I ja imam q6600.Meni je u idelu 20 do 30c,ako everest ne laze!A kad udjem u bios ista temp
i to sa box coolerom![]()
Evo skinuo sam kuler, ochistio prashinu, pastu, stavio novu, i onda primetim da se moze skinuti ventilator i sva ona plastika (sto ne rekoste, ja se prvi put ubi da namestim na slepo :d), pa je neuporedivo lakshe montirati sam hladnjak, i tu provalim da nijanse odluchuju o tome da li je lepo leglo ili ne. Sve sam mnogo brze vratio i sada u leru imam 36-37 stepeni, pri maksimalnom iskorishcenju sva chetiri jezgra na istoj sobnoj temperaturi kao ranije, ne prelazi 56 stepeni
Sad ispade u ovom threadu ima josh nekih sa problemima hladjenja klokovanog Q6600 a misle da tako treba![]()
Ali stvarno chemu ti neki sintetichki testovi ako ni jedan program to ne moze da iskoristiProbao sam u par zahtevnih programa i u jednom mi recimo koristi mozda 50-60% svakog jezgra, ali mogu da mu stavim da radi 4 threada istovremeno i onda se zakuca, jedva da mogu bilo shta drugo na kompu da radim, a temperatura i dalje ne prelazi tih 55-56
Valjda je reallife i ono shto radish bitno, a ne da li neki Everest moze da zakuca 100 stepeni![]()
Cak i kada bi u nekom sintetichkom testu bilo 10 stepeni vishe, to je opet daleko ispod tvojih 80 :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari