Šta je novo?

Honor 200 Pro

Zna li neko jel se pojavio Magic OS 10 za honor 200 pro,ranije je nešto moglo preko esim opcije,kakva je situacija ili čekamo da bude preko domaćih operatera?
Отприлике овако:

MagicOS10-Europe.webp

Esim Bangladesh
Honor 200pro

Prilozi

• Screenshot_20260211_163633_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    Screenshot_20260211_163633_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    58.2 KB · Pregleda: 25
  • Screenshot_20260211_163829_com_hihonor_ouc_VabInstallingActivity.jpg
    Screenshot_20260211_163829_com_hihonor_ouc_VabInstallingActivity.jpg
    22.5 KB · Pregleda: 29
Poslednja izmena:
Da li imaju snimanje razgovora, sa poslednjim apdejtima?
H200/200pro

U prethodnih nedelju-dve Yettel korisnicima Honor 200 pro, Honor 400 pro i 2 x Honor Magic lite 7, ničim izazvano otklonjen VoLTE - SMS problem.

Vredi proveriti da li je još nekom odavde ko je davno izgubio nadu. 🙂

Пробао сам данас мОС 10. На страну сви новитети али цела прича око течног искуства није била празна.

Мислим да нисам приметио један фрејм да је испуштен а кроз много апликација сам пролазио. Нови начин прегледа апликација (стек у бети) је исто фантастичан. Јесте вероватно да је последње али заиста добро ажурирање, нема шта.

Мали жал остаје што камера није унапређена барем са бољом експозицијом али све у свему предобро.

Пробао сам данас мОС 10. На страну сви новитети али цела прича око течног искуства није била празна.

Мислим да нисам приметио један фрејм да је испуштен а кроз много апликација сам пролазио. Нови начин прегледа апликација (стек у бети) је исто фантастичан. Јесте вероватно да је последње али заиста добро ажурирање, нема шта.

Мали жал остаје што камера није унапређена барем са бољом експозицијом али све у свему предобро.
Jesi li posle apdejta resetovao kompletno telefon ,ili .....?

200 Pro je odličan telefon! Još bar 2 godine će biti aktuelan. Hardverski su svi u ovoj klasi odlični. Nijanse su u softveru, pa ko šta voli... Meni su Magic OS i Harmony OS nenadGrebivi! Jedini problem je što se više ne radujem novom telefonu - sve je isto...

Да. Само ме мало брине батерија, моја као да је пребрзо почела да губи капацитет

Да. Само ме мало брине батерија, моја као да је пребрзо почела да губи капацитет
To jako zavisi od načina upotrebe. Moja ume da traje 4 dana i desetak sati. Sve popaljeno ukljušujući i blutut sinhronizacije sa satom i JBL slušalicama koje često koristim, bez društvenih mreža sem telegrama. Specifičan sam, slabovid. Većinu stvari radim preko tableta ili računara. Odradi hard reset, možda ti se nešto zapatilo, neki servisi se ne gase... Sad gledam, 127 ciklusa punjenja za 18 meseci. Preko 4 dana...

Ne mogu sad da tražim u sistemu, postoji i aplikacija sa stora - Ampere. Poklopila mi je info sa sistemskim. Nemam pojma kako i gde sam to našao. Valjda u MyHonor. Možda Huawei tablet ima sistemsko očitavanje. Proveriću sutra.

To jako zavisi od načina upotrebe. Moja ume da traje 4 dana i desetak sati. Sve popaljeno ukljušujući i blutut sinhronizacije sa satom i JBL slušalicama koje često koristim, bez društvenih mreža sem telegrama. Specifičan sam, slabovid. Većinu stvari radim preko tableta ili računara. Odradi hard reset, možda ti se nešto zapatilo, neki servisi se ne gase... Sad gledam, 127 ciklusa punjenja za 18 meseci. Preko 4 dana...
Hoces da kazes da ti 1 punjenje izgura i do 4 dana uptime sa 10ak sati SOT-a?

Ako je tako, to je sjajno - meni max 24h sa oko 5h SOT-a, a nisam hard user, wifi vecinski i stvari kao (okacija, BT, NFC, 5G su pogasene.

Kada se udje u azuriranje sistema, u gornjem desnom uglu kada se klikne na tri tackice opcija verzije parametara, ko nije treba azurirati parametre. Tada bi trebao se resi problem sa SMS porukama.

Nešto je urađeno (Yettel, Honor ili neko treći) i u poslednjih nekoliko dana sve više korisnioka Honor telefona primećuje da VoLTE usluga više ne uzrokuje kašnjenje odlaznih poruka.

Za one koje još uvek imaju problem, provereno je na nekoliko Honor telefona, ažuriranjem parametara problem nestaje.

Šteta što Yettel nije o ovome obavestio svoje korisnike.. 🙂

Poslednja izmena:
Ljudi, sta je sa kamerama na ovom telefonu. Konkretno video, overexposovane isprani snimci, bolje snimao moj stari telefon, ima li neki fix za ovo. Bas sam razocaran.

Није ништа, снима супер. То је нешто до твог телефона. Нешто си "чачкао" у подешавањима.

Jel stigla nekom nadogradnja na A16/MOS 10?
Kakvi su utisci, kako drzi baterija?

Na osnovom Honoru 200 je stigao MagicOS 10.0.0.117. U telefonu je nemačka sim kartica pa je to verovatno imalo uticaj. Deluje fluidno ali pošto mi je sekundarni telefon, ne mogu da dam neki objektivan utisak.

Ljudi, sta je sa kamerama na ovom telefonu. Konkretno video, overexposovane isprani snimci, bolje snimao moj stari telefon, ima li neki fix za ovo. Bas sam razocaran.
На жалост дешава се и није везано за подешавања. Обично трик са смањењем експозиције за једну стопу уроди плодом.

Кудикамо већи проблем су чудне, неприродне боје. Мод високе резолуције са друге стране ја јако добар али и ту је температура боје неприродна.

Prešao na Magic 8 pro. Nisam imao te probleme. Stoji u fioci. Jel bio neki apdejt? Uskoro će Magic 10. Ovog meseca, valjda reše...

H200, sam je povukao nov update i poslao obavestenje.

Prilozi

• Screenshot_20260319_044746_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    Screenshot_20260319_044746_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    63.7 KB · Pregleda: 7
Novi sigurnosni apdejt, Honor 200 Pro, preko kineskog esima. Fluidnost sistema je je još bolja, naročito na 120 hz osveženju.
1000011153.jpg1000011154.jpg

17 страна текста о надоградњи 😁
13198.jpg13199.jpg13200.jpg

Nazad
Vrh Dno