Šta je novo?

Hogwarts Legacy

Završih i ja konačno (39h), u početku bude jako zanimljivo a onda kasnije zbog nikakve interakcije sa svijetom, bude jako dosadno i repetetivno. Inače ne volim da se fast travelujem ali sam ovdje koristio fast travel gdje god sam "otključao" one pointe. Jednostavno znaš da na ništa zanimljivo ne možeš naletjeti vozeći se recimo na metli (koje je odrađeno odlično), prazan svijet.

Što se main priče tiče, skroz solidna mada me najviše vukla Sebastijanova priča, vidim da mi još uvjek daje kvestove iako sam završio main pa ću nastaviti jer sam izgleda nekako propustio da otključam Avada Kedavru, jedini spell koji nisam otključao a rekoše mi da se otključava već na pola igre :D

Definitivno najveći utisak ostavlja combat sistem koji je odrađen fenomenalno, baš kako treba počev od standardnih magija pa do unforgivable sve do ancient magic "velike" magije. Tu su stvarno odradili fenomenalan posao. Svijet bih volio da vidim u Rockstar izdanju, oni ovu šansu ne bi propustili. U svakom slučaju, pored svih mana definitivno must try za sve ljubitelje Harry Poter franšize.

Valjda će neki dlc uskoro. Šuška se o tome neko vreme pa da se sve polako pređe. Plaši me taj sindrom repetitivnosti u OW igrama ali pošto je Harry Potter univerzum u pitanju svakako se da oprostiti.

Valjda će neki dlc uskoro. Šuška se o tome neko vreme pa da se sve polako pređe. Plaši me taj sindrom repetitivnosti u OW igrama ali pošto je Harry Potter univerzum u pitanju svakako se da oprostiti.
Mislim da je baš neoprostivo da bude tako dosadno u svetu magije. Ili si možda mislio oprostivo za ljubitelje HP, to svakako

Zašto bi gubili vreme na dlc kada gotovo sigurno već uveliko rade na HL2 nastavku?

Zato što "ne gube vreme", nego će da ga prodaju lepo.

Mislim, zašto bilo ko radi DLCeve?

Očigledno je da se DLCevi za single player igre prave sve redje, EA je od njih odavno digla ruke, Rockstar takodje. Biće Hogwarts Legacy 2, verovatno sa MP modom, WB je rekao da hoće da prave live service igre.

Mislim da je baš neoprostivo da bude tako dosadno u svetu magije. Ili si možda mislio oprostivo za ljubitelje HP, to svakako
Za nas fanove :cool:
Zašto bi gubili vreme na dlc kada gotovo sigurno već uveliko rade na HL2 nastavku?
Rade oni HL2. Inače ovo za dlc nisam izmislio već je bilo nekih priča. Trebalo bi to da saznamo oko praznika, ako uopšte i bude nešto od toga.
Očigledno je da se DLCevi za single player igre prave sve redje, EA je od njih odavno digla ruke, Rockstar takodje. Biće Hogwarts Legacy 2, verovatno sa MP modom, WB je rekao da hoće da prave live service igre.
Da HL2 bude live service igra? :oops:

Da su se oko svega potrudili jednako kao oko zamka druga bi igrica bila…

Otključao Avada Kedavru, još kad se ukombinuje sa onom karticom da svi "cursed" umiru instant - fenomenalno odrađeno :D

Otključao Avada Kedavru, još kad se ukombinuje sa onom karticom da svi "cursed" umiru instant - fenomenalno odrađeno :D
ne dovoljno ako preterano korišćenje avade nema uticaj barem na karakter.
U dishonored prvom delu, preterano ubijanje dovodi do velikih promena u igri, dok je u HL nebitno. Igraš kao totalna flegma

Mislim da nikakvog uticaja na karakter nema apsolutno ništa sem odgovora u dijalozima, to je bzv slažem se.

Ma glavni lik je apsolutni psihopata, pogotovo ako igrate sa ženskim likom, onaj sladunjav glasić "Joj rado ću ti pomoći naravno", a onda izvrši genocid nad goblinima i lovokradicama :D

Kasnim malo na zabavu :D
6h sam utukao u igru i sve mi je zanimljivo, lepo upakovano za sve HP fanove.
E sad, jedino šta mi malo smeta je to što igra izgleda nekako isprano i maglovito. Npr. sa vrata gledam napolje i sve boje pršte koliko su jasne i svetle, cim izadjem napolje odmah se sve boje isperu, isto tako je i u zamku kad ulazim iz jedne prostorije u drugu. Igram na PS5 u Balanced modu.
Nisam čitao prethodne stranice tako da ne znam da li je neko imao sličan problem, ili da li je uopšte to i problem ili je igra sama po sebi takva :D

To je bio problem još pri izlasku igre, ja sam se nadao da će u međuvremenu ispeglati al očigledno ništa :D

Kasnim malo na zabavu :D
6h sam utukao u igru i sve mi je zanimljivo, lepo upakovano za sve HP fanove.
E sad, jedino šta mi malo smeta je to što igra izgleda nekako isprano i maglovito. Npr. sa vrata gledam napolje i sve boje pršte koliko su jasne i svetle, cim izadjem napolje odmah se sve boje isperu, isto tako je i u zamku kad ulazim iz jedne prostorije u drugu. Igram na PS5 u Balanced modu.
Nisam čitao prethodne stranice tako da ne znam da li je neko imao sličan problem, ili da li je uopšte to i problem ili je igra sama po sebi takva :D
Oboreni detalji verovatno da bi igra mogla da radi u pristojnom fps-u...
Rešenje je ps5 pro (mada ne vidim neko vece grafičko poboljšanje) ili desk za bolji vizuelni ugođaj.
Ostaje veliko pitanje kako ce Indy da izgleda i radi kada dodje u februaru na konzole

Ja sam igrala kad je igra izašla i isti problem sa imala na PS5. Ne znam da li je to samo na konzolama ili je neki bag koji je i na PC-ju.

PS5 Pro, neka hvala. Hogwarts je svakako u Škotskoj, ubediću sebe da magla, tmurno vreme i tako prigušene boje doprinose vremenskoj atmosferi tog područja.
Tako da, It's not a bug, It's a feature :ROFLMAO:

Nazad
Vrh Dno