Nidzo, ja imam ovaj bezicni punjac koji se dobijao u gift box-u free za sve korisnike koji su ga uzeli u prvih mesec dana od kad se honor 400pro pojavio u prodaji , nisam ga jos uvek otvarao jer nisam video neku svrhu i prednost nad zicnim punjacem, međutim sad sam primetio kod tebe zanimljivu funkciju pa me zanima da li je sat sa kalendarom neka aplikacija koju si ti instalirao ili je to nesto sto ti ponudi telefon po difoltu kada se tako postavi telefon na punjac?Zato ne žalim ni dinara što sam kupio originalni bežični punjač
Pogledajte prilog 519138Pogledajte prilog 519139
Steta, brutalno izgleda, nadam se da ce to pristici uz neki naredni update. Kad vec mogu da kopiraju iPhone za neka resenja, iskreno, mogli bi da se bace na posao i za ovo🙂@Apatinac nažalost to je ženin iPhone 😅 . Prikazao sam da može i njega da puni, a i meni se sviđa ta opcija posebno noću. Nemamo mi to na Honoru.
Posle nekih 7 dana samo par utisaka...
Dizajn mi je super, džomba mi ne smeta, prosto, mora tako, telefon je elegantan, tanak i zaobljen taman i koliko gde treba. Leđa posle 7 dana bukvalno nemaju jedan otiska prsta, vrh.
Baterija ah šta reći, kada se završi dan sa 50, 60, 70%. Raj. Meni uvek jako bitna stavka telefona.
Zvučnici su top. Čini mi se, više glasni nego nešto posebno kvalitetnog zvuka, daleko da je loš, ali i šalju dosta vibracija na telefon.
Ekran - perverzija.
Brzina rada naravno vrhunska mada su neke animacije usporene ili prosto spore same po sebi pa na momente imam utisak kao da fon nije toliko snapy što je naravno placebo.
Ako bih morao da iznesem neke mane - i dalje preagresivna zaštita baterije, tu i tamo neka app mora da se prebaci na manuelnu kontrolu battery savinga da prorade notifikacije kako treba i slično. Ono što mi je najproblematičnije je izgled i dizajn notifikacija i mislim da su tu apsolutno stagnirali, one sistemske poruke, font, baš mi izgleda amaterski nekako i ofrlje odrađeno.
Kameru i nisam nešto testirao previše jer sam uglavnom kući bio a vreme je takvo kakvo je, ali i pixel 7 pro koji sam imao je imao vrhunsku kameru tako da tu i ne očekujem neka specijalna poboljšanja.
Nekad mi slaže notifikacije u STACK iako sam to isključio i odabrao LIST. To me pomalo nervira?
Da li dolazi folija na displeju telefona ?Sve u svemu zverka, cenim da 3 godine ga ne menjam, 2 sigurno.
DaDa li dolazi folija na displeju telefona ?
Pretpostavljam da može, ja ga punim sa huawei 40w punjačem i prepoznaje 40w brzo punjemje.Napuni ga od 20% do 80 % za 20-ak minutaDa li se može puniti sa punjačem za Xiaomi ?
Mozes puniti sa Xiaomi punjacem, ali zbog protokola, puni telefon snagom od max 40W, ma koliko Xiaomi punjac bio jak.Da li se može puniti sa punjačem za Xiaomi ?
Posto telefon koristi ultrasonicni otisak ispod ekrana, jeftina stakla sa temua i aliexpresa nece raditi otisak prsta.Ставио сам заштитно стакло са Темуа на супругин фон. Међутим, очитавање прста је готово немогуће. Да ли је потребно набавити неко посебно стакло?
Imam 67 w i 90 w od Xiaomi uređaja da li bi mogao sa njim da punim?Da
Pretpostavljam da može, ja ga punim sa huawei 40w punjačem i prepoznaje 40w brzo punjemje.Napuni ga od 20% do 80 % za 20-ak minuta
A običan Honor 400 ?Honor 400pro dolazi sa folijom ali to nije zaštitna folija za korišćenje telefona već zaštita u transportu.
Nadji na oglasima orginal Honor (i polovan ako ima) punjac bar od 120w i vredi svaku paru (pogotovu kad ti zatreba 40-50% baterije brzo jer kreces za 10-15 minuta).Orginal xiaomi od 67 mi prepoznaje na 60 i odlicna je opcija. Na 400 pro.
Da, posle prijave i onog prvog mejla dobija se potvrda da je prijava prihvaćena.Da li se dobija neki potvrdni mail kad se prijavljuje za poklon tablet na sajtu honorregistracijapoklona i koliko se čeka na poklon?
Malopre sam se registrovao ali nisam dobio nikakav generički ili automatski odgovor.
Iskreno 400 je kompletniji telefon od 7 lite, prva stvar je podrska, 7 lite 2 god, 400 5 godina.Ja se razmišljam koji da uzmem telefon za klinca uz A1 ugovor, da li Honor 400 + tablet, ili Magic 7 Lite, prvi je 500 rsd skuplja rata na mesečnom nivou. Ili šta bi se bolje prodalo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari