maxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.10.2014
- Poena
- 595
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Optički internet
Hepa menjaš, ali obavezno, pošto imaš model sa izmenom vazduha.
Ovaj trakasti možeš da ostaviš do kraja životnog veka klime u unutrašnjoj jedinici ili da ga izvadiš i baciš. Isto ti je i sa njim i bez njega.
Trebali su pre hepe da stave perivi predfilter, jer je ovo potpuno nelogično šta su uradili...
Inače Silver ion filteri su lifetime filteri, samo što u ovom slučaju ne vrši funkciju, jer da bi radio posao u suštini izmenjivač uj bi trebalo da bude prekriven srebrom, pa onda u kontaktu sa vlagom u režimu hlađenja dolazi do oslobađanja jona srebra koji ubijaju bakterije, viruse, buđ...
Ove ostale komponente su kao što i opisah...
Ja
Ne može čovek baš sve da uklopi... 😁
Ovaj trakasti možeš da ostaviš do kraja životnog veka klime u unutrašnjoj jedinici ili da ga izvadiš i baciš. Isto ti je i sa njim i bez njega.
Trebali su pre hepe da stave perivi predfilter, jer je ovo potpuno nelogično šta su uradili...
Inače Silver ion filteri su lifetime filteri, samo što u ovom slučaju ne vrši funkciju, jer da bi radio posao u suštini izmenjivač uj bi trebalo da bude prekriven srebrom, pa onda u kontaktu sa vlagom u režimu hlađenja dolazi do oslobađanja jona srebra koji ubijaju bakterije, viruse, buđ...
Ove ostale komponente su kao što i opisah...
Ja
Sledeci put kupite klimu sa elektrostatickim preciscivacem Ili jonizatorom.
To se ne menja, osim Ako ne crkne
Ne može čovek baš sve da uklopi... 😁
Koliko $$$ za hepa?Filtere sam narucio i srizu u utorak. I Hepa i ovi trakasti za vazduh su identicni na slici sa ovim koje je proizvodjac ugradio. Pitanje: sta da radimo kada dodje vreme za zamenu filtera osim da stavimo ovakve?