Šta je novo?

HONOR 20 / 20 pro

sem nilkina koju zastitu preporucujete,nisam odavno narucivao na aliju pa bih da se informisem malo,jel ima nekih dodataka nesto sto bi islo uz telefon :)

Na sta mislis od dodataka?

Sent from my P30 using Tapatalk

I mene interesuje za maskice. Da li se još neka pored Nilkina dobro pokazala?

Poslato sa YAL-L41 pomoću Tapatoka

bese za slusalice mora da se kupi neki dodatak koji se stavlja dole gde je ulaz za punjac? gledam Mofi nisu losi

To za sluske imas u mobilne servise koji prodaju opremu za telefone. Mofi je extra imao sam na oneplus. Samo cenu pogledas i sve bude jasno. Kod mofija mi se svidja sto imaju pozadi kao platno neko preko silikona.

videcu to za sluske
evo Mofi 8e

ja sam uzeo u telenoru pre par meseci...nisam dobio taj dodatak

Pazi 20 pro je bolji od p30, jedina njegova mana u odnosu na p30, po meni je ekran, i mozda velicina

Pazi 20 pro je bolji od p30, jedina njegova mana u odnosu na p30, po meni je ekran, i mozda velicina

Sto se tice AMOLED ekrana kod P30, sta znam meni to i nije neka prednost jer je poznato da Amoled ekrani ne prikazuju realne vec prenapucane boje koje doduse prijaju vecini ljudi a i tu je mogucnost burn-in-a. Sto se tice velicine tu se slazem P30 jeste manji i to mi vise odgovara dok recimo H20 Pro ima jacu bateriju i jeftiniji je.

Onda nema razmisljanja

Sto se tice AMOLED ekrana kod P30, sta znam meni to i nije neka prednost jer je poznato da Amoled ekrani ne prikazuju realne vec prenapucane boje koje doduse prijaju vecini ljudi a i tu je mogucnost burn-in-a. Sto se tice velicine tu se slazem P30 jeste manji i to mi vise odgovara dok recimo H20 Pro ima jacu bateriju i jeftiniji je.
Ja bi dodao i kameru koja je dosta bolja na honoru.

Poslato sa HONOR 20 PRO pomoću Tapatoka

Prednost kod lcd ekrana je i manja cena zamene u slucaju kvara loma pucanja. Max 100e moze bit lcd dok amoled od 200e pa na gore

Ako zanemarimo AMOLED ekran ( meni nije bitan ali nekom jeste) deluje mi da je H20 Pro razumnije i isplativije uzeti nego P30.

Da li je neko uspeo da sazna koji tip zastitnog stakla je na ovom telefonu i kako se vama vlasnicima cini to staklo, da li se lako grebe, pogotovo zadnji deo? Po tome sto su stavili foliju rekao bi da je staklo u grupi onih zastitinih stakala (kao GG5-6) koja teze pucaju ali lakse se grebu (za razliku od recimo GG3).

ipak sam dobio nastavak za slusalice (telenor) narucio sam slusalice preko neta - Huawei Honor Monster N Tune ,

Odlicne su te slusalice, zvuk je sjajan, bices zadovoljan

+1 za N Tune sluske

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

ja skinuo ,ne mogu otvoriti,jel treba neka posebna procedura? Inace stigle slusalice,brutalne su,za ove pare stvarno su ok...

Мени нормално покреће и слика слике и снима видео.

Послато са NOVA 5T уз помоћ тапатока

Апсолутно се слажем. Овај gCam нема могућности подешавања ни у пола од фабричке.
Ја сам за прошли телефон ( Mi A2) имао далеко више подешавања са gCam.

Послато са NOVA 5T уз помоћ тапатока

da ne diram nista onda :)

Nista gcam ovaj nema jes da sam isprobao na mete 20pro
Na oneplus kad sam koristio gcam imao je nocni mod i jos puno puno stvari.

Ja ga kotistim jedino za photo sphere kad mi treba jer huawei camera to nema

Srrki to ima mate serija kod huawei telefona imam na mete 20 pro zove se 3D panorama. Kad objavis na fb kad pomeras telefon levo desno i slika se pomera. Nego ja imam problem sto te slike ne mogu da objavim na fb nemam tu opciju.

Vrh Dno