Šta je novo?

Homeworld Remastered

Gledajući onaj totalbiscuit stream, mislim da će multi biti podeljen na verzije, HW1 remastered, HW2 remastered, mešamo, možda čak budu i classic verzije. Još par dana i videćemo.

pa to bi bila najbolja stvar generalno gledano

samo opet, multi je beta bice tu dosta da se pegla

najbitnije je da glavni tip iza Complex moda aktivno ucestvuje u razvoju remastera i obecavaju punu podrsku modovima!
star wars i battlestar galactica \o/

navidjeno sam se nalozio

igra sa 10 puta boljom pricom i zapletom od bilo cega u poslednjih 15 godina

Jej konacno docekao. ***e ja sam u ovoj igri proveo jedno 100-inak sati a nisam presao ni prvu misiju. Prvi Pentium 2 i ova igra, strategija je bila pojam za mene, a kamo li pa engleski.. Koji dozivljaj i nostalgija sada kada je startujem jos na vecem monitoru :-devil-:

Treba izdržati još jedan dan...

Nece skoro sigurno biti preloada, bas gledam forume. :(

Da vas podenem u medjuvremenu :d Mada meni remaster verzija keca izgleda dosta cudno u meniju, kao da je neka 3D opcija ukljucena, jedva vidljiv font na sredini ekrana.

WOjaFXf.png

Nisam mogao da izdrzim i da ne uzmem igre.
AKo neko uzima preko Amazona izadje malo preko 26 evra.

Najprodavanija igra na Steamu, nadam se da ce ovakav uspeh dovesti do toga da naprave Homeworld 3. :)

Prilozi

• HW.png
    HW.png
    621.8 KB · Pregleda: 104
Gde se mogu videti steam statistike za prodaju? Zarko me interesuje kakva je trenutno situacija sa HW Remastered.

Haha ne verujem ! Prodavanije od GTA 5!

Ovo bi moglo ne samo da vrati Homewrold franšizu na noge nego generalno RTS žanr! Go Go Homeworld!

@ mLaki otprliki nigde. Nije ni meni jasno što ne prikazuju. Mislim da optrilike samo možeš da nadješ koliko se box, fizičkih jedinica prodalo... a to je danas možda 5-10% od ukupnog.

Poslednja izmena:
Proguglo sam malo pre i našao stranicu sa listom. Prelepo iznenađuje što se tiče prvog mesta, naročito kad je gta v na drugom mestu. Jedva čekam da izađe igra, da vidim user opise na steamu, kao i da postavim svoj opis.

Nisam mogao da izdrzim i da ne uzmem igre.
AKo neko uzima preko Amazona izadje malo preko 26 evra.

Najprodavanija igra na Steamu, nadam se da ce ovakav uspeh dovesti do toga da naprave Homeworld 3. :)

radi se prequel vec uveliko, za trojku bi smo morali sacekati :)

kakav sjajan potez gearboxa sa kupovinom ove franshize i remasterom, e tako se popravlja imidz (pogotovo kada napravis fijasko ili dva :))

Ma kako se bre ti već igraš? :p

A zbog youtube-a :) Nego imam problem, nadam se da ce resiti sa izlaskom igre i update-a preview verzije na zvanicnu. Podrzava 1920x1080 rezoluciju, nema borderless, medjutim kada prebacim na windowed ima samo 1768x992 kao max dostupnu. ShadowPlay po obicaju pravi problem sa snimanjem pa sam uocio to. I glavni meni je nekako mutan, a kada igru alt/tab-am odnosno samo kliknem na drugom monitoru on se izbistri ali opet po povratku u igru se zamuti kao da je 3D opcija ukljucena. Nisam video da TB ima problem kada je radio onaj preview gameplay.

Btw kontam da mi je igra bila komplikovana zbog kretanja jedinica vertikalno u to vreme, nisam znao ni sta su grupe za svaki unit posebno a kamo li da citam engleski, sada je daleko laksa. Ali nostalgija me ubija haha :)

Lauch trailer, još jedan u nizu sa nesrećnim izborom muzike, mada ovaj i mogu da progutam jer je SJANO editovano:

Jel downloada krece od 00:00?

Može preload sada!

U tu čast sam napravio moj trailer jer mi se njihov nije baš svideo:

Poslednja izmena:
Opa samo 4,6GB!!!
15min i krecemo! :banana:
Osecam se ko klinac od 15 godina opet! :)

Kod mene nema opcije za preload? WTF? Igru sam uzeo preko steam-a.

EDIT: Sad videh TB video par postova iznad. Kontam da ce kao i u skirmishu u multi beti biti iste opcije za multiplayer. Homeworld Remastered + HW1 i HW2 Deathmatch.

EDIT2: Pojavio mi se pre load malo pre :)

Poslednja izmena:
ja i dalje nemam preload na steamu ? lol

ja i dalje nemam preload na steamu ? lol

Nisam ni ja imao preload opciju dok nisam skinuo ponovo steam (http://store.steampowered.com/about/) i pustio ga da "pregazi" staru instalaciju (koja mi je ostala jos od reinstalla pc-ja na drugom disku). Znaci u sustini od kada sam reinstalirao OS nisam redovno instalirao steam vec je pri prvom pokretanju stare instalacije steam samo "popravio" registry, ali sama instalacija nije bila kompletna.

The price I pay for being lazy :)

pise

Available: 25 February
This game will unlock in approximately 3 hours

i to je to :) probam sa reinstalacijom stima nesto kasnije :)

Posle skidanja igre pokrenite jer skida update koji su velicine skoro kao i sama igra.

Meni se igra unlockovala ali odmah na pocetku graficki bagovi. Neke teksture se ne vide/provide ili iskacu ispred drugih. Kao da je problem sa Z bufferingom. Ajme, a toliko sam cekao igru...

Jesi li pustio da se instalira i update od nekih 200 i kusur mega?

Btw, da bi mogle da se igraju kampanje, moraju da se skinu i DLC-ovi (po jedan za HW1 i HW2 kampanje).

Skinuo sam ali nema vajde. Radim sada verifikaciju kesa.

Interesantno je da je prikaz na trenutak bio u redu, kada sam pokrenuo kampanju od HW1 prvi put (prve 2 sekunde kad pocinje adagio for strings i prikaz maticnog broda). Isto je i u HW2 Remastered.

EDIT: Evo SS problema.

00856608DB662ABBDB3E07AB5D2F655594447A59

Poslednja izmena:
Jel neko izvalio gde se podešava težina? Igrao bi na hard ako ima uopšte.

Nazad
Vrh Dno