PardonNa mom U7Q iskače ova verzija update-ali je za sada je izbegavam jer sam čuo da ima neke bagove pa ne bi da rizikujem, osim ako neko odavde potvrdi da je bezbedna pa bi je onda prihvatio Kad sam kupio i pokrenuo tv uradio sam update pre 1 mesec, tv radi fluidno i glatko.
Jel ima neko iskustva sa ovim update-om
Ps
Vidim jedan kolega ovde pominje ips horor glow. Ja iskreno nemam I ne primećujem taj problem na 75e7nq pro u velikoj dnevnoj sobi u kojoj dnevna svetlost u njega tuče iz 5 prozora sa svih strana. Jedino imam odsjaj o velikih balkonskih vrata koja su tačno preko puta tv - a, ali to u trenutku rešim kad spustim trakaste zavese.
Inače ovaj model tv - a je i nahvaljen da se odlično nosi sa takvim problemima u osvetljenim sobama zbog svog odličnog brightnees a ( vršna osvetljenost) koju ima ovaj model
Inače radio sam u Tehnomaniji kao prodavac na odeljenju televizora i bele tehnikePogledajte prilog 519528
Moraš da slikaš da pogledamo šta može bitiCiao! Imam novi 55u7q pro. Pokušavam već desetak dana darešim jedan problem sa slikom, ali ništa ne pomaže. Naime, kada je ljudsko lice u krupnom planu, na koži se pojavljuju izvesne svetlije površine koje izgledaju kao da osoba ima vitiligo. Odvratno izgleda. Naročito na čelu, nosu i jagodicama. Da li neko ima ideju kako ovo da rešim? Mnogo bi mi značilo i bio bih vam prezahvalan.
Ananaas je najpouzdaniji internet prodavac, iz vise razlogada li je neko uzimao 75U8NQ sa ananasa, vidim da imaju "dobru" cenu 139.990RSD pa me interesuju iskustva i sa TV-om i sa njima?
Istu tu scenu pustiti na drugom modelu tv-a da bi se dobio identičan AB testPisao sam ranije da sam sredio sliku na 55E7NQ, ali jednu stvar ne mogu nikako.
Nije da mi nesto smeta preterano, ali kada pogledam stari, bas mi bude bedak.
U nekim tamnim scenama izbija ova plava boja, ne u svim, samo u nekim.
Pogledajte prilog 519674
Idi u White balance 2 point i smanji blue offset (ne gain)Pisao sam ranije da sam sredio sliku na 55E7NQ, ali jednu stvar ne mogu nikako.
Nije da mi nesto smeta preterano, ali kada pogledam stari, bas mi bude bedak.
U nekim tamnim scenama izbija ova plava boja, ne u svim, samo u nekim.
Pogledajte prilog 519674
Videh juče uživo U7Q, fino fino to izgleda iskreno, mada opet nisam video TV kanale već onaj izložbeni video, ali opet dobar.
E sad me zanima koja je razlika izmedju U7Q i U7Q pro i da li vredi juriti pro?
To je sve od coveka do coveka. Ja imam 75u7q pro i prezadovoljan sam, ali verovatno bih bio i sa obicnom varijantom.Videh juče uživo U7Q, fino fino to izgleda iskreno, mada opet nisam video TV kanale već onaj izložbeni video, ali opet dobar.
E sad me zanima koja je razlika izmedju U7Q i U7Q pro i da li vredi juriti pro?
Postavi slike da vidimo o čemu se tacno radi.Ciao! Imam novi 55u7q pro. Pokušavam već desetak dana darešim jedan problem sa slikom, ali ništa ne pomaže. Naime, kada je ljudsko lice u krupnom planu, na koži se pojavljuju izvesne svetlije površine koje izgledaju kao da osoba ima vitiligo. Odvratno izgleda. Naročito na čelu, nosu i jagodicama. Da li neko ima ideju kako ovo da rešim? Mnogo bi mi značilo i bio bih vam prezahvalan.
Moraš da slikaš da pogledamo šta može biti
Napisi i koja su ti podešavanja slike
Moraš da slikaš da pogledamo šta može biti
Napisi i koja su ti podešavanja slike
Postavi slike da vidimo o čemu se tacno radi.
Ja nisam ništa podešavao u okviru “naprednih podešavanja”. Dešava se u svim modovima slike, ali sam primetio da je izraženije kada je slika svetlija. YT sam gledao, deluje mi ok. Usb nisam koristio. Uglavnom gledam Tv kanale i sadržaj preko aplikacija. Ono što me još nervira je da jako “secka” kada gledam kanale preko EON-a, koji mi je instaliran na yettel box. Prethodni tv Hisense 40”, star 6 godina nije imao taj problem, nikad nije ni “štucnuo” dok gledam preko EON-a.Napisi sta si sve pokušavao da podesavas (pozadinsko, kontrast, dinamicki kontrast ?)
Jel se to desava u svim modovima slike (standard, film, sport...?)
Kakca je situacija sa youtubom i usb playbackom?
Vidjao sam ovakve situacije kod nekih televizora sa defektom, ali ne mora da znaci.
A7GQ imam, uz malo podesavanja prezadovoljan. Sve radi bas kako treba, nikakve zamerke nemam.Jel poseduje neko A7Q da podeli svoja iskustva 😃

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari