Ja juce odem na hisense global i sastavim pismo i posaljem. Saljite update smanjij defrost ako boga znateNe prate ovu temu na Benču 😁
Ja juce odem na hisense global i sastavim pismo i posaljem. Saljite update smanjij defrost ako boga znateNe prate ovu temu na Benču 😁
Kako koji japanac 😁' ja sam napisao već negde da sam razmišljao o japancima jer sam po pričama mislio da to mora definitivno raditi super i onda odustao posle čitanja iskustava na forumu gde svi isto kažu da to radi DF na sat ili 2.
Uzmi Gree Amber Premium 9-ku. Isti hardver kao kod 12-ce, a jeftinija. Ta razlika u snazi ti ne treba.Jeste tako je, gore su 2x midea u svakoj sobi. Jedna samo radi kada je grejanje. A ova dole ne spusta krilca nikad u hladnijim danima.. Sa njom samo jednom se grejemo sve do sredine novembra.Posto sam izglupirao prilikom gradnje i nemam mesta za tiplotnu pumpu, ostala mi varijanta klima. Pretpostavljam da cu sa 18icom da resim problem ili sa gree premium 12kom koja ima odlicne karaķteristike. Jer problem je svakako samo u ledenim danima a njih je ukupno bilo 10ak do sada.
Dzaba sve to je vremenski defrost nema veze sa opterecenjem klime itd.. Poslao sam i ja na Hisense global molbu da malo prorede derfrost 😁 pisite sto vise to bolje mozda i urade nesto. Bolje ne zovi klima je ispravna 100% jos ces morati platiti stroskove komsije. Nemoguce da su sve neispravne eno kod mojih nova Hisense hi Comfort isto radi kao moja X.Ja danas kontaktirao Hisense Srbija.Rekli su mi da posto je serviser konstatovao da je klima ok.mogu da mi otvore nalog da komisija dodje i provere klimu i da to bude u van garantnom roku tj.ako je sve ok onda ja placam sve troskove.A ako ima problem onda sve ide u garantnom roku.Pa ljudi ko je ovde lud.Ne znaci nista sto radi DF bez veze na svakih 35-45min.Ne znaci nista sto je spoljasnja jedinica suva bez leda i posle DF bez kapi vode ispod.Ponavljaju da tako radi ova klima .Pa ako je tako onda cao,Hisense ide na prodaju.Meni treba klima za grejanje a ne da mulja sa nekim kontrolnim DF.Ponovljam ponovo, grejala jednu sobu ili dve ona isto u terminu 35-45 radi DF kada je spoljasnja temp.0 ili minus.Sacekacu da prodje zima i eventualni odgovor Hisense Global koji je LukasP poslao info.
Kad pogledas nije to lose, nemozes nigde zakasniti klima te budi svakih pola sata 🤣🤣🤔Suyrta pisem i ja Hisense Global.
Setujem na 25C,vlaga je 86% i -3C.Bice tako cele noci.
Kojoj drzavi si uputio pismo?Nema Kine?Mene navodi da stikliram drzavu.Ja juce odem na hisense global i sastavim pismo i posaljem. Saljite update smanjij defrost ako boga znate
Nema vise Amber Premium 9Uzmi Gree Amber Premium 9-ku. Isti hardver kao kod 12-ce, a jeftinija. Ta razlika u snazi ti ne treba.
Ja sam ovde pisao https://global.hisense.com/support/contact-us/Kojoj drzavi si uputio pismo?Nema Kine?Mene navodi da stikliram drzavu.
Najbolje direktno ima sad jeftini last minute letoviJa sam ovde pisao https://global.hisense.com/support/contact-us/
Pa izgleda da tako i radi, evo svima. Meni i dalje nije jasno, sta je konkretno problem? Ne moze da zagrije, ogromna razlika u temperaturi(mislim do 3°) tokom istog, velika potrosnja ili samo eto radi defrost i ne poklapa se sa radom klima drugih proizvodjaca? Imas Mideu, sada da kupis ponovo Mideu umjesto nje, ide ti u defrost na +15° ili da kupis KMTA pa da ide u defrost u isto vrijeme kada i Hisense ili da kupis Daikin, koji takode ide u defrost na 1h, kada su temperature oko 0°.35-45min.Ne znaci nista sto je spoljasnja jedinica suva bez leda i posle DF bez kapi vode ispod.Ponavljaju da tako radi ova klima .
