Šta je novo?

Honor 400 (pro)

• Začetnik teme Začetnik teme mlax37
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I, na kraju, da sumiram priču oko mog 10 wat-nog charger-a:
1. Sa odgovarajućom podloškom, koja namerno još više usporava punjenje (ali i potpuno eliminiše grejanje), napunim moj h400pro za cca 5 časova od 40% do 100%.
2. Neophodno je telefon skinuti sa punjača, jer punjač nastavlja sa punjenjem, ili upada u 'negotiate' grešku..
To poslediči sa dva ishoda:
A. Punjač nastavlja sa radom, bez obzira na to što se telefon isključio sa punjenja međutim, uredno dopunjava bateriju do 100%
B. Negotiate greška - Isključivanje telefona sa punjenja izaziva grešku punjenja na charger-u i onda, punjač prestaje da radom i više ne dopunjuje do 100%.
Jedini nusefekt je , po meni, 'trošenje struje', što je u 10w varijanti smešno..
I opet, pozivam na oprez!
Ovo su SAMO rezultati JEDNOG merenja od nedelju dana!
Ne garantujem bezbednost, već samo iznosim rezultate ličnog merenja.

jel se desava nekom nakon instaliranog magicos 10ke, na messengeru da se skupljaju poruke i stoje neprocitane? a procitane su...

Zato ne žalim ni dinara što sam kupio originalni bežični punjač
Pogledajte prilog 519138Pogledajte prilog 519139
Nidzo, ja imam ovaj bezicni punjac koji se dobijao u gift box-u free za sve korisnike koji su ga uzeli u prvih mesec dana od kad se honor 400pro pojavio u prodaji , nisam ga jos uvek otvarao jer nisam video neku svrhu i prednost nad zicnim punjacem, međutim sad sam primetio kod tebe zanimljivu funkciju pa me zanima da li je sat sa kalendarom neka aplikacija koju si ti instalirao ili je to nesto sto ti ponudi telefon po difoltu kada se tako postavi telefon na punjac?
Do sada nisam imao iskustva sa bezicnim punjacima i telefonima sa tom mogucnosti pa ne znam bas kako sve to funkcionise, koje su prednosti i sta sve predlaze telefon kada je na tom punjacu, ovo sa satom i kalendarom bih koristio a i lepo izgleda.

@Apatinac nažalost to je ženin iPhone 😅 . Prikazao sam da može i njega da puni, a i meni se sviđa ta opcija posebno noću. Nemamo mi to na Honoru.

Meni je to postolje praktično što ne moram da bodem kabal, a punim ga preko noći pa mi brzina i nije toliko važna, a opet 50W bežično je bogami više nego što Samsung puni kablom 😀

Ne mora da bude na punjacu da bi to pokazao, dovoljno je da se upali kroz podesavanja i svaki put kad je telefon polegnut na nekom stalku (nije na ledjima) to se upali.

@Apatinac nažalost to je ženin iPhone 😅 . Prikazao sam da može i njega da puni, a i meni se sviđa ta opcija posebno noću. Nemamo mi to na Honoru.
Steta, brutalno izgleda, nadam se da ce to pristici uz neki naredni update. Kad vec mogu da kopiraju iPhone za neka resenja, iskreno, mogli bi da se bace na posao i za ovo🙂

Posle nekih 7 dana samo par utisaka...

Dizajn mi je super, džomba mi ne smeta, prosto, mora tako, telefon je elegantan, tanak i zaobljen taman i koliko gde treba. Leđa posle 7 dana bukvalno nemaju jedan otiska prsta, vrh.

Baterija ah šta reći, kada se završi dan sa 50, 60, 70%. Raj. Meni uvek jako bitna stavka telefona.

Zvučnici su top. Čini mi se, više glasni nego nešto posebno kvalitetnog zvuka, daleko da je loš, ali i šalju dosta vibracija na telefon.

Ekran - perverzija.

Brzina rada naravno vrhunska mada su neke animacije usporene ili prosto spore same po sebi pa na momente imam utisak kao da fon nije toliko snapy što je naravno placebo.

Ako bih morao da iznesem neke mane - i dalje preagresivna zaštita baterije, tu i tamo neka app mora da se prebaci na manuelnu kontrolu battery savinga da prorade notifikacije kako treba i slično. Ono što mi je najproblematičnije je izgled i dizajn notifikacija i mislim da su tu apsolutno stagnirali, one sistemske poruke, font, baš mi izgleda amaterski nekako i ofrlje odrađeno.

Kameru i nisam nešto testirao previše jer sam uglavnom kući bio a vreme je takvo kakvo je, ali i pixel 7 pro koji sam imao je imao vrhunsku kameru tako da tu i ne očekujem neka specijalna poboljšanja.

Nekad mi slaže notifikacije u STACK iako sam to isključio i odabrao LIST. To me pomalo nervira?

Sve u svemu zverka, cenim da 3 godine ga ne menjam, 2 sigurno.
Da li dolazi folija na displeju telefona ?
Da li se može puniti sa punjačem za Xiaomi ?

Ставио сам заштитно стакло са Темуа на супругин фон. Међутим, очитавање прста је готово немогуће. Да ли је потребно набавити неко посебно стакло?

Da li se može puniti sa punjačem za Xiaomi ?
Mozes puniti sa Xiaomi punjacem, ali zbog protokola, puni telefon snagom od max 40W, ma koliko Xiaomi punjac bio jak.

Ставио сам заштитно стакло са Темуа на супругин фон. Међутим, очитавање прста је готово немогуће. Да ли је потребно набавити неко посебно стакло?
Posto telefon koristi ultrasonicni otisak ispod ekrana, jeftina stakla sa temua i aliexpresa nece raditi otisak prsta.
Potrebno je da se stakla lepe pomocu neke vrste tecnosti i UV lampom, onda ce raditi otisak, ali ta stakla su malo skuplja, ja sam nasao za oko 5,6 $ na aliexpresu (ako se ugrabi popust onda su oko 2, 3 $)

Honor 400pro dolazi sa folijom ali to nije zaštitna folija za korišćenje telefona već zaštita u transportu.

Orginal xiaomi od 67 mi prepoznaje na 60 i odlicna je opcija. Na 400 pro.

Zdravo svima,

Razmisljam se da kupim Honor 400 pro i zamenim dugogodisnji Samsung A52s. Da li neko od vas koristi snimanje razgovora na Honor 400 pro i da li je moguće koristiti tu opciju kao sistemski native call recording?

Nije moguće.

Da li se dobija neki potvrdni mail kad se prijavljuje za poklon tablet na sajtu honorregistracijapoklona i koliko se čeka na poklon?
Malopre sam se registrovao ali nisam dobio nikakav generički ili automatski odgovor.

Da li se dobija neki potvrdni mail kad se prijavljuje za poklon tablet na sajtu honorregistracijapoklona i koliko se čeka na poklon?
Malopre sam se registrovao ali nisam dobio nikakav generički ili automatski odgovor.
Da, posle prijave i onog prvog mejla dobija se potvrda da je prijava prihvaćena.

Koiko sam ispratio ove na forumu, oko 7 dana posle prijave se dobija mail da je prijava prihvaćena.
Ja sam se danas popunio onaj online formular na sajtu i nisam dobio nikakav automatski odgovor tako da ne znam da li sam uopšte aplicirao ili ne.

Meni je odmah po apliciranju stigao automatski odgovor da je evidentirana prijava i da ce u roku od 15 dana biti obaveštenje da li je validna prijava. Evo od tada proslo je 15-ak dana, a nista od odgovora.

Meni nikakav mail nije stigao a kad sam sada opet pokušao da apliciram, javlja mi grešku da je IMEI broj već u sistemu.

Prijavio sam se 27.12 dobio sam samo potvrdu da je prijava evidentira.
Još uvek nisam dobio odgovor da li je prijava i validna.

Poslao sam im jutro mail sa mojom prijavom i dobio sam posle par sati odgovor da je prijava validirana , poklon će biti poslat u roku od 60 dana.
@Boris90 promocija važi do 15.01

Ja se razmišljam koji da uzmem telefon za klinca uz A1 ugovor, da li Honor 400 + tablet, ili Magic 7 Lite, prvi je 500 rsd skuplja rata na mesečnom nivou. Ili šta bi se bolje prodalo?

Ja se razmišljam koji da uzmem telefon za klinca uz A1 ugovor, da li Honor 400 + tablet, ili Magic 7 Lite, prvi je 500 rsd skuplja rata na mesečnom nivou. Ili šta bi se bolje prodalo?
Iskreno 400 je kompletniji telefon od 7 lite, prva stvar je podrska, 7 lite 2 god, 400 5 godina.

Nazad
Vrh Dno