Šta je novo?

Hitman: Absolution

Izgleda da igra obecava, izgleda da se trude da usavrse i isprate trenutne standarde u gameplay-u. Svidja mi se sto ubija sa cim stigne u jednom delu se vidi i kako ciglu upotrebljava.

jos da ne odloze release jedno 3 x i bice super :d

zvanicni datum 20 nov 2012... to nikog ovde ne zanima? zalutam na forum posle dugo vremena i niko to da ne spomene, sramota :wave:

Meni ovde nešto smrdi, previše šunjanja i skrivanja, mada je jasno da mora biti nekih inovacija, ne može sve isto. Valjda će biti dobro...

Vizuelno nije odmakao od prethodnog dela.

^ Šaliiš se? A i da nije, to je nebitno, najvažnije je da ne uproste mehaniku.

[YOUTUBE]3WgXkwNMc5c[/YOUTUBE]

Mada, slažem se da je nebitno osim što govori o pristupu prema nastavku. Ja bih više voleo da se radi u punokrvnom visokobudžetnom nastavku kalav Hitman svakako zaslužuje.

@Laza
Svaki Hitman je visokobudzetan, ne znam zbog cega mislis da ovaj nije???

Po grafici, deluje jadnije od crysisa 1 i cod 4 modern warfare - 5 godina kasni.

Po grafici, deluje jadnije od crysisa 1 i cod 4 modern warfare - 5 godina kasni.

+1
zaista volim Hitman serijal... ali ovo izgleda graficki kao da je proslo izdanje ? ...ili je neko stavio grafiku na "low".
...pa mogli su barem na glavu da mu stave 2-3 poligona vise.

Light&shade je OK... ali 3dmodeli i teksture:laugh:

Poslednja izmena:
evo ga jos jedan....
dakle, rekapitulacija:

ovo
hitman_absolution_picture.jpg

hitman_absolution_wallpaper.jpg

hitman_absolution_pic.jpg

i ovo

8162_hitman-blood-money-chokes-the-chicken-20060318055516689.jpg

hitman-blood-money-20060319083536415.jpg

12.jpg
je isto

Prilozi

• hitman_absolution_wallpaper.jpg
    hitman_absolution_wallpaper.jpg
    174.2 KB · Pregleda: 180
Mali savet od matorog gamer-a;

Kad procenjujes grafiku buduceg izdanja... zaobidji cut scenes, trailere, koncept art i ostali marketing... samo cist gameplay - i to na dnevnom svetlu !

Ako je ovo gameplay na dnevnom svetlu - a jeste... onda to jednostavno nije grafika za visokobuzdetno izdanje 2012 godine.

Ne kazem da ce igra biti losa... ima Hitman druge adute i kvalitete, ali mi se jednostavno ovaj video nije svideo... a nisam jedini.

jel ovo zona sumraka? o cemu se radi? o_O

@golub
Pogledaj gameplay iz onog nivoa gde ga policajci vijaju. Kisa, senke, efekti, ako ne vidis poboljsanje grafike onda stvarno.... Dobra je grafika, sta zezate!

Koliko se secam Hitman nikad nije imao grafiku u rangu najlepsih igara tog doba ali je uvek bila vise nego zadovoljavajuca i daleko od lose, odlicno optimizovana.

vala blood money iz 2006 je imao i te kakvu grafiku za tadasnje vreme, za predhodne delove ne mogu da procenim u moru mnogih drugih igara.

neeee
ponovo retardirani mark&execute
najgora "inovacija" ikad
gora i od health regena moronskog

neeee
ponovo retardirani mark&execute
najgora "inovacija" ikad
gora i od health regena moronskog

To navodno moze da se ugasi. Ali, ako te sve gluposti pogasimo da li ce igra i dalje biti bez MAPE okruzenja? Bilo bi skroz glupavo da je onaj Xray pogled jedini alat orijentisanja u prostoru.

uzas... otvoris vrata pored serifa koji je na metar od tebe i on kao nista ne cuje.. ma vazi

Sniper Challenge je izlecen. :)

Nazad
Vrh Dno