Napravi u skriptu da salje svaki dan isti mail spam na max 😂😂Najbolje direktno ima sad jeftini last minute letovi
Salu na stranu...
Nema nista od toga ako uopste i pogleda neko... Ce dobijete klasican automatski odgovor = This is how air conditioning should work![]()
ali sumnjam druze kod KMTA i Daikin da je to kontrolni DF na svaki sat, Nego verovatno pravi DF gde je spoljna vec malo okovana ledom zbog bas losi vremenski uslovi... A ovde kove non stop DF na 45min iako je suva spoljna jedinicaPa izgleda da tako i radi, evo svima. Meni i dalje nije jasno, sta je konkretno problem? Ne moze da zagrije, ogromna razlika u temperaturi(mislim do 3°) tokom istog, velika potrosnja ili samo eto radi defrost i ne poklapa se sa radom klima drugih proizvodjaca? Imas Mideu, sada da kupis ponovo Mideu umjesto nje, ide ti u defrost na +15° ili da kupis KMTA pa da ide u defrost u isto vrijeme kada i Hisense ili da kupis Daikin, koji takode ide u defrost na 1h, kada su temperature oko 0°.
Ispade Muse pravi Kawasakifamuoznu Gree Muse
Kmta je usisivac za vlaznost. mnogo joj smeta vlaznost i da oko 0 kad je velika vlaznost ide u pravi DF cela je bela napolju i traje 15min . Al evo sad vlaznost 50% digo sam je na 25 sa 23 zadnja dva sata radi na 1200w gore dole greje ko kaloriferPa izgleda da tako i radi, evo svima. Meni i dalje nije jasno, sta je konkretno problem? Ne moze da zagrije, ogromna razlika u temperaturi(mislim do 3°) tokom istog, velika potrosnja ili samo eto radi defrost i ne poklapa se sa radom klima drugih proizvodjaca? Imas Mideu, sada da kupis ponovo Mideu umjesto nje, ide ti u defrost na +15° ili da kupis KMTA pa da ide u defrost u isto vrijeme kada i Hisense ili da kupis Daikin, koji takode ide u defrost na 1h, kada su temperature oko 0°.
To, samo cepaj po jeftinoj tarifi 😁Kmta je usisivac za vlaznost. mnogo joj smeta vlaznost i da oko 0 kad je velika vlaznost ide u pravi DF cela je bela napolju i traje 15min . Al evo sad vlaznost 50% digo sam je na 25 sa 23 zadnja dva sata radi na 1200w gore dole greje ko kalorifer![]()
Poslao i ja.Javice u najkracem roku 🙃Ja sam ovde pisao https://global.hisense.com/support/contact-us/
Nema vise Amber Premium 9![]()
Eto nema..Uzmi Gree Amber Premium 9-ku. Isti hardver kao kod 12-ce, a jeftinija. Ta razlika u snazi ti ne treba.
Airy reklamiraju kao da ima vrlo kratak defrost i da moze i 10 sati bez prestanka grejanja… midea je poznata kao magnet za led i dF cuveniI Gree Premium Airy 18 mi zanimljiva ali ponovo nemam pojma kako su koje klime sa defrostom
Cuo sam se malopre sa covekom koji montira klime godinama i nabavlja ih ujedno i on mi kaze da mogu da probam i sa Amber Pro 12 jer ih dosta ugradjuje bez reklamacija, mada moze i ultra varijanta stim sto je razlika u ceni 40/50h. Defrost radi po potrebi ali svakako je zastupljen. Koliko sam citao ovde po forumu zale se i na amber sto se tice defrosta ali sada na ovaj suv vazduh i hladnocu ne bi trebalo da bude ucestao. Sto se tice Airy slabo informacija ima i on.Airy reklamiraju kao da ima vrlo kratak defrost i da moze i 10 sati bez prestanka grejanja… midea je poznata kao magnet za led i dF cuveni
Iskreno ne znam kako koriste Amber Ultre... Jedan clan se non stop zalio na DFKoliko sam citao ovde po forumu zale se i na amber sto se tice defrosta ali sada na ovaj suv vazduh i hladnocu ne bi trebalo da bude ucestao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari