Mozda se javi neko ko ima. Ja cisto sumnjam da je ista bolje,posto je iskustvo iz serije u seriju sve gore sa df...Da li je možda nešto poboljšano na ovim novim Energy uni modelima? Mislim na čest DF. Relativno nedavno su se pojavile u prodaji.
Hvala...Izgleda da je unutra zacepljen odvod
Nije...obrisao sam...liči kao da je prljava voda...Da li je ta tecnost ili mrlja na plocama masna koja podseca na ulje?
Ma sve je u redu 😉Nije...obrisao sam...liči kao da je prljava voda...
Ma sve je u redu 😉
Visoka vlaznost, magla, prometna ulica, komsije koji se greju na drva u okolini itd.
Na prolece operes i cao
Evo nasao sam jednu sliku od prosle zime, kako moja jedna izgledala 🙂
---->
Moj model je beli. Ali nisam siguran da DF radi iskljucivo na par sati, zavisi. Nekada radi na sat vremena kada je temp 0°C uz visoku vlaznost vazduha a nekada i zaboravi pa i ne radi cesto, ne pratim vise videli ste po mojim porukama.da li ovde imamo nekog sa belim modelom ove klime ,lik na yt se taspravlja samnom kaze da mu defrost radi na minis temp na par sati ,ako je tako onda samo da se zameni elektronika unutrasnje
Sem boje sve je isto steraj ga lagano to je Nosense serviser 😂da li ovde imamo nekog sa belim modelom ove klime ,lik na yt se taspravlja samnom kaze da mu defrost radi na minis temp na par sati ,ako je tako onda samo da se zameni elektronika unutrasnje
Ja sam taj sa YT sto sam komentarisao Aleksandru Dinicu ili pod imenom "pmfrulez"... Sve sam procitao.. Kod mene su bele 12 i 18-tica Energy pro X.. Ne rade non-stop DF na 45min. kada je 0 ili minus.. Sve zavisi.. Inace, meni ne smeta sto radi DF, cak i da ih radi na svakih 45 min.. Dobra izolacija i zivim na brdu gde direkt bije severac u celo.. 🙂 Eto, ukratko.. Mislim da su obe klime iz 2021 god.. Nisam siguran da li je to tacan podatak. Ne znam gde da vidim.Sem boje sve je isto steraj ga lagano to je Nosense serviser 😂
Video sam poruku od ranije.. Nisam mogao da pronadjem.. Evo slikeNe pise nigde na nalepnice od unutrasnje/spoljasne ---> manufacture date?
Pogledajte prilog 529120
Npr. 1218 (Dezembar 2018)
--->
Ubacis fotografije one dve nalepnice sa bar kodom i serial brojem u chatgpt ili gemini, izbaci ti sve info bukvalno, samo jos ime radnika u smeni koji je klimu sastavio ne zna. 😆Video sam poruku od ranije.. Nisam mogao da pronadjem.. Evo slike
Odlicno, to je to. I meni je tako izlistao.ChatGPT nista nije izbacio.. Gemini da je 2023Pogledajte prilog 529136
Sad, da li je sve ovo tacno...
Ko nema para za japanca ja bi isao sa tcl od jeftinih. I dalje imam bas dosta dobrog iskustva sa njima. Od skupljih kineza gree airy@LukasP ti imas vise iskustva od nas. Moze neka preporuka do 700e?
Vratio sam im moju energy pro x nakon godinu i po dana. Vratili su mi novac. Sada se razmisljam sta da uzmem. Ponudili su mi Energy Nordic pro za 500e. Problem je sto nema iskustava sa tom klimom. Za te TCL znam da dobro moduliraju,cuo sam od tebe. Ima li neka jaca 12 kod tcl?Ko nema para za japanca ja bi isao sa tcl od jeftinih. I dalje imam bas dosta dobrog iskustva sa njima. Od skupljih kineza gree airy
Za koliki ti ono prostor treba ? Izolacija i stolarija ?Vratio sam im moju energy pro x nakon godinu i po dana. Vratili su mi novac. Sada se razmisljam sta da uzmem. Ponudili su mi Energy Nordic pro za 500e. Problem je sto nema iskustava sa tom klimom. Za te TCL znam da dobro moduliraju,cuo sam od tebe. Ima li neka jaca 12 kod tcl?
40 kvadrata. Stiropor 5 cm, pvc stolarija jos uvek dobra,izolovani plafoni.Za koliki ti ono prostor treba ? Izolacija i stolarija ?
Ko nema para za japanca ja bi isao sa tcl od jeftinih. I dalje imam bas dosta dobrog iskustva sa njima. Od skupljih kineza gree airy
40 kvadrata. Stiropor 5 cm, pvc stolarija jos uvek dobra,izolovani plafoni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari