Šta je novo?

Honor 200 Pro

Znači najbolja opcija je kupiti preko KP od ljudi koji uzmu na račun pa prodaju odmah ili? I šta rade oni tim telefonima, jel ubacuju neke kernele ili šta? Jer dodje u neotvorenoj kutiji.
To se i ja pitam.
Nelogično mi je. Mislim da je samo pitanje sreće

Sa p30pro uzetom u mts sam uvek medju prvima u temi imao azuriranja i nisam imao probleme na koje su se drugi ukazivali.
Slicna iskusta i drugari sa svojim telefonima.

Sada sa H200 iz Gigatrona azuriranje nedelju dana najranije nakon objave u temi da je izasao update. Jedan sam cekao oko 2 nedelje ili vise...

Ja sam npr stekao kontra mišljenje. Kad god sam imao Samsung,tačno po isteku ugovora kod operatera,počeo da zeza i otkazuje,a kad sam kupovao u slobodnoj prodaji nisam imao problema i tel su mogli duže da potraju. Sad sam uzeo drugi brend,takođe kod operatera,pa ću da vidim da li će i on tako otkazati pri isteku ugovora. Možda tripujem. Ne znam. Pratim.🤔

Honor 200 je dosta brzo spustio cijenu, neki drugi konkurenti su manje ili ništa.
Znam da sam pred 3 mjeseca gledao (i ovdje pisao), bio je bar 100 eura skuplji. Sada ga online mogu kupiti za 350€.
Sudeći po tome da je njegov prethodnik Honor 90 još uvijek u prodaji i po kojoj cijeni, trebalo bi da cijena još ode dole i za Honor 200.
Da sada moram kupiti mobitel skoro sigurno bih njega uzeo odmah. Od mobitela sa velikim ekranom ovaj mi je danas bio najudobniji za držanje, ovako bez maske.
Neki drugi sa oštrijim rubovima i većom širinom mobitela su dosta neudobniji.

Ne znam gde živiš, ali u Srbiji je H200 50.000 din/~ 425e, a H200 Pro 70.000 din/~ 595 e. Malo pre pogleda na sajtu Gi...

Pa nije Gigatron merilo.. ja sam uzeo Honor 200 na Ananasu za 35.000 (296e). Treba pratiti akcije samo

Po meni jeste, nema tu baš neke konkurencije. Redmi Note 13 Pro+, Samsung A55, Motorola Edge 50 Fusion.. sve kad stavis na papir H200 je najbolja kupovina. Možda može da prevagne neka lična preferencija tipa OneUI (Samsung) ili stock android (Motorola) ili punjač (Redmi) ..

Samo AnTuTu...ako samo igraš igrice bolja kupovina. Ne znam kako se kreće cena. U svemu ostalom je lošiji.

Po meni jeste, nema tu baš neke konkurencije. Redmi Note 13 Pro+, Samsung A55, Motorola Edge 50 Fusion.. sve kad stavis na papir H200 je najbolja kupovina. Možda može da prevagne neka lična preferencija tipa OneUI (Samsung) ili stock android (Motorola) ili punjač (Redmi) ..
Redmi Note 13 pro + 5g bi dao prednost zbog IC porta

U hrvatskoj je Honor 200 tih 350€ trenutno najjeftinije što se može naći iz online trgovina, ako ne gledam oglasnike, jer iz njih inače nemam naviku kupovati.
Ali evo, još jedna potvrda da će cijena još ići dole, čim je u srbiji već bio kratko na 300 eura.

Da li ima honor službene stranice za skinuti neki update rom ? Jer ne bih instalirao najnoviji update nego samo jedan koji je izašao pred oko 2 mjeseca i više nakon toga ništa.
Inače ja ne radim update sistema na telefonima ako sam zadovoljan, jer znaju pokvariti stvari i padne autonomija baterije. Što mi radi, ja ne diram, i nikad nisam imao problema zbog nedostataka sigurnosnih patcheva, niti mi je telefon usporio nakon 2-3 godine.
Samo AnTuTu...ako samo igraš igrice bolja kupovina. Ne znam kako se kreće cena. U svemu ostalom je lošiji.
Slažem se. Poco F6 256GB 370€, a 512GB 420€. Poco Pro verzija je blizu 500€

Poslednja izmena:
Dosta je pohvaljen Honor 200 i u ovoj novijoj recenziji.
(namješteno vrijeme videa) Ovdje sam isprva pomislio da je loš proximity senzor, ali u stvari on pokazuje da je u pitanju samo softverski senzor, jer ne regira kad primiče samo desnu ruku a ruka s telefonom mu miruje. Rekao je da radi odlično na ovom telefonu, i poslije potvrdio u jednom komentaru ispod videa. I vama koji ga imate radi ok pretpostavljam.

Nije mi palo na pamet kupovati punjač baš za Honor, možda i bih da ima neki za 20€ od 25W, orginalni.
Ovako ću ga punit sa Samsung od 15W ili Xiaomi od mislim 18W (koji mi je došao uz Mi 9 Lite).
Slabije su snage punjači, pa mislim da ne bi trebalo smetat, a to što će se puniti bar 90 minuta, nije mi neki problem.

Vidio sam pohvale za update Magic OS 8.0.172
Navodno čak slike i video kamere, nakon tog update, još bolje izgledaju na Honor 200/200 Pro.

Imam H200 PRO i na Xiaomi punjacu od 120W se puni uzasno sporo. Treba mu 2h da se napuni skroz ili tako nesto, znaci vuce cirka 20w. Jel ima neko iskustvo? Probao sam da mrdam smart charge opcije ali nije pomoglo....

Nazad
Vrh Dno