Šta je novo?

Hitno-Ati 9550 GE/TD

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
955
Ne znam da li je ovde bilo ovakvih bisera, ali evo da vam predocim jedan.
Moj poznanik zapeo da stavi Ati Radeon 9550GE/TD(AGP naravno) 256Mb na neku plocu, nisam jos ni video koja je, ali to u ovom slucaju nije ni bitno. Bitno je to sto se na toj ploci nalazi Celeron na 1.3GHz, i on sad hoce sa tim racunarom da igra najnovije igrice:wall:. Nikako ne mogu da ga ubedim da mu je usko grlo procesor, kad on ne zna ni sta to znaci, a i graficka je sama po sebi slaba, jos ima Win 7 instaliran i 1Gb Rama. Drajvere za graficku za Win 7 nisam ni mogao naci, nasao sam samo za XP i Vistu. Pomozite da ga odgovorim od te radnje, napisite ovde da je to uzaludan posao, da se i sam uveri.

A zasto ga uopste odgovaras... pusti ga neka proba, i valjda ce sam shvatiti da to ne ide 🙂

Neke ljude je nemoguće ubediti, nemoj da gubiš vreme, shvatiće sam kad proba bilo koju novu igru.

Ima onih koje vole da ih neko za**** i tesko ih ubediti,imao sam vec iskustva sa takvima.
Za tvog poznanika: covece,sa tim krsom nemozes ni jednu noviju igru da pokrenes.

Ako je ubedjen da je taj jadni celeron uz tu matoru graficku karticu dovoljan za nove igre, neka ga... Nek se naigra pa nek ti prepricava kako se ludo proveo 😀 😀 😀
Neki ljudi su i pored svog neznanja bezobrazno tvrdoglavi 😀

Hvala svima na odgovoru, odustao sam u polufinalu:wave:

Nazad
Vrh Dno