Je l' to kod mene nesto nije u redu ili je zvuk iz pocetnog menija i na pocetku prvog nivoa neka psihodelija, neki uvijajuci zvuk koji izludjuje !??
Kako da unistim bre ono ****** na vrhu citadele, onu kao neku vatrenu loptu, sta li je?
Opet ti nešto na račun Giana Sisters??? :whip:filipenko je napisao(la):mada su ti stariji raspolućeni između onih koji vole stare besmislene igre poput platformica i avanturica sa omiljenih ZXeva i Amiga, i one koji su pratili PC gejming do sada i sada već predstavljaju prekaljene veterane.
Zar nisi baš ti veličao priču u HL2 zato što ima neki X-files feeling. E pa uživeli se ljudi još malobyMaX je napisao(la):Takođe, priča je bre bleda do jaja, gore od najgorih epizoda Zone Sumraka. Ok, ima fun momenata, ali bre, kad se malo setim koliko je intense i zanimljiv bio HL (do onog Xen sveta koji je bio smor), dodje mi da plačem.
Agilni je napisao(la):A Quake4? Pa to dođe kao malo drugačiji žanr, brza, žestoka pucačina, teško je porediti. Samo što je onima koji shvataju šta Quake4 treba biti, jasno da igra i nema neku manu.
Hehe, kupon je druga priča, nisi jedini koji je tako postupioThe pocetnik je napisao(la):Iako me je i HL2 razocarao u odnosu na HL1 opet sam ga presao 2 puta i kupio kupon...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari