Ima par stranica iza vise o utiscima ali ukratko, koristim u7q pro 75icu, i prezadovoljan sam.Tako je, 55".
Pa meni treba samo za kanale (sport najviše) i ponekad za filmove i youtube. Znači ništa specijalno.
A kako su se pokazala oba ova modela? Ako neko ima pa da napiše
Iskustva sa U8Q? Da li ima EON i Iris?
ImaIskustva sa U8Q? Da li ima EON i Iris?
Koristim Vidaa app za kontrolu telefonom i evo kojih app ima, dok sam zaboravio model tv-a(kupljen u akciji pred EURO, dobio sb gratis)
Ne bih znao, ali postoji i tema o xplore app gde se i dev javlja, pa možda tamo pitatiМоже ли side load за хплоре тв апп некако? Прошле године сам је избрисао и сад сам хтео да пробам дал ради али нема је више у Видаа апп продавници…
Koji Vidaa sistem, kod mene na 5.5 nema...Pojavila se RTS Planeta aplikacija , a od Yettel ni traga ni glasa
V0010.09.09A.P0930Koji Vidaa sistem, kod mene na 5.5 nema...
Pozdrav ovaj je va panel ako se ne varam dok je prethodni u7 imao ips u 75 inca verziji, jel smetaju losi uglovi gledanja ili se i ne primeti?Ima par stranica iza vise o utiscima ali ukratko, koristim u7q pro 75icu, i prezadovoljan sam.
Koristim 80% vremena za filmove, 20% za sport.
Sto se tice gejminga, vuklo me je prvih 10 dana da ga isprobam posto imam jacu masinu, dovukao sam u dnevnu ceo komp i gejmovao par dana na njemu sa jakim podesavanjima i prezadovoljan sam bio, doduse, dok me supruga nije "ljubazno zamolila" da sklonim skalameriju od kompa i kablova nazad u svoju radnu sobu. 🙂
Ceo zivot sam neko ko gejmuje na pc-u, nisam kupio konzolu od kad sam bio mali i igrao ps1 i ps2, ali ovo kad sam video koliko je lepo/dobro, me je nateralo da se razmislim i planiram da kupim ps5 pro pred izlazak Gta6.
Sve preporuke
Eon ima svaka vida u zadnjih 5-6 godina minimum, a za Iris pojma nemam, znam da move ima.
Da, u7q pro u 75 je VA panel, i nema razlike u gledanju iz ugla, bukvalno je neprimetna razlika, često gledam tokom obroka, a sto mi je pod 45stepeni ako ne i više i trunke razlike nema, mogu i da ti slikam za par dana kad se vratim kuci, pa da oceniš. Što se tiče panela i samog ekrana, neces naci ni jednu jedinu mogucu zamerku, i bice ti najbolje nesto sto gledas.Pozdrav ovaj je va panel ako se ne varam dok je prethodni u7 imao ips u 75 inca verziji, jel smetaju losi uglovi gledanja ili se i ne primeti?
hvala na iscrpnom odgovoru, brate ako budes imao vremena slobodno slikaj, mislim da ce i drugima na forumu biti od koristi, za remuxe mislim da je gotovo uvek audio u pitanju tv ne moze da obradi truehd ili dts hd kroz interni player i aplikacije mozes kroz mkvtoolnix program da izbacis visak audio traka i ostavis samo eac3 tj dd+ atmos koji lagano radi pa da probas.Da, u7q pro u 75 je VA panel, i nema razlike u gledanju iz ugla, bukvalno je neprimetna razlika, često gledam tokom obroka, a sto mi je pod 45stepeni ako ne i više i trunke razlike nema, mogu i da ti slikam za par dana kad se vratim kuci, pa da oceniš. Što se tiče panela i samog ekrana, neces naci ni jednu jedinu mogucu zamerku, i bice ti najbolje nesto sto gledas.
Ali, sistem ima nekih gluposti, za razliku od u7qf starog 7 godina interni media plejer ne cita bas uvek sve formate, ne mogu da izvalim sta je problem i koja kombinacija ali desavalo mi se da bukvalno dva remuxa od lupam 75-100 gb, jedan radi a drugi ne. Msm da ga muče remuksi sa atmos trakama u zvuku i da procesor ne moze da izgura, al eto ima takvih nekih retkih sitnica, sto je kapiram i normalno.
Od skoro je dostupna i neka beta stremio verzija koja uz RD radi stvarno odlično, plus u aplikacijama imas sve sto ti padne na pamet uz dosta iptv programa ako koristis nesto tog tipa. Ja imam i xiaomijev neki box noviji ali uz stremio na tv-u i bukvalno dobru pokrivenost nisam ga ukljucio vise od 2 puta u zadnjih 5 meseci.
Slagalica, igra spojnice je meni bio test za podesavanje boje bas zbog te crvene. 😁Uzmi nesto.sa crvenom bojom, kako napustas sredinu postaje narandzasto... To sam ja primetio na mom TV (nije Hisense, ali jeste VA).
Naravno, izvini na cekanju, ne znam jel i dalje sluzi icemu, evo dve slike poredjenja, pravo i 45, neko pomenu spojnice. 🙂hvala na iscrpnom odgovoru, brate ako budes imao vremena slobodno slikaj, mislim da ce i drugima na forumu biti od koristi, za remuxe mislim da je gotovo uvek audio u pitanju tv ne moze da obradi truehd ili dts hd kroz interni player i aplikacije mozes kroz mkvtoolnix program da izbacis visak audio traka i ostavis samo eac3 tj dd+ atmos koji lagano radi pa da probas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari