Šta je novo?

HL2 možda u 2005.

cyberdude

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
630
Half-Life 2 in 2005? [Uros "2Lions" Jojic] 12:37pm(GMT)
Saw this shit over at VE3D.com via PlanetHalfLife.com; VGPro.com is quoting Gabe Newell (AKA Butter Boy) from an interview with gaming magazine Polygon as saying:

"We've already spent millions into this project, and we're willing to spend as much as we need to make this the best first person experience ever. If that means delaying the game to 2005, we'll do it without any hesitation. If it means sinking another $20 million into the project, we can do it. Rest assured, if we delay the game, it'll be only to blow your socks off even more when it finally releases."

This led some people to conclude that Half-Life 2 might not be out till 2005. If you ask me, Butter Boy was talking very hypothetically, so I don't think he was actually suggesting they might delay HL2 again. I'm sure we'll learn more about the status of Half-Life 2 at this year's E3.

dižem ruke!

p.s. Butter Boy , hehe :d

E taman sam hteo da zapocnem trid o ovome i planirao sam naslov: "Ma Jeb* se Valve"!
To je sve sto imam da kazem!
FarCry Rocks!
Doom3 ce da oduva!
Who needs fuck*ng HL2!?

Nedjo je napisao(la):
E taman sam hteo da zapocnem trid o ovome i planirao sam naslov: "Ma Jeb* se Valve"!
FarCry Rocks!
Doom3 ce da oduva!
Who needs fuck*ng HL2!?

Dok se ne pojavi vest "DOOM 3 in 2007". :d

Sta, kao nije se videlo ? :d

O ovome sam vam govorio jos pre godinu dana - izaci ce svasta dobro i terace ih da odlazu i odlazu, ko Duke Nukem 4 Never :)

Iskreno, davno je to prestalo da me tangira. Ja cekam Stalker, koga briga za HL2

Nedjo je napisao(la):
FarCry Rocks!
Doom3 ce da oduva!
Who needs fuck*ng HL2!?

E ja cu tebe da oduvam sto me nisi podrzavao u FarCry tredovima kada su poceli da pricaju kako nV3x ima bolju sliku od R3xx cipova u toj igri (sa FX12 he he) :D :D I da dodjes na sledeci LAN!

A bilo je, kao uzeli im source code.U stvari bacili su samo udicu, u vidu glasine, da vide koliki je odziv gamera.Ko vele, ako je veliki napravicemo hl2, a ako bude mali, ne vredi truda.

cyberdude je napisao(la):
Half-Life 2 in 2005? [Uros "2Lions" Jojic] 12:37pm(GMT)
Saw this shit over at VE3D.com via PlanetHalfLife.com; VGPro.com is quoting Gabe Newell (AKA Butter Boy) from an interview with gaming magazine Polygon as saying:

"We've already spent millions into this project, and we're willing to spend as much as we need to make this the best first person experience ever. If that means delaying the game to 2005, we'll do it without any hesitation. If it means sinking another $20 million into the project, we can do it. Rest assured, if we delay the game, it'll be only to blow your socks off even more when it finally releases."

This led some people to conclude that Half-Life 2 might not be out till 2005. If you ask me, Butter Boy was talking very hypothetically, so I don't think he was actually suggesting they might delay HL2 again. I'm sure we'll learn more about the status of Half-Life 2 at this year's E3.

dižem ruke!

p.s. Butter Boy , hehe :d

Nasta lici lik tuga! Uostalim zabole njih, ionako verujem da su preplaceni za posao koji rade tako da i odloze igru do 2010 njima odgovara ! Problem sa velikim projektima tipa hl2 je to sto ih jednostavno tehnologija pregazi ako se rad na njima oduze vise od 2 godine, pogotovu FPS zanr !

Ma je*es HL2 Valve je dojadio vise i bogu i ljudima sa odlaganjem, izgleda da ce Thief 3 izaci do ~15 maja (u USA sto ce reci i kod nas samo mozda par sati ranije ;)) i da ce biti odlican ! Izvodjenje iz prvog lica, stare fore iz prva dva dela uz neke nove - ocekujem super igru !

Poslednja izmena:
A kakve veze sad HL2 ima sa thiefom, kao i sa bilo kojom drugom igrom :)
Ja do sada ne vide ono shto HL2 ima ni blizu,a HL kec po fizici ni jedna igra i danas nije stigla, zashto bi sad bio problem josh godinu dana :)
Ako neko misli da se Farcry recimo moze porediti sa HL2, to je smeh, Rambo u svetu plastelina :D:D

Poslednja izmena:
ha ha ha ha... e ova ti je dobra, guru...

