Šta je novo?

Hisense televizori

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moj H50A6500 gura 7 godina i kusur meseci. kako se kome zalomi. da ne bude zabune, u narednoj generaciji 6x00 je postao 7x00 i tako je ostalo do danas
Moj pre dve godine otisao u vecna lovista, isto kao i kod @Simstagram90 . Ti od prvih modela koji su se pojavili kod nas radili kao sat, naravno dok rade. Skoro sve imali od funkcija.

za produženu garanciju se javljaš Hisense-u, verovatno ovde, pa će ti biti javljeno gde će ići televizor

65u7q na ananasu 79990 din, plus ako se aktivira vaucer za 5000 din izadje na super cenu, ne tvrdim sa sigurnoscu ali mislim da je najpovoljnije do sada.

Ovi 4k 7 i 8 serije za 500ak evradi su teska ******...zbog va panela ugao gledanja je katastrofalan nikako ne kupovati kao kucni tv osim ako ne planirate sedite ravno ispred

ne postoje 7 i 8 serije. zamolio bih te da se bolje uputiš u označavanje serija, generacija i modela. a i teško da ima neka "8-ica" za 500 evra

Imam "8-icu" od 750e. Televizor vredi svaki cent te cene. Normalno nemamo svi iste zahteve i fizicke uslove za tv. Ako vecinom gledas sa strane uzeces IPS, ako imas trosed prekoputa tva uzeces VA. Kad gledam film ili sport sednem na trosed prekoputa, za vesti i bezvezne emisije tv je sasvim ok i iz fotelje iz ugla.

Promovisan je novi model 116UXQ pre nekoliko dana u Beogradu. Cena samo 2 500 000 din. 🙂

8.000 niti osvetljenje 🤯

Raspon boja BT.2020: 95 %
Frekvencija: 165 Hz
Kontrast: 6500:1
Vreme odziva panela: 6,5 ms

ozvučenje: 6.2.2 (2x15 W + 2x10 W + 2x5 W + 2x15 W + 2x10 W)

Poslednja izmena:
Hvala, poslao, javili mi, za BG, Nepo Sistem u Zemunu ili Beovat u Nehruovoj, NBG, iza Piramide.
Ne znam jel protiv pravila, ali da podelim za sad pozitivno iznenadjenje. Odneo sam televizor u subotu u 13h, u taj NepoSistem koji je ovlasceni za hisense, vec jutros mi je stigla poruka kako su dijagnostikovali kvar, prihvacena je reklamacija i "poceli" su sa popravkom.
Nekako sam ocekivao da cu cekati do kraja zakonskog roka za bilo kakav update u vezi te reklamacije, ali eto, rade ljudi izgleda. 🙂

oni su brzi po tom pitanju. verovatno im nije u interesu da drže stvari u svom skladištu

Pisao sam da sam prošle godine uzeo ovaj model:

https://www.multicom.me/televizori-.../televizor-hisense-75e7q-pro-qled-155251.html

Poslije nekoliko apdejta za sport, koji najviše pratim, uz dobru sliku izvora, poput recimo sat tv i ovaj sports Ai mode, mogu reći da je slika skroz zadovoljavajuća. Boje napucane, ne previše nego taman, nema onog osjećaja zastajkivanja kod pokreta kamere I brzih tranzicija, skroz sam zadovoljan.

Ovi 4k 7 i 8 serije za 500ak evradi su teska ******...zbog va panela ugao gledanja je katastrofalan nikako ne kupovati kao kucni tv osim ako ne planirate sedite ravno ispred
Pa to što se tebi ne svidja ne mora i drugome. Lično meni VA displej odličan uz malo podešavanja.

Da li postoji mogucnost da 55a7kq vratim na stariju verziju software-a? Kako sam update ovao software em sporije radi, em me nervira sto hbo i raznorazne odvratne naslovne strane filmova moram da gledam iako to ne zelim i nema opcije da to i ugasim... Hvala na pomoci

potraži od podrške firmware. a možda samo treba da se uradi fabrički reset da bi se ubrzao

Otišlo osvetljenje na 55u7b, 6 godina. Jel se popravlja to ili mora drugi tv?

Ovo na fotki deluje kao nešto razliveno, zapravo se uživo lepo vidi kako određeni segmenti osvetljenja ne rade kad se tv zagreje.

Edit: Na zahtev, uklonjena fotografija radi zaštite privatnosti.

Poslednja izmena od urednika:
popravlja se ali je pitanje isplativosti. računaj da će popravka da košta preko €100, ako je to u pitanju. lako može da bude da je do ploče, pa je upitna dostupnost delova

na koji model, tj. dijagonalu, se odnosi to što si citirao sa reddit?
inače, 75" je ADS (IPS) tip panela, koliko vidim u specifikacijama

Nazad
Vrh Dno