Вратио сам слике из канте за отпатке. Мени се десило са 1х и 3х зумом у портрет моду(харкорт класик), мало сам био удаљен и сликан ноћу на улици. Са 3х детаља готово да није ми било а шлаг на торти су били артефакти на мојој фаци. Сви аи ефекти су били искључени. Пробаћу убудуће са нормалним режимом фотографисања.Evo npr jedna. Sta ovde nije u redu?
Imao sam Huawei P30pro, sada Honor 200.Pozdrav, planiram da predjem sa Moto Edge 40 na Honor 200, pa me zanimaju iskustva samog koriscenja telefona. Najbitnije su mi performanse, da telefon radi fluidno, bez nekih bagova i lagovanja. Inace prelazim sa Motorole jer je podrska za software uzasna i sam sistem je previse dosadan i tezak za koriscenje. Bio sam korisnik Huaweia Mate 20 Pro i P30 Pro i sa njima sam bio zadovoljan pa bih da probam da se vratim opet na isto.
Jel Honor 200 stize kod nas sa punjacem?Imao sam Huawei P30pro, sada Honor 200.
Ako ti je odgovarao p30pro neces osetiti razliku. Jedino se kamera razlikuje, u nekim situacijama je bolja u nekim ne. Baterija prosek 7h ukljucenog ekrana, sa 120hz ekranom.
Bez punjaca iskljucivo.Jel Honor 200 stize kod nas sa punjacem?
Na sta mislis kad kazes tezak sistem za koriscenje. Ja se dvoumim izmedju H200 I Edge 50 Neo.Pozdrav, planiram da predjem sa Moto Edge 40 na Honor 200, pa me zanimaju iskustva samog koriscenja telefona. Najbitnije su mi performanse, da telefon radi fluidno, bez nekih bagova i lagovanja. Inace prelazim sa Motorole jer je podrska za software uzasna i sam sistem je previse dosadan i tezak za koriscenje, takodje mi sad zakrivljen ekran vise pretstavlja problem nego zanimaciju. Bio sam korisnik Huaweia Mate 20 Pro i P30 Pro i sa njima sam bio zadovoljan pa bih da probam da se vratim opet na isto.
Od kad koristim motorolu imam osećaj kao da sam na nekom starom ajfonu. Nemaš always on, ne možeš da promeniš raspored ikonica u folderu, nema skoro nikakve kastomizacije. E sas ovo je sve na Androidu 14, mislim da serija 50 stiže sa Android 15 i Hello UI i da je tamo malo bolja situacija ali kakva je motorola ja update neću dobiti do kraja godine.Na sta mislis kad kazes tezak sistem za koriscenje. Ja se dvoumim izmedju H200 I Edge 50 Neo.
Mi na EMUI 14 (Huawei) kojo je jos u sustini android 11cinimi se, mozemo da menjamo raspored ikona, i imamo always on. To je softverkog peglanja, a njih je izgleda to mali mrzeloOd kad koristim motorolu imam osećaj kao da sam na nekom starom ajfonu. Nemaš always on, ne možeš da promeniš raspored ikonica u folderu, nema skoro nikakve kastomizacije. E sas ovo je sve na Androidu 14, mislim da serija 50 stiže sa Android 15 i Hello UI i da je tamo malo bolja situacija ali kakva je motorola ja update neću dobiti do kraja godine.
Prednosti Motorole su to sto je stock android i sto ce "slabiji" procesori raditi bolje nego na bilo kom drugom sistemu posbeno na One UI, zbog čega ja ni ne gledam ove mid range samsunge. Ali moje prošlo iskustvo sa Huaweiom i Honorom mi govori da je njih sistem i tekako ispeglan i da se po brzini rada na tim mid range procesorima ponaša isto kao stock android. Mama ima atari p30 lite koji je u to vreme bio mid range i dan danas radi vrlo prstijno. Tako da ja bih išao pre na Honor nego Moto, zbog toga se i vraćam nazad.Sad si me bas ubacio u nedoumici mada mislim da je za toliko malo bolji H200.
Pre sam koristio Huawei telefone, sluzbeni je Samsung, sad koristim Redmi, i uskoro se opet vracam na Huawei ili Honor.Gledam sada H200 za 40000rsd, mislim da je ok cena, mozda bi mogao da dodje u obzir i Poco X7 Pro.
Jel ovo na honor 200 vanilla ili na Pro?Zna li neko kako da rešim problem sa fejsbuk aplikacijom? Kada je sistemska navigacija pokreti, prilikom skrolovanja kad dođem do nekog video snimka pa skrolujem unazad, skoro polovina ekrana mi bude crna zbog video snimka.
Sada sam proverio,na H200PRO i Android15 nema tog problema sa FB aplikacijom.Zna li neko kako da rešim problem sa fejsbuk aplikacijom? Kada je sistemska navigacija pokreti, prilikom skrolovanja kad dođem do nekog video snimka pa skrolujem unazad, skoro polovina ekrana mi bude crna zbog video snimka.
Evo sad sam probao, čisto da proverim. Još uvek postoji taj problem.Sada sam proverio,na H200PRO i Android15 nema tog problema sa FB aplikacijom.
I dalje to ne vidim....
Pogledajte prilog 484628
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari