Šta je novo?

Hisense televizori

momsab

Moderator
Urednik
Super Moderator
Učlanjen(a)
15.02.2003
Poena
1,205
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
stara tema je zaključana jer je postala mnogo velika nakon 6 godina i 6 meseci. ovo je nova tema

ovo nije tema koji televizor ove marke kupiti, za tako nešto postoji ceo podforum. takođe nije za poređenje modela ove sa modelima drugih marki

ovo je tema za novosti, utiske, proverene glasine, pitanja, probleme i rešenja u vezi televizora ove marke

Добро вече. Поручио сам телевизор 55A63H. Да ли на њему може да се инсталира MAX (HBO MAX) апликација?

mod: linkovi ka prodavnicama nisu dozvoljeni

Poslednja izmena od urednika:
H je 2 generacije staro. prema zvaničnim specifikacijama, na ovome je VIDAA 5 a koliko znam, Max traži verziju 6 ili novije

edit: tako je, Max traži minimum verziju 6

Poslednja izmena:
Pozdrav svima. Jel imao neko slucajno problema sa registracijom za produzenu garanciju? Uzeo sam 50E7KQ i kad odem na Hisense sajt i popunim sve sto treba, u opste mi ne daje opciju da zavrsim registraciju. Bukvalno kad kliknem dugme nista se ne desi. A npr kad se vratim i upisem namerno nesto pogresno izbaci mi jasno gresku i sta treba da ispravim. Zanima jel imao neko slicna iskustva i kako je resio to? Takodje, jel ima neko savet za neki sajt ili youtube kanal koji su dobri za neke primere/savete oko kalibracije?

Poslednja izmena:
Da li postoji mogućnost da Hisense daljinski uparim sa IRIS daljinskim, tako da Hisense koristim kao primarni daljinac?
Radi se o Hisense 43 E7NQ, kupljen pre nedelju dana. Pa ako nekome treba neka info iz prve ruke, neka se javi.

jel ima neki plejer koji ima više opcija za podešavanje titlove
kod ovog njihovog kada stavim najveću veličinu opet mi je mala, font titlova je neki tanak jedva vidiljiv, ne može ni to da se promeni

Jel se isplati juriti servis za sredjivanje svetla kod 50U7Q modela? Krenulo da se javlja posle ~4 god koriscenja, primetno na svetlim pozadinama.

1736456623880.png

jel to burn in ili se odlepilo ono što drži svetla

Jel se isplati juriti servis za sredjivanje svetla kod 50U7Q modela? Krenulo da se javlja posle ~4 god koriscenja, primetno na svetlim pozadinama.

Pogledajte prilog 475521
U Srbiji se servis van garantnog roka skoro za bilo šta ne isplati, em pojma nemaš kakav kvalitet usluge dobiješ, em nemaš garanciju nikavu na tu uslugu, em je cena i za najmanju sitnicu minimum 60% vrednosti novog uređaja sa 5 godina garancije. Ja se ne bih smarao sa tim, osim ako imaš proverenu osobu od poverenja da ti to završi po drugarskoj ceni...

jel to burn in ili se odlepilo ono što drži svetla

nije oled model, obican qled

U Srbiji se servis van garantnog roka skoro za bilo šta ne isplati, em pojma nemaš kakav kvalitet usluge dobiješ, em nemaš garanciju nikavu na tu uslugu, em je cena i za najmanju sitnicu minimum 60% vrednosti novog uređaja sa 5 godina garancije. Ja se ne bih smarao sa tim, osim ako imaš proverenu osobu od poverenja da ti to završi po drugarskoj ceni...

pa dobro to je i meni jasno, zato i pitah dal je neko imao iskustva i dal moze da preporuci nekog krstenog. Slao sam ranije delove od prednodnog tv-a (tcon bord) nekim novosadjanima koji su to lepo sredjivali, samo da me ubijes ne mogu se setim kako su se zvali i dal i dalje rade. Al to je samo jedan deo bio ne znam dal je moguce sa ovim problemom?

Pozdrav svima. Jel imao neko slucajno problema sa registracijom za produzenu garanciju? Uzeo sam 50E7KQ i kad odem na Hisense sajt i popunim sve sto treba, u opste mi ne daje opciju da zavrsim registraciju. Bukvalno kad kliknem dugme nista se ne desi. A npr kad se vratim i upisem namerno nesto pogresno izbaci mi jasno gresku i sta treba da ispravim. Zanima jel imao neko slicna iskustva i kako je resio to? Takodje, jel ima neko savet za neki sajt ili youtube kanal koji su dobri za neke primere/savete oko kalibracije?
Resio, ako neko bude imao slican problem, do uploadovanog fajla je. Ne moze PDF vec samo slika racuna.

Pozdrav. Da li Hisense U7QF podrzava Iris Go aplikaciju? Eon mi radi od kada sam kupio tv ali sada imam opciju da koristim i Iris. Samo sto ne mogu nigde da ga nadjem.

Na A7GQ ga ima u aplikacijama, trebalo bi i kod tebe ali...
Ma nema gledao sam ponovo. Jesi menjao neka dns podesavanja da bi imao vise aplikacija na storu? Nesto mi u glavi da sam to citao kada sam uzeo tv.

Ma nema gledao sam ponovo. Jesi menjao neka dns podesavanja da bi imao vise aplikacija na storu? Nesto mi u glavi da sam to citao kada sam uzeo tv.
Da li si instalirao aplikaciju Vidaa na mobilni, ima je i tu ?

Prilozi

• Screenshot_2025-01-15-09-59-20-343_com.universal.remote.multi.jpg
    Screenshot_2025-01-15-09-59-20-343_com.universal.remote.multi.jpg
    75.7 KB · Pregleda: 65
Ne moze da se poveze sa TV-om, uopste ga ne vidi. Da, na istoj WIFI mrezi su.
Znam da je kod mene na tv-u bila opcija za aplikaciju Remote Now, ali kada sam probao da skeniram qr kod da je instaliram kaze da aplikacija vise ne postoji.
Verovatno je zamenjena sa ovom, ali nesto ne mogu da se povezem.

A sto se tice Irisa, video sam da je tvoj tv na Vidaa U5 verziji, meni je U4. Moguce da je i to problem, sto nema na starijoj verziji.

Komplet traka na aliexpressu za par desetina eura, nemoguce da je neisplativa popravka. Verujem da u prosecnom servisu ne uzimaju vise od 50tak eura za "ruke"

Od kada cena delova ima ikakvu ulogu u ceni popravke, zamena ležaja na VM, gde je najbolji oko 10e košta od 120 do 150 eura... a za 50 eura neće da ti kaže dobar dan niko... barem 100 u BGD

Kupio sam Hisense 75E7NQ Pro 75", imam veliku nedoumicu, slika na aplikacije koje instaliram direktno na tv je bolja 1000 puta nego na nvidia shield koji je spojen na tv. Sto moze biti razlog, bas je iritantno 😭

Opet izašao Vidaa update i opet nisu popravili sve bugove 🫤

A7KQ je moj model

Да ли можда неко са форума ради за Хисенсе?

Nazad
Vrh Dno