Šta je novo?

Honor 200 Pro

Imam H200 PRO i na Xiaomi punjacu od 120W se puni uzasno sporo. Treba mu 2h da se napuni skroz ili tako nesto, znaci vuce cirka 20w. Jel ima neko iskustvo? Probao sam da mrdam smart charge opcije ali nije pomoglo....
Nemam, ali sam pročitao da se brzo punjenje koje se reklamira na mobitelima, postiže jedino uz orginalne punjače firme kao što je i mobitel.
Možda postoji pokoja iznimka, ali to je pravilo. Nekad je trebalo uključiti i ''fast charging'' u mobitelu, možda je to sad automatski ako staviš orginalni punjač.

Punjac mora da ima supercharge specifikaciju da bi radilo brzo punjenje ...

Imam H200 PRO i na Xiaomi punjacu od 120W se puni uzasno sporo. Treba mu 2h da se napuni skroz ili tako nesto, znaci vuce cirka 20w. Jel ima neko iskustvo? Probao sam da mrdam smart charge opcije ali nije pomoglo....
Nema veze koliko je jak punjač ako nije kompatibilian sa tehnologijom/protokolom koju telefon ima. Punit će ti vjerojatno na limitiranih (9Vx2A) 18W. Treba ti Honorov ili Huaweijev punjač. Huawei/Honor ima neki svoj SCP protokol.

Nema veze koliko je jak punjač ako nije kompatibilian sa tehnologijom/protokolom koju telefon ima. Punit će ti vjerojatno na limitiranih (9Vx2A) 18W. Treba ti Honorov ili Huaweijev punjač. Huawei/Honor ima neki svoj SCP protokol.
Bas tako, klinac ima od samsung s24 ultre i puni punom brzinom 45w

Pozdrav,
Treba mi pomoć. Naime na početnom ekranu telefona nalazi se grupa sa više ikona (galerija, kamera, sat i još par aplikacija) mogu da ih šetam gore dole ali ne mogu da ih uklonim iz grupe i razvrstam kako želim. Da li možda neko zna kako da to podesim, sve ostale aplikacije mogu ali ovu grupu sa aplikacijama ne mogu da podesim.

Da li neko zna da li se sa punjačem od Honor - a od 66 w može puniti Honor 200 pro ?

Ja RN12 Pro + punim sa 33w, a imam i 120 i 67w, svi originalni. Razmisli zašto. 15 minuta mi ne znači mnogo.

Xiaomi punjač nisam probao na Honor jer nemam takav telefon. Najbolje uzmi 66w Honor i nema greške. Možeš i onaj slabiji od 22,5w samo će duže da puni.

Super brzo punjenje je super opcija.Samo sto ne dobijes punjač :D

A i kao da samo uz njega ne dolazi punjač. Pa je to sad nešto strašno i novo

Čitavu nauku ste napravili oko tih jeftinih punjača, imate telefone od 400€,kupujete punjače od 5 dolara... ***...
Potpuno ste u pravu .
Nekom je 400 evra cela plata a ne kupuje se samo punjač već mora i platiti taj račun ili za paket mrežnog operatera ili ako je Pri Paid kredit na broju barem još 8 evra mesečno .
Kamo lepe sreće da nam je nabavka novog telefona nešto što možemo barem jednom u šest meseci .🙂

Onda neka kupi telefon od 200 eura ili neka promeni posao.

Kad vam taj punjač od 5$ sprži telefon, bićete svesni svega...
Znaci, tesko se zarađuje, ali za telefon mora da se ima...?
Wtf....
No, vas telefon vas punjač, puno sreće sa tim punjačima.

Nazad
Vrh Dno