Šta je novo?

Honor 200 Pro

Kad vam taj punjač od 5$ sprži telefon, bićete svesni svega...
Znaci, tesko se zarađuje, ali za telefon mora da se ima...?
Wtf....
No, vas telefon vas punjač, puno sreće sa tim punjačima.
Da naravno svako ima nešto što voli i što ga ispunjava .
A što se zarade tiče i kupovine punjača ne sekiraj te se .
Kada sam prodao Honor 90 i org.punjač koji sam kupio zasebno onom ko je kupio telefon od mene em je dobio fon u pola cene od onoga što je Honor 90 koštao mene em punjač kao poklon .
Tako da to je to .

Super, sledeći put javi se meni da kupim telefon od tebe i dobijem original punjač kao poklon. Ali kupi opet original, neću te od 5 dolara... Bas si velikodusan 👍👍👍
Lose ti poslovanje...

Super, sledeći put javi se meni da kupim telefon od tebe i dobijem original punjač kao poklon. Ali kupi opet original, neću te od 5 dolara... Bas si velikodusan 👍👍👍
Lose ti poslovanje...
Trudim se da budem onakav kako bi voleo da ljudi budu prema meni .

Nije reč o punjaču od 5 evra već šta može da se koristi dok se org.ne kupi .

Kupio sam skoro 200pro i sad hoću klasične sluške preko usb-c. Imao neke od viva ali kaže ne podržava šteta.. Jel ima neki model da ga ovaj model podržava ili mora baš honor da budu?

Drugari da li neko zna gde ima da se uzme 200 Pro u Ocean Cyan boji i da li ga neko uopšte ima u toj boji?

Jedino da vidis na KP, koliko sam upucen za nase trziste ima samo crna i bela
Bilo na KP, a kada im pošaljem poruku nemaju trenutno kažu. I ja mislim da nije ni dolazio kod nas u toj boji ali hteo čisto da proverim da li neko zna/ima?

Ima li informacija o nadogradnji na Android 15?Bilo je najave za decembar 2024...

Vidim da za pro polako stize, danas video da je stigao u Italiju, bice ove nedelje sigurno

Здраво свима, од данас сам поносни власник 200 про, прешао сам Пиксел шестице. Уређај не клизи толико добро и камере су за класу, две испод али је екран заиста добар. Плус се још нисам навикао на њега.

Видим да на њему већ има нека фолија али не делује ми да је неког квалитета које је најбоље каљено стакло(а да одговара) које могу да узмем? Неки су говорили и нешто на меру. Такође што се тиче маски шта би препоручили.

Хвала

To nije zaštitna folija, skini to i baci. Tek tada ćeš da vidiš koliko je dobar ekran.

Здраво свима, од данас сам поносни власник 200 про, прешао сам Пиксел шестице. Уређај не клизи толико добро и камере су за класу, две испод али је екран заиста добар. Плус се још нисам навикао на њега.

Видим да на њему већ има нека фолија али не делује ми да је неког квалитета које је најбоље каљено стакло(а да одговара) које могу да узмем? Неки су говорили и нешто на меру. Такође што се тиче маски шта би препоручили.

Хвала
Pixel 6 ima losiju kameru od 200 pro,a ne za klasu ,dve bolju.To je fabricka zastitna ,ako ti ne odgovara ima da se kupi kvalitetnija folija ,ili staklo ,sta ti vise lezi.

Nije to fabrička zaštitna folija već folija koja štiti ekran tokom transporta,Honor preporučuje da se obavezno skine jer zbog toga mu i ne klizi uređaj kako treba,kako on kaže.

Ali kroz tu foliju imaš ekran telefona od 200e....

Pixel 6 ima losiju kameru od 200 pro,a ne za klasu ,dve bolju.To je fabricka zastitna ,ako ti ne odgovara ima da se kupi kvalitetnija folija ,ili staklo ,sta ti vise lezi.
Не слажем се, данас сам мало тестирао главну камеру(само о њој и причам), приметан је недостатак детаља а и динамички распон није на нивоу шестице.

Портрет мод ми делује много добро.

Da li ovaj telefon normalno radi sa android autom? Čuo sam da neki honori imaju problema.
Ako može neko konkoristi honor 200 pro sa android auto da kaže

Honor 200 radi normalno. Ne vidim sto Pro ne bi

Na novijem Fordu radi normalno AA,i preko kabla i preko Dongla.

Do auta.Koji dongle koristiš?

Na autu je Sync 3 koji nema opciju AA preko wifi.Dongl je neki mali ,jeftin,piše Xuda.

Nema ništa,gori su od Xiaomi-ja.

Vrh Dno