Šta je novo?

Hisense Energy Pro X Black 12K - QH35XV3B

• Začetnik teme Začetnik teme Lazar.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gadja lepo teperaturu probacu dici za jedan stepen pa cemo videti

Prilozi

• AGC_20250117_161841309.jpg
    AGC_20250117_161841309.jpg
    90.4 KB · Pregleda: 65
kod mene Hisense 12ka Nordic niti ima deforostove od ove godine i skroz je suva svaki dan, mada i kod svih vidim da su klime suve niti se čuje ikakav zvuk. ovo što skaču cevi je trebalo lepo da se slože i svežu a ne da vise tako. pre ili kasnije mogu se oštetiti na mestima gde se savijaju.

kod mene Hisense 12ka Nordic niti ima deforostove od ove godine i skroz je suva svaki dan, mada i kod svih vidim da su klime suve niti se čuje ikakav zvuk. ovo što skaču cevi je trebalo lepo da se slože i svežu a ne da vise tako. pre ili kasnije mogu se oštetiti na mestima gde se savijaju.
Po mojoj mozes sat navijati radi DF na ravno 47 min.. Mora da je softverski nesto. Jel jos nekom ova Pro X radi ovako?

Po mojoj mozes sat navijati radi DF na ravno 47 min.. Mora da je softverski nesto. Jel jos nekom ova Pro X radi ovako?
Moja radi tačno na svakih 55-60 minuta takođe, čak i kad nije vlaga, ali je minus. Takođe, čim je minus uključuje i grejač tacne...Hisense Pro X... Defrost traje oko 5 min... Klima je postavljena na terasi i natkrivena je delimično..

Poslednja izmena:
Moja radi tačno na svakih 55-60 minuta takođe, čak i kad nije vlaga, ali je minus. Takođe, čim je minus uključuje i grejač tacne...Hisense Pro X... Defrost traje oko 5 min... Klima je postavljena na terasi i natkrivena je delimično..
Izgleda da je to normalno za ove klime. Kod mene je trenutno - 1 i 86% vlage
Instalacija je resena po propisu 😂😂

Prilozi

Poslednja izmena:
jesi ti siguran da je to defrost? to mi nema logike nikako. klime ne mogu da detektuju da je spoljna zaleđena (valjda), nego prema opadanju efikasnosti i temperaturi i vlažnosti određuju da je vreme da ga rade. ako to radi na taj način onda nešto nije u redu. ja bi probao prvo sa resetom.

Neam pojma kako odredjuje al gadja u bocu I traje 8 min.. Imam jos jedan Hisense hi Confort kod mojih isto se ponasa

Ne trese vise? 😆

Ako se klima non stop napinje da odrzava zadatu ili uopste ne moze da postigne onda sledi svakako i brze DF!
Od sutra krecu ponovo temperature u plusu pa ce biti resen i DF 😆
Treskanje reseno df nikako😁 pa trenutno 600w odrzava, probavao sam i smanjivati temp.. Uvek isto

Ja mislim da kod 60% vas klima lose/cudno radi jer drzite preslabu brzinu ventilatora...

Nastimajte krilca da ne puse ventilator u prostor gdje se sjedi i boravi jer je osjecaj neugodan i cesto se cini hladnjikav ali pojacajte ventilator, sto je veca prostorija vise crtica, po ovim hladnocama 1 crtica ne dolazi u obzir osim ako je 10 kvadrata u pitanju, nastimajte jaci ventilator na 2 dana pa vidite onda da li maši temperaturi i koliko (preporucujem da se isproba bez ifeel)

Meni u 35 kvadrata na vecim hladnocama trosi 20-30% vise ako smanjim ventilator na i ispod 3 crtice i moram stimati za 1 stepen više da održi ono sto hoću

Probao na 78 sekundi pritisnuto upali se na 18 stepeni jeli to to restart

Sondu za temperaturu, nalazi se iznad filtera. Sad ne znam kako je na Pro verziji, ali ako je pristupacna, zasto ne probati.
Ja vam to ne bi preporucio, ja sam probavao na energy pro plus na raznim visinama izvlaciti i spajati i odmicati i isto je bilo, cak sta vise jos je cudnije radila

Kod nas ovih dana temperatura +3 do -4, klima ide u DF svakih 20ak minuta, traji oko 5 minuta. U sobi prohladno, trosi po danu preko 22kwH, u mojih 27 kvadrata mislim da je previse. Zvao sam servis koji je ugradio da proveri stanje klime, ako je sve ok, pisem reklamaciju.

Nazad
Vrh Dno