedjadroid Тако се не ажурира у стварности само се привидно постиже ефекат да је ажурирање за април.
Slazem se... Donekle.... Sta se podrazumeva pod prividni efekat? Definitivno nema onog vracanja iznova i iznova i nemogucnost azuriranja ove komponente... Objasni nam da li je ovo ok ili nije i zasto?

Врши само промену месеца не ажурира у стварности апликацију.

Врши само промену месеца не ажурира у стварности апликацију.
Ne slazem se sa tobom ali da ne bi otisli u off ovde cu stati... Moras nam to malo pojasniti? Sta je u stvari taj fajl, sta sadrzi i sta se tacno menja njegovim azuriranjem. Slozices se samnom da ovo nije klasicna aplikacija? Uostalom prvobitni problem je resen.... A da li sad pise februar , mart, april to vise nije bitno.. na dalje cemo pustiti da sam azurira...

Nazad
Vrh Dno