Ako ne nadjes japanca za te pare ja bi uzeo40 kvadrata. Stiropor 5 cm, pvc stolarija jos uvek dobra,izolovani plafoni.
Ako ne nadjes japanca za te pare ja bi uzeo40 kvadrata. Stiropor 5 cm, pvc stolarija jos uvek dobra,izolovani plafoni.
Veoma sam zainteresovan. Mozes mi reci gde si je nasao za 65k?Može Japanac da se nađe za te pare,
Fujitsu ASYG12KETA-B/ AOYG12KETA silver 65.000 rsd
Mislim da neko od članova ima 9-ku, ako si zainteresovan, pitaj za iskustva.
Veoma sam zainteresovan. Mozes mi reci gde si je nasao za 65k?
da me ne shvatis pogresno, glupo je porediti ove dvije klime, kao da poredis nekadasnjeg mercedesa sa dacijom, japanci imaju mnogo ugladjeniji rad, tiša je i svasta nesto ali za 40 kvadrata mislim da ti je onaj tcl bolji izbor. Ovaj fujitsu je za 20-30 kvadrata max. Tcl je ipak teža za 13 kg vanjska i par kg unutrasnja i ima veciu turbinu itd. Znaci kao da biras mercedesa kabriolet ili daciu bigster a imas 4 djece 🙂KLIMA Inverter Fujitsu ASYG12KETA-B/ AOYG12KETA silver
KLIMA Inverter Fujitsu ASYG12KETA-B/ AOYG12KETA silver - Cool Shop, Vaša internet prodavnica bele tehnike i ostalih kućnih aparata!www.coolshop.rs
Uvazavam svako misljenje brate i svaki savet mi znaci pri odabiru. Da se ne zeznem kao sa pro x. Najbitnije mi je da pokriva sa grejanjem i da nema onog kontrolnog defrosta.da me ne shvatis pogresno, glupo je porediti ove dvije klime, kao da poredis nekadasnjeg mercedesa sa dacijom, japanci imaju mnogo ugladjeniji rad, tiša je i svasta nesto ali za 40 kvadrata mislim da ti je onaj tcl bolji izbor. Ovaj fujitsu je za 20-30 kvadrata max. Tcl je ipak teža za 13 kg vanjska i par kg unutrasnja i ima veciu turbinu itd. Znaci kao da biras mercedesa kabriolet ili daciu bigster a imas 4 djece 🙂
TCL ima normalan defrost na minusu, nije vremenski programiran. Imao je neko na forumu istu, samo 12ku. Pokusaj uganjati pa vidi kako prodje zimusUvazavam svako misljenje brate i svaki savet mi znaci pri odabiru. Da se ne zeznem kao sa pro x. Najbitnije mi je da pokriva sa grejanjem i da nema onog kontrolnog defrosta.
da me ne shvatis pogresno, glupo je porediti ove dvije klime, kao da poredis nekadasnjeg mercedesa sa dacijom, japanci imaju mnogo ugladjeniji rad, tiša je i svasta nesto ali za 40 kvadrata mislim da ti je onaj tcl bolji izbor. Ovaj fujitsu je za 20-30 kvadrata max. Tcl je ipak teža za 13 kg vanjska i par kg unutrasnja i ima veciu turbinu itd. Znaci kao da biras mercedesa kabriolet ili daciu bigster a imas 4 djece 🙂
Ne ne, mislio sam na to da je glupo sto ja poredim japansku klimu sa kineskom, ne sto ti poredis ta dva modela 🙂Nisam ih poredio, samo sam se nadovezao na vašu diskusiju da za budzet od 700 evra može da se nađe i Japanac.
Ne ne, mislio sam na to da je glupo sto ja poredim japansku klimu sa kineskom, ne sto ti poredis ta dva modela 🙂
Mada u zadnje vrijeme se malo popravio kvalitet kineza a srozao japanaca tj počeli su da prave i jeftinije ulazne modele koji nisu ni blizu kao skuplji modeli
Kako si zadovoljan sa tcl ? Koje su mane?Ja sam jesenas razmišljao o 07kpca koji je ulazni model fujitsu za nekih 40k, međutim kako niko tada nije imao taj model da podeli iskustva o radu odustao sam i uzeo čuveni tcl tpg31 🙂
Na kraju se ispostavilo da su svi članovi koji su uzeli kpca zadovoljni.
Nisam je koristio dovoljno da bih mogao da dam sud, zapravo samo sam je probao jer soba u kojoj se nalazi se nije koristila.Kako si zadovoljan sa tcl ? Koje su mane?
Reci mi samo, zasto si se zeznuo sa pro X hisense?Uvazavam svako misljenje brate i svaki savet mi znaci pri odabiru. Da se ne zeznem kao sa pro x. Najbitnije mi je da pokriva sa grejanjem i da nema onog kontrolnog defrosta.
Zato sto nisam dovoljno istrazio kada sam kupovao. Nov model bio. Najvise zbog tog kontrolnog defrosta koji ide na svakih 45 minuta. Ja ne mogu da gresim dusu,njoj je ustanovljeno da je otisao cetvorokraki ventil i eev ali je klima pored toga i zvuka sustanja i zuborenja sasvim normalno radila i modulirala. Jedino taj df...Reci mi samo, zasto si se zeznuo sa pro X hisense?
Ti misliš na onaj zvud izdaha prilikom DF?Da javim dolazio serviser iz Hisensa,onaj zvuk sto mi pravila spoljasnja jedinica,otisao EEV.
Zvizdila mi spoljasnja jedinica,bio serviser ustanovio da su otisla ta dva ventila. Taj izdah je normalan zvuk sve dok nije bas preterano glasan. Svaki problem ako imas snimi video i salji im na mejl. Prihvataju sve.Ti misliš na onaj zvud izdaha prilikom DF?
Kod mene crni X u spavaćoj ima isti problem i čest defrost dok energy pro plus u dnevnoj šuri i nikad nisam uspeo da ga zateknem da ode u defrost, čak i kada obeli cela, sa lepim slojem frosta, ja prijavio garanciju, oni probili rok i došli i ugradili mi novu posle 30dana a staru nisu ni ispitali, a nova se isto ponaša - ne radi čest defrost, tako da mislim da energy pro plus treba uzimati a x izbegavati.
Da prijavim taj "izdah ove klime, kako će da reprodukuju kad je sad 5+ c do iduće zime 😀
Mislim da LukasP ima tu Energy pro plus da isto ispaljuje defrostove ko ak47 ali sreca pa to samo kad je minusTi misliš na onaj zvud izdaha prilikom DF?
Kod mene crni X u spavaćoj ima isti problem i čest defrost dok energy pro plus u dnevnoj šuri i nikad nisam uspeo da ga zateknem da ode u defrost, čak i kada obeli cela, sa lepim slojem frosta, ja prijavio garanciju, oni probili rok i došli i ugradili mi novu posle 30dana a staru nisu ni ispitali, a nova se isto ponaša - ne radi čest defrost, tako da mislim da energy pro plus treba uzimati a x izbegavati.
Da prijavim taj "izdah ove klime, kako će da reprodukuju kad je sad 5+ c do iduće zime 😀
Da, cuje se onaj izdah prilikom defrosta, ali sad ne znam sta da vam kazem, nije preglasno ali se cuje. Ako je u spavaćoj ko ima lak san budiceMislim da LukasP ima tu Energy pro plus da isto ispaljuje defrostove ko ak47 ali sreca pa to samo kad je minus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari