Salju, prvo ces dobiti mail od njih da su predali poklon kurirskoj sluzbi post ekspres, nakon toga ces dobiti poruku od poste da je paket pristigao i da ce ga dostaviti u toku dana ili sutra. Postar ce te pozvati kad bude na adresi da preuzmes ili ce ostaviti paket u posti da sam pokupis.Dobio sam potvrdni mail za poklon od honora. Pitanje je sledece:
Da li honor salje obavestenje na mail ili telefon kad poklon bude poslat?
U principu sve moze da bude. Obrati paznju na viber, meni su poslali tu, u sekciji poslovnog caskanja, ako nemas postu izbacenu odatle onda ce ti viber to prepoznati kao spam i neces dobiti obavestenje. Mene cak niko nije ni kontaktirao da je postar pokusao da mi uruci na adresi samo mi na viberu napisali da dođem sam do poste i pokupim paket. Vodi racuna da imas samo 7dana da preuzmes to u posti, zato prati i viber, mail i sms poruke kad ti stigne mail od honora da su predali posti jer ako prođe 7 dana a ti to ne primetis oni to salju nazad honoru pa ces imati dodatne troskove. Ja sam sasvim slucajno video tu poruku na viberu 3 dana nakon sto je stiglo u postu, sve zavisi od postara i poste. Prati to i sa srecom da te sluzi!!!Hvala obojici. Znaci mogu da ocekujem sve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari