Koju klimu imas ako je pro x moja lazira mnogo danas joj mesec danaGadja lepo teperaturu probacu dici za jedan stepen pa cemo videti
Podesi brzinu ventilatora na 3 ili 4 crtice trebalo bi riješiti problem.Koju klimu imas ako je pro x moja lazira mnogo danas joj mesec dana
Pro XKoju klimu imas ako je pro x moja lazira mnogo danas joj mesec dana
Ma probao sve i sa ifeel i nista tek kad stavim na 27 ili 28 u sobi je 24,25 i prijatnoSta Podesi brzinu ventilatora na 3 ili 4 crtice trebalo bi riješiti problem.
Po mojoj mozes sat navijati radi DF na ravno 47 min.. Mora da je softverski nesto. Jel jos nekom ova Pro X radi ovako?kod mene Hisense 12ka Nordic niti ima deforostove od ove godine i skroz je suva svaki dan, mada i kod svih vidim da su klime suve niti se čuje ikakav zvuk. ovo što skaču cevi je trebalo lepo da se slože i svežu a ne da vise tako. pre ili kasnije mogu se oštetiti na mestima gde se savijaju.
Moja radi tačno na svakih 55-60 minuta takođe, čak i kad nije vlaga, ali je minus. Takođe, čim je minus uključuje i grejač tacne...Hisense Pro X... Defrost traje oko 5 min... Klima je postavljena na terasi i natkrivena je delimično..Po mojoj mozes sat navijati radi DF na ravno 47 min.. Mora da je softverski nesto. Jel jos nekom ova Pro X radi ovako?
Izgleda da je to normalno za ove klime. Kod mene je trenutno - 1 i 86% vlageMoja radi tačno na svakih 55-60 minuta takođe, čak i kad nije vlaga, ali je minus. Takođe, čim je minus uključuje i grejač tacne...Hisense Pro X... Defrost traje oko 5 min... Klima je postavljena na terasi i natkrivena je delimično..
jesi ti siguran da je to defrost? to mi nema logike nikako. klime ne mogu da detektuju da je spoljna zaleđena (valjda), nego prema opadanju efikasnosti i temperaturi i vlažnosti određuju da je vreme da ga rade. ako to radi na taj način onda nešto nije u redu. ja bi probao prvo sa resetom.Po mojoj mozes sat navijati radi DF na ravno 47 min.. Mora da je softverski nesto. Jel jos nekom ova Pro X radi ovako?
Nego? Nesto sam propustio?Pa defrost ne zavisi samo od vremenskih uslova, pisano vise puta.
Ne trese vise? 😆Instalacija je resena po propisu 😂😂
Ako se klima non stop napinje da odrzava zadatu ili uopste ne moze da postigne onda sledi svakako i brze DF!Nego? Nesto sam propustio?
Treskanje reseno df nikako😁 pa trenutno 600w odrzava, probavao sam i smanjivati temp.. Uvek istoNe trese vise? 😆
Ako se klima non stop napinje da odrzava zadatu ili uopste ne moze da postigne onda sledi svakako i brze DF!
Od sutra krecu ponovo temperature u plusu pa ce biti resen i DF 😆
Koju sondu i kako da je spustim ili izvucemA da probas da spustis sondu, ili izvuces je napolje?
ispod poklopca gdje je elektornika ima rupica on/off tu uguraj nesto i zadrzi stisnuto 10 sekundi dok je klima ugasena ali ukopcana u struju.Kako se radi reset klime dali neko zna pro x
jeste, vjerovatno se prebacila na rezim hladjenja, obicno to uradi kad se resetujeProbao na 78 sekundi pritisnuto upali se na 18 stepeni jeli to to restart
Sondu za temperaturu, nalazi se iznad filtera. Sad ne znam kako je na Pro verziji, ali ako je pristupacna, zasto ne probati.Koju sondu i kako da je spustim ili izvucem
Ja vam to ne bi preporucio, ja sam probavao na energy pro plus na raznim visinama izvlaciti i spajati i odmicati i isto je bilo, cak sta vise jos je cudnije radilaSondu za temperaturu, nalazi se iznad filtera. Sad ne znam kako je na Pro verziji, ali ako je pristupacna, zasto ne probati.
nisi onda dobro. to si samo pritisnuo i ona se upalila. tad se pali da hladi na 18. treba da pritisneš i da (sigurno) držiš taster pritinsutim.Probao na 78 sekundi pritisnuto upali se na 18 stepeni jeli to to restart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari