Šta je novo?

Honor 400 (pro)

Ja opet moram da pitam da li neko ima problem sa prijemom signala na eSim kartici? Ja u telefonu imam dve MTS kartice. Jedna fizička, jedna eSim. Kada putujem i menjaju se bazne stanice izgubi se eSim, dok fizička radi. Onda moram da isključim i ponovo uključim eSim da bi se vratila. Pisao MTS-u, oni kažu da je sve u redu, pa pomislih da nije do telefona.

Nisam primetio taj problem, upravo u GR koristim esim kao treću karticu. Baš ću obratiti pažnju da li se gubi signal.

Dobio sam potvrdni mail za poklon od honora. Pitanje je sledece:
Da li honor salje obavestenje na mail ili telefon kad poklon bude poslat?
Salju, prvo ces dobiti mail od njih da su predali poklon kurirskoj sluzbi post ekspres, nakon toga ces dobiti poruku od poste da je paket pristigao i da ce ga dostaviti u toku dana ili sutra. Postar ce te pozvati kad bude na adresi da preuzmes ili ce ostaviti paket u posti da sam pokupis.

Poslednja izmena:
Hvala obojici. Znaci mogu da ocekujem sve
U principu sve moze da bude. Obrati paznju na viber, meni su poslali tu, u sekciji poslovnog caskanja, ako nemas postu izbacenu odatle onda ce ti viber to prepoznati kao spam i neces dobiti obavestenje. Mene cak niko nije ni kontaktirao da je postar pokusao da mi uruci na adresi samo mi na viberu napisali da dođem sam do poste i pokupim paket. Vodi racuna da imas samo 7dana da preuzmes to u posti, zato prati i viber, mail i sms poruke kad ti stigne mail od honora da su predali posti jer ako prođe 7 dana a ti to ne primetis oni to salju nazad honoru pa ces imati dodatne troskove. Ja sam sasvim slucajno video tu poruku na viberu 3 dana nakon sto je stiglo u postu, sve zavisi od postara i poste. Prati to i sa srecom da te sluzi!!!

Jel imao neko problem da nece odredjene app da mu rade kad je telefon povezan na wi-fi, dok na mobilnim podacima sve funkcionise? Unapred hvala

Ima li neko informaciju da li još dijele neke poklone za kupovinu 400 PRO? Još im stoji onaj formular za prijavu za poklon ali na slici pored piše da je bilo aktuelno do 31.08.

Zamijenih Honor 50 sa 400 PRO
Treba mi preporuka za type c na 3.5mm nastavak za slušalice. Ovi koje sam koristio na Honor 50 i ranijim ne rade.

Ne mogu da pronađem opciju Raise to answer call. Možda su je uklonili. Bila korisna na Honor 50.

Stereo zvučnici, onako, čudan neki zvuk.

Nedostatak Proximity senzora je bez veze. Često ostaje upaljen ekran.

Malo preteruju sa AI funkcijama ali to je aktuelnost i budućnost.

Ostalo sve super. Nemam zamjerki zasad (24 sata 😀)

Da li ovaj tablet koji ide kao poklon ima garanciju ili ne ? Vidim da se pojavio na KP u rasponu od 80-120e, pa ako je sa garancijom vredi dati tih 80e ako se ne pojavi jeftinije :)

Sumnjam da znaju. U nekoj temi ovde na benchu sam procitao da na neki poklon koji je isao od Samsunga ne ide garancija. Inace, pojavili se i na 70e, tako da ako ide garancija definitivno je dobra kupovina.

Sumnjam da znaju. U nekoj temi ovde na benchu sam procitao da na neki poklon koji je isao od Samsunga ne ide garancija. Inace, pojavili se i na 70e, tako da ako ide garancija definitivno je dobra kupovina.
Nije vezano za Honor poklon, ali kad sam dobijao Xiaomi poklon slusalice, isla je garancija preko mobilnog uredjaja.
Znaci prodavac tableta moze da ostvari garanciju preko mobilnog uredjaja.
Verovatno je kod svih isto kad su pokloni u pitanju.

S
Da li ovaj tablet koji ide kao poklon ima garanciju ili ne ? Vidim da se pojavio na KP u rasponu od 80-120e, pa ako je sa garancijom vredi dati tih 80e ako se ne pojavi jeftinije :)
Svi uredjaji dobijeni na poklon uz kupovinu telefona imaju garanciju koliko i telefon. Znaci garancija je ugovor kod operatera ili racun uz koji je kupljen telefon....

Da li ovaj tablet koji ide kao poklon ima garanciju ili ne ?
Poklon paket koji sam ja dobio sadrzao je slusalice i dva punjaca. Garancija na sve poklon proizvode je 2 godine od dana registracije ili od dospeca kurisrkoj sluzbi zaboravio sam sta je pisalo od ta dva ali nije ni velika razlika max masec i nesto. Tako bi trebalo da je i za tablet koji se sad dobija tako da ne morate da brinete. U koliko se desi nesto reklamacija ide preko racuna za telefon i potvrde koju ste dobili na mail za poklon.

Odlično, vidim da ih ima i na 100-120e, ali ih ima i na 70e. Verujem da kad budu krenuli pokloni u većoj meri da će moći da se nađe za 60e :) Sve u svemu, za ovih 70e sa garancijom je odlična kupovina.

41EsPlGTWLL._AC_SL1500_.jpg

Naručen 100W punjač. Najjeftinije što sam mogao pronaći (a da je original) - €32.90.

amazon.de link

Kupio GAN 200w radi odlicno puni ga max
platio 2100 dinara preko .....

41EsPlGTWLL._AC_SL1500_.jpg

Naručen 100W punjač. Najjeftinije što sam mogao pronaći (a da je original) - €32.90.

amazon.de link
Imam i ovaj model a imam i onaj sto sam dobio kao poklon uz H400 pro. Razlika je sto je na ovom kao predvidjeno da moze da puni i laptop i tablet i telefon a onaj sto sam dobio kao poklon on ima tu GAN tehnologiju. Generalno isto se ponasaju i vremenaki isto napune telefon.

Nisam ga probao na lapu, ali samsung i honor puni na max
uzeo ga na temu

Zamijenih Honor 50 sa 400 PRO
Treba mi preporuka za type c na 3.5mm nastavak za slušalice. Ovi koje sam koristio na Honor 50 i ranijim ne rade.

Ne mogu da pronađem opciju Raise to answer call. Možda su je uklonili. Bila korisna na Honor 50.

Stereo zvučnici, onako, čudan neki zvuk.

Nedostatak Proximity senzora je bez veze. Često ostaje upaljen ekran.

Malo preteruju sa AI funkcijama ali to je aktuelnost i budućnost.

Ostalo sve super. Nemam zamjerki zasad (24 sata 😀)
Nesto ovako,završilo bi posao

Možda nisam ispratio; Da li je neko probao sa GAN 120W od rn12pro+ ?
Kakva je tu situacija?

Ako je to 'sva šteta' lako ćemo za to..
Nego, zanimljivo bi bilo da neko podeli iskustvo sa wireless punjačem..

Kad je EU donela odluku naredbu da bez punjaca dolaze telefoni i da svi moraju imati typ-c prikljucak (pa cak i iPhone) nek donesu i naredbu da svi imaju isti protokol punjenja posteno bi bilo. Imam kuci xiaomi 67w punjac i sta sad kupim honor telefon ja moram honor punjac kupovat posebno da bih ga brze punijo.

Vrh Dno