Šta je novo?

Honor 200 Pro

Jel presao neko sa Honora na Samsung, planiram da zamenim honor 200 Pro za S24U, pa ako neko ima iskustva, kolika je razlika u bateriji, kamerama, samom UI-u?

Uzeo sam Honor 200 pre par meseci u Yettelu.
Pre nedelju dana sam slucajno pogledao telefon dok je bio horizontalno postavljen i primetio sam da je iskrivljen.

Odneo sam telefon u Yettel na reklamaciju i danas su mi iz ProMobi javili da je odbijena reklamacija zato sto je telefon iskrivljen.....
Telefon nigde nije udaren, ogreban i slicno. Nema tackice na njemu. Iz Yettela su se i uverili u to kada sam im urucio telefon.
To su i napisali u opisu prijave koju prave/salju, da telefon nema nikakvih fizickih ostecenja osim toga sto je iskrivljen.
Nije mi jasno kako bih ja mogao da ga iskrivim na ovaj nacin a da ga ne ostetim na bilo koji nacin.

Po sredini telefona se i vidi da se maska malo odvojila od telefona, vide se zabice.
Koristio sam originalni punjac 99% vremena. Niti sam ga punio nesto cesto, posto je prakticno nov telefon i nisam zahtevan korisnik.

Da li je neko imao slicnu situaciju i da li postoji nesto sto mogu uraditi u ovom slucaju?
1764078312705.png

Probaj da ih 'pritisnes' time da ces zvati inspekciju, insistiraj na tome da si bas zato i doneo telefon na reklamaciju a ne da je oni odbiju jer je telefon iskrivljen

Nema sta da se uporedjuje vidi se da je kriv i to je to. Vrv nesto sa baterijom. Evo ja imam 200 pro i dao Bog, za sad nije kriv

Jel treba da pritisnem Yettel ili ProMobi? Pretpostavljam Yettel, posto su mi oni prodali telefon...
Na moje pitanje kako je moguce da sam ja iskrivio telefon a da nema nikakvog dodatnog ostecenja, radnica iz ProMobi-ja je samo rekla ,,otkud ja znam kako''.

Ovo nisam trebao da vidm. Danima gledam recenzije za H200 Pro i H400 Pro da kupim neki od ta dva 😅

@suarezz bez ljutnje kolega, ali ovo deluje kao ljudski faktor (ne kazem da jeste), jedino ako je baterija "trudna", za to bi svakako morali da otvore telefon i pogledaju.
Pogotovo sto kazes da ga imas par meseci, a nije primeceno u startu ako je to bilo.
E sad oni ce svakako da ti odbijaju reklamacije u promobi jer su postali mnogo uzasni, imao sam i ja dva losa iskustva sa njima.
Kao sto te je kolega iznad savetovao najbolje da pokusas sa inspekcijom ili zastitom potrosaca.
Ako nosis u yettel pa oni salju to ume da potraje 2,3 nedelje.
Moj ti je savet da odneses u promobi i kazes da je baterija osetno losija, da je verovatno ona naduvena i iskrivila telefon.

Nisam jos podigao telefon iz Yettela.
Smatram da su u ProMobiju morali da otvore telefon i provere bateriju, ne znam da li su to uradili.
Pretpostavljam da cu dobiti neki izvestaj servisa.

Ako su odbili reklamaciju iz razloga sto je telefon kriv (iako sam se ja zalio upravo na to), bez ikakve dodatne provere, trazicu da se telefon opet posalje u servis.

Jel mogu nekako bežično ili sl da uradim back up telefona
Kablovi mi je tip c a na kompu nemam
Takodjer bi mi značilo da posle mogu da uradim reaktore na Samsung s24 ultra...
Bitne su mi slike muzika aplikacije imenik i sl
I još pitanje..kada uradim factory reset jel se sa njega briše sve..
Nalozi,šifre,banka,eon

Pa trebalo bi da možeš preko google i na gdrive, zavisi koliko imas mesta na njemu.
Sve se briše kad uradis factory reset. Bude kao iz fabrike

Поздрав за ове што кукају, а добили пре месец и кусур дана - мени 186 није ни стигла. Са 178 на 198 🤣

7452.jpg

Узгред - безбедносна закрпа за децембар.

Da li se isplati sada kupiti obični 200 u konfiguraciji 12/512 za povoljnu cijenu? Oko 190 evra. Broj Android nadogradnji me ne interesuje. Interesuje me telefon koji prilično glatko obavlja neke najnormalnije svakodnevne funkcije, bez igranja jakih igrica i da ima solidnu kameru za slikanje.

Trenutno imam Poco M6 4G 8/256 koji koristim 2 godine i mislim da bi ovaj bio solidan napredak.

Drugi pik mi je Motorola Edge 60 Pro 8/256, ali je duplo skuplja. A po specifikacijama nije baš duplo bolja.

Da li se isplati sada kupiti obični 200 u konfiguraciji 12/512 za povoljnu cijenu? Oko 190 evra. Broj Android nadogradnji me ne interesuje. Interesuje me telefon koji prilično glatko obavlja neke najnormalnije svakodnevne funkcije, bez igranja jakih igrica i da ima solidnu kameru za slikanje.

Trenutno imam Poco M6 4G 8/256 koji koristim 2 godine i mislim da bi ovaj bio solidan napredak.

Drugi pik mi je Motorola Edge 60 Pro 8/256, ali je duplo skuplja. A po specifikacijama nije baš duplo bolja.
Uzimaj i ne pitaj. H400 ima isti cipset, a ostalo novo je u rangu sa Snapdragon procesorom koji ti je u H200.

Ok, hvala. Čini mi se da je solidan, bar na papiru. Jeste već star 2 godine, ali meni to ne igra neku ulogu.

Jako sam zadovoljan telefonom, žestoko sam ga zagrebao nečim u džepu. Pole pet puta mi je lik postavio ovo Uv staklo. Sad je dobro. Ima li smisla prelaziti na viši nivo? Dobra priča je Magic 8, uz tablet. Gledam, i cena je je O.K, Mislim da nikad više neću uzeti zakrivljeni ekran. Opet, Magic OS tako dobro radi uz "krive"ekrane...

Pozdrav svima.

Da li se jos uvek isplati uzeti Honor 200 pro za 50 000 dinara?
Bitno je mi je 4 k snimanje.
Budzet mi je 55 000 dinara.

Pozdrav svima.

Da li se jos uvek isplati uzeti Honor 200 pro za 50 000 dinara?
Bitno je mi je 4 k snimanje.
Budzet mi je 55 000 dinara.
Na oglasima ima novih 400 pro za taj novac, mislim da bi mogao taj da uzmes

Zna li neko jel se pojavio Magic OS 10 za honor 200 pro,ranije je nešto moglo preko esim opcije,kakva je situacija ili čekamo da bude preko domaćih operatera?

Moći ce preko esim, ali kad krenu da puštaju globalno. Za sad samo kineska varijanta od pre nekih mesec dana. Prema Honoru, trbalo bi cekati mart

Nazad
Vrh Dno