byMaX je napisao(la):
E ja cu tebe da oduvam sto me nisi podrzavao u FarCry tredovima kada su poceli da pricaju kako nV3x ima bolju sliku od R3xx cipova u toj igri (sa FX12 he he) :D :D I da dodjes na sledeci LAN!
Ma ja sam tu pricu i nabedjivanje oko kvaliteta batalio jos u vreme kada su po forumu tvrdili da NFs7 bolje izgleda na NV35 nego na R350! A meni se zeludac prevrtao do onog overbrajta na bankinama i zgradama kad sam isprobavao FX 5900XT!
Ko nije poterao FC na Very High na R350 nema predstavu sta tvrdi! FC ce na nVidiji zgledati bolje jedino sa FP32bit na NV40 a do tad cemo se nacekati, a vise nece biti ni vazno! Obavezno dolazim na sledeci LAN (ali jako mi je bitno da ne bude vikendom - tad nisam u BG-u) ;)

Nedjo je napisao(la):
Ma ja sam tu pricu i nabedjivanje oko kvaliteta batalio jos u vreme kada su po forumu tvrdili da NFs7 bolje izgleda na NV35 nego na R350! A meni se zeludac prevrtao do onog overbrajta na bankinama i zgradama kad sam isprobavao FX 5900XT!
Ko nije poterao FC na Very High na R350 nema predstavu sta tvrdi! FC ce na nVidiji zgledati bolje jedino sa FP32bit na NV40 a do tad cemo se nacekati, a vise nece biti ni vazno! Obavezno dolazim na sledeci LAN (ali jako mi je bitno da ne bude vikendom - tad nisam u BG-u) ;)

Kad sam ******! Znaci nikada da naucim. A osecam da su uzivali kada su videli kako se primam i trudim da objasnim... Dobar ti ovaj fazon, "prevrtao mi se zeludac"... I jos maziju dam karticu da se igra *9800pro* i on tvrdi da mu je zao sto je prodao 5900SP jer bi me ubedio da izgleda lepse na nVidiji. Nezahvalnost, ignorance, tvrdoglavost... ne znam. Mislim, kao da ja imam nesto od toga sto cu nekog nesto da ubedim... Ma ******, bre!

Lepo ja rekoh da je ona kradja source-a cista prevara a oni pljuvacinu na mene... Ne moze se razumeti svet a ne mrdnuti dupe iz svog "sela" ! :d

Poslednja izmena:
HL2 ce po svemu sudeci postaviti neke nove standarde shto se tiche FPS-zanra. Ali mi ipak ta sva nova odlaganja idu na *rac :mad: .

Ajde da su izmislili neki novi zanr pa da i odlazu....ipak je to samo josh jedan FPS naslov....1 000:iti i bog zna neki po redu.

Kad je zadnji put izashla neka stvarno originalna igra ?

Evo par iz rukava od ranije:
Lemings, Civilization, Dune II, Wolfernstein, Alone in the Dark, Full Throtle :guitar:

Izgleda da je danashnjim programerima ponestalo originalnih ideja. :smackbum:

driver je napisao(la):
A kakve veze sad HL2 ima sa thiefom, kao i sa bilo kojom drugom igrom :)
Ja do sada ne vide ono shto HL2 ima ni blizu,a HL kec po fizici ni jedna igra i danas nije stigla, zashto bi sad bio problem josh godinu dana :)
Ako neko misli da se Farcry recimo moze porediti sa HL2, to je smeh, Rambo u svetu plastelina :D:D
Pa ima veze jer se obe igre cekaju nestrpljivo bas zbog slave prethodnih nastavaka. U sustini me nije ni briga za HL2 - kako se sve razvija u vezi sa tom igrom bice prevazidjena kada konacno izadje 2015 godine (mozda :d ). Thief 3 izlazi sredinom maja (ako Spektor i ekipa ne obmanjuju javnost) i to je prvi sledeci hit na redu. Igra ce biti prepuna dinamickog svetla i senki sto je veoma bitna jednom lopovu :). Prica ce takodje biti veoooma dobra bar se tako prica-pise po forumima. Znam i detalje price (ima veze sa jednom sektom - tajnim udruzenjem ponovo) ali se sami potrudite oko toga da ne kvarim ovde buduci dozivljaj...

Pa sta ako se desi da HL2 izadje 2005?
Hitovi se prave godinama,a traju decenijama...i da igra izadje 2005 kupice je i oni koji
je sada pljuju.Far Cry se isto pravio jako dugo pa je sad mega hit.

Sto se tice Thief-a 3,plasim se samo da ne razocara kao DX2...

iskreno taj thief3 svi pravi fanovi ni ne ochekuju jer nece biti ni blizu svom prethodniku... bash kao i deus ex2

Sto se Thief 3 tice ono sto G!!! kaze je tacno...(mada ga fanovi ipak cekaju jer takvih igara nema previse). Silni ljudi koji su radili prethodnike su pootpustani, sef projekta je baya koji je unistio Deus Ex, tj. "poarkadio ga" :), dovedeni su neki ljudi koji su uglavnom radili na arkadnim naslovima, tako da...

Nazad
Vrh Dno