Šta je novo?

Honor 400 (pro)

Ja opet moram da pitam da li neko ima problem sa prijemom signala na eSim kartici? Ja u telefonu imam dve MTS kartice. Jedna fizička, jedna eSim. Kada putujem i menjaju se bazne stanice izgubi se eSim, dok fizička radi. Onda moram da isključim i ponovo uključim eSim da bi se vratila. Pisao MTS-u, oni kažu da je sve u redu, pa pomislih da nije do telefona.

Nisam primetio taj problem, upravo u GR koristim esim kao treću karticu. Baš ću obratiti pažnju da li se gubi signal.

Dobio sam potvrdni mail za poklon od honora. Pitanje je sledece:
Da li honor salje obavestenje na mail ili telefon kad poklon bude poslat?
Salju, prvo ces dobiti mail od njih da su predali poklon kurirskoj sluzbi post ekspres, nakon toga ces dobiti poruku od poste da je paket pristigao i da ce ga dostaviti u toku dana ili sutra. Postar ce te pozvati kad bude na adresi da preuzmes ili ce ostaviti paket u posti da sam pokupis.

Poslednja izmena:
Hvala obojici. Znaci mogu da ocekujem sve
U principu sve moze da bude. Obrati paznju na viber, meni su poslali tu, u sekciji poslovnog caskanja, ako nemas postu izbacenu odatle onda ce ti viber to prepoznati kao spam i neces dobiti obavestenje. Mene cak niko nije ni kontaktirao da je postar pokusao da mi uruci na adresi samo mi na viberu napisali da dođem sam do poste i pokupim paket. Vodi racuna da imas samo 7dana da preuzmes to u posti, zato prati i viber, mail i sms poruke kad ti stigne mail od honora da su predali posti jer ako prođe 7 dana a ti to ne primetis oni to salju nazad honoru pa ces imati dodatne troskove. Ja sam sasvim slucajno video tu poruku na viberu 3 dana nakon sto je stiglo u postu, sve zavisi od postara i poste. Prati to i sa srecom da te sluzi!!!

Jel imao neko problem da nece odredjene app da mu rade kad je telefon povezan na wi-fi, dok na mobilnim podacima sve funkcionise? Unapred hvala

Vrh Dno