Šta je novo?

Hisense televizori

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa to je normalno da se dešava, Američko tržište vs Evropsko..
Setite se Samsung koji je za američko tržište uredno slao modele sa Snapdragon čipom, dok za Evropsko tržište buđavi Exynos...
Ima još more primera sličnih..
Nista to nije čudno.
Mada i to što si naveo da poseduje U7Q, on i dalje važi za dobar TV..
Gledao sam na YT poredjenje U8Q vs U7Q, kako smešno izgleda U7 pored novog modela, kakav kvalitet slike i detalje ima U8 ono je brutalno.
P.S.Zvali su me iz Tehnomanije danas njihovi vozači oko dogovora kad da mi doteraju tv, u utorak stiže,videćemo da li će tako biti.

TCL-ovi televizori su identični svuda, mene baš zabrinulo ovo oko drastično manje dimming zona. Napiši nam utiske. Ja ćekam još 15-tak dana, pa donosim odluku šta ću. HiSense bi morao da bude baš, baš povoljan da bih ga razmotrio.

nije tema za druge marke

TCL-ovi televizori su identični svuda, mene baš zabrinulo ovo oko drastično manje dimming zona. Napiši nam utiske. Ja ćekam još 15-tak dana, pa donosim odluku šta ću. HiSense bi morao da bude baš, baš povoljan da bih ga razmotrio.
Ne znam sta te brine i gde je prevara? I TCL i Hisense i ostali imaju razlicite modele za razlicita trzista, zovu se slicno ali ne i isto i nisu isti. Samo malo pazljivija pretraga specifikacija i testova.
Prevara je sto velika vecina tv danas ima prljav ekran, sto jedan isti model u razlicitim serijama ima drugaciji ekran, sto i razlicitim velicinama imaju razlicit tip ekrana, e to je vec haos…

Taman sam došao da pitam za 65U7Q i znači svi ovi testovi na YT gdje ga fale na sva zvona, padaju u vodu jer je to u pitanju US model? U čemu je još osakaćen EU model sem u količini 2.1 HDMI portova (ovo je meni skroz nebitno). Da li je osvjetljenje isto, procesiranje slike, chip u suštini je li isti? Vidim da US model ima i Google TV, preživjeću i sa Vidoom ali mi je bitno da kvalitet prikaza nije značajno degradiran ?

Taman sam došao da pitam za 65U7Q i znači svi ovi testovi na YT gdje ga fale na sva zvona, padaju u vodu jer je to u pitanju US model? U čemu je još osakaćen EU model sem u količini 2.1 HDMI portova (ovo je meni skroz nebitno). Da li je osvjetljenje isto, procesiranje slike, chip u suštini je li isti? Vidim da US model ima i Google TV, preživjeću i sa Vidoom ali mi je bitno da kvalitet prikaza nije značajno degradiran ?
Kao što pisah gore, preživeo bih i ja sa Vidom (EON je OK zamena, može i da se uzme Android box), i sa dva 2.1 porta, ali problem jeste panel. Broj dimming zona je drastično manji nego kod US modela, i panel nije pravi 10-bitni. Ja od HiSensea ništa ne bih kupovao, sem televizora iz serije U8, samo njih ne sakate ovako.

da ponovim, nije tema koji televizor kupiti, nije tema za poređenje brendova, nije tema za preferencije u kupovini

@BitrAtE ako na tim YouTube testovima ne piše U7QG nego baš U7Q, onda je u pitanju model za Evropu koji ima VIDAA. razlikuju se primetno Google TV i VIDAA U po pitanju izgleda

Nazad
Vrh Dno