Šta je novo?

Hogwarts Legacy

Svaki patchovani exe je sam po sebi backdoor ali nije tema ljudi i o istoj znate da je zabranjena rasprava. Svakako, greote je ovakve naslove ne podržati, posebno preko Epica gdje su u UKR valuti naslovi bagatela.

Samo kad se probije zaštita, a ko zna kad će to da bude. I igre preko Epica (Ukrajina) su jeftine, glupo je skidati narodnjake preko kojih može da se pokupi i virus.
Dobro, ovo je daleko od istine. U mojih 20-tak godina igranja na kompu i raznoraznih narodnjaka, nikada nisam zakacio neki takav problem.
No, na temu kupovine. Vec duze vreme smatram da ako nesto zelim da igram, onda to i kupim. Mozda ne po punoj ceni, nego na razne nacine, Turska, Ukrajina ili slicno, ali opet kupim.

Sigurno ima i proverenih sajtova, ne kažem da nema, ali poenta je da postoji šansa da se zakači i virus, to se događa.
Dobro, ovo je daleko od istine.
Pa i nije baš, skoro su bile vesti da su uvaljivali virus za rudarenje u popularne igre. Naravno, ako se skida sa proverenog sajta, onda nema problema. I sama sam pre koristila narodnjake bez problema, ali više se ne bavim time jer mi je draže da kupim, a i stalno budu na popustu.

Poslednja izmena:
Svaki patchovani exe je sam po sebi backdoor ali nije tema ljudi i o istoj znate da je zabranjena rasprava. Svakako, greote je ovakve naslove ne podržati, posebno preko Epica gdje su u UKR valuti naslovi bagatela.
Znamo da je "strogo" zabranjeno pričati o tome na forumima, ne samo na Benču, ipak oduvek sam se pitao zašto je tako kada to na Balkanu niko ne šljivi ni 0,00001%, a javna tajna je da 99% ljudi to radi a kao ne sme da se priča. Nadamo se da nam moderacija neće uzeti za zlo što pominjemo to, odnosno uzeti MI za zlo jer sam prvi krenuo. Neka izbrišu onda poruke, šta mogu ;)

Elem, treba ovako velike i ambiciozne igre uvek podržati, slažem se. Mada trebalo je i Cyberpunk :rolleyes:

Ja cu je najverovatnije kupiti za ps5 posto ne znam kakva ce zahtevnost biti za PC.Sacekacu prvo ipak neki krsteni review da vidim dali vredi ili ne.

Preview članci su van. Ne prikazuju neke veće spojlere pa možete pogledati neki. Ima ih baš dosta.

Zanimljivo, skoro 25gb više ima X verzija. Base game ima 10gb više plus taj HD texture pack od 13gb

Zanimljivo, skoro 25gb više ima X verzija. Base game ima 10gb više plus taj HD texture pack od 13gb
Eee, kad nisi hteo da se ispružiš za X 😜

Šalim se, verovatno je zbog veličine hi res tekstura ili tako neki grafički asset...

Vidim kako ću u utorak ustati u 6 da odmah uključim igricu. 😁

Čoveče, cela Škotska! 😂

Vrh Dno