Sam Fisher
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.01.2006
- Poena
- 320
Hvala svima na pomoci, uspeo sam da je pokrenem!
FTA je napisao(la):igra godine za sad.
munja87 je napisao(la):momci,help!
misija ...new life...
kada treba da ubijem onog paraniocnog lika u kuci a cuvaju ga FBI agenti (e sad,ja njega ubijem ali nigde ne mogu da nadjem "microfilm")da li neko zna gde se nalazi) help,please
munja87 je napisao(la):momci,help!
misija ...new life...
kada treba da ubijem onog paraniocnog lika u kuci a cuvaju ga FBI agenti (e sad,ja njega ubijem ali nigde ne mogu da nadjem "microfilm")da li neko zna gde se nalazi) help,please
Ne bi trebalo da moze, ali da li je neko probao?mirzallica je napisao(la):Da li igra radi na GeForce Ti4600?
munja87 je napisao(la):e a sad sam stigao do neke misije you better watch out....sneg,vila u steni.....ali posle 20 min igranja me izbaci na desktop . btw gde je tu snimak koji treba da uzmem??
Ja sam probao na Ti4200 i izbacuje u win!mirzallica je napisao(la):Da li igra radi na GeForce Ti4600?
voodoo_nbgd je napisao(la):Vala ništa nije ni propustio. Taj serijal je toliko dosadan da je to sramota, kao ustalom i svi slični PC third-person shooteri koji su gori od najdosadnijih platformica za konzole.
dok je napisao(la):Bilo koja podesavanja da stavim za grafiku imam oko 15 fps sto je neigrivo. U cemu je problem?Imam obican 6600 sa 256mb, 1 giga rama, drajveri za grafiku 91.31.DirectX jun 2006.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari