Šta je novo?

HomePod mini iskustva

zaduleza

Poznat
Učlanjen(a)
25.10.2022
Poena
35
Pozdrav svima,voleo bih cuti iskustva na temu Homepod mini zvucnika.Imao sam prilike cuti i pozitivno sam iznenadjen.Uskoro stizu dva za stereo par :)

Pozdrav!

Jesi li uspeo da ih konfigurišeš?
Imam jedan već godinu dana i u Home aplikaciji piše “Configuring” i tako stoji večno. Zbog toga ne mogu da koristim većinu funkcionalnosti koje ima. Svašta sam probao ali bez uspeha.

Ja ih imam već nakoliko godina. Da bi sve radilo kako treba moraš da ih uparis sa telefonom koji ti je na ne-domaćem nalogu jer HP nije zvanično podržan kod nas. Tek kad sam upario sa U.S nalogom sve radi kao sat tj kao Apple ekosistem. Ja sam uradio ovako na U.S iP sam napravio Apple Home i povezao HP. Onda sam u taj home kao guest ubacio svoj primarni iP koji je na RS nalog tako da normalno sa njega puštam. Ako te još nešto zanima, pitaj.

Pojasni malo ovo U.S iPhone , je l to u stvari misliš na U.S apple ID? I šta je onda primarni iPhone? Je l tu misliš na srpski apple ID?
Sutra sam bas planirao da uzmem HP ali ako ne šljaka u Srbiji onda ništa. Inače imam i U.S i naš apple ID

Da prvo odgovorim na pitanja: da i da. Ne brini sve radi super, samo traži mali work around. Moj primarni iP je na RS nalogu, kao i mojih troje ukućana i organizovani smo u family. Da bi upario HP sa iP, taj iP treba da ti bude na recimo U.S nalogu. Sa tim nalogom napraviš home i u nju kao guests pozoveš sve svoje iP sa RS nalozima.

Zapravo poziv se šalje apple id nalozima, ako sam te dobro razumeo, a da budemo precizni?

Da napišem i ja update, danas sam se zezao oko ovoga.
Prvo, hvala @varicak, imaš pivo.

Nedavno sam uzeo novi iPhone a nisam prodao stari (XR), tako da sam na tom starom kreirao US nalog nakon full reset-a. Naravno resetovao sam i HP i nakon toga se uspešno konfigurisao.
Nakon toga sam uradio full wipe homekit-a na RS apple id-u, za svaki slučaj, i na kraju poslao invite sa US na RS i to je to.

Povezao sam YT music premium na HP koji sad radi umesto apple music-a.

Napokon ima smisla ova kupovina. Hvala još jednom.

Ja danas uzeo HP mini u Apple store-u u Parizu i kod kupovine, tačnije prilikom aktivacije u radnji, izasli su moji podaci sa iphone-a koji je podrazjmevano podešen na srpski Apple ID. Pitao dečka da li će to sa pravi problem kaže ne, HP je globalno podržan. U svakom slučaju videću sutra kad dodjem kući.

Samo da potvrdim, aktivirano po uputstvu koje je dao @varicak
Sve OK

Nazad
Vrh Dno