Šta je novo?

Nije aktuelno Hisense 50U7QF 4K ULED

Označava da oglas više nije aktuelan
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

coldman

Slavan
Učlanjen(a)
18.12.2008
Poena
330
Test TV-a
Link proizvodjaca

U pitanju je model iz U serije (dakle ne ona osnovna A) sa jako kvalitetnim panelom ULED, nesto jako slicno QLED televizorima zbog Quantum Dot tehnologije, mada je to sve maltene isto samo se kod nekih proizvodjaca drugacije zove, ali da postoje razlike, postoje. Ivice televizora su maltene nevidiljive sto ga cini daleko vise dopadljivim. Postolje je jako elegantnije od ovih standardnih na samim ivicama vecine televizora. Televizor nema nikakvih fizickih ostecenja, nema apsolutno nikakvih problema u radu, nema nikakvih mrtvih piksela, probijanja svetlosti i slicnog. Televizor sam kupio za sebe da kada dodjem kod roditelja u kucu imam TV na svom spratu medjutim, ocu je nakon nesto vise od 2 godine (nakon kupovine ovog Hisense-a) njegov LG zavrsio karijeru pa je uzeo moj televizor i stavio ga u svoju dnevnu sobu. Napomenucu da TV nije preterano koriscen jer postoje jos nekoliko televizora u kuci a povrh svega je tu i projektor pa je u svakom iole toplijem danu isti i koriscen. Televizor je u produzenoj garanciji do 19.1.2025. i NIKADA nije bio na ikakvoj reklamaciji. Dakle, ovo nije televizor koji je kupljen od preprodavaca iz Nemacke/Austrije/Svajcarske kojem je potencijalno nesto falilo pa je to servisirano i radice dokle radi. Za vasu dodatnu sigurnost tu je i pomenuta garancija ovlascenog servisera.

Specifikacija preuzeta sa sajta proizvodjaca:

• Proporcija panela: 16:9
  • Dijagonala ekrana (inch): 50 in
  • Dijagonala ekrana (cm): 126 cm
  • Maksimalna rezolucija: 4K Ultra HD 3840x2160
  • Ugao vidljivosti (H): 178 °
  • Širok opseg boja (WCG): Da
  • Raspon boja BT.2020: 77 %
  • Frekvencija: 50 Hz, 60 Hz
  • Kontrast: 4000:1
  • Osvetljenje slike: 450 nita
  • Tehnologija pozadinskog osvetljenja: DLED
  • Local dimming funkcija: Da
  • Local dimming zone: 32
  • 3D tehnologija: Ne
  • 2D u 3D: Ne
  • Index kriterijuma slike (PCI): 2000
  • HDR tehnologija: HDR10
  • HGL tehnologija: Da
  • Dolby tehnologija: Da
  • Quantum Dot tehnologija: Da
  • Korisnički interfejs: VIDAA U4
  • Važne aplikacije: EON, Netflix, Prime, VOYO, TIMVISION, RTVE A la carta, DAZN, YouTube, Chili, Maxdome, Rakuten TV, Freeview
  • Deljenje ekrana: Da
  • Deljenje sadržaja: DMP/DMR
  • Smartphone aplikacija: RemoteNOW
  • Digitalni i analogni tjuner: DVB-T2/T/C/S2/S
  • Roditeljska kontrola: Da
  • PVR Funkcija: Da
  • Funkcija Time Shift: Da
  • Standardni interfejs (CI+): V1.4
  • HDMI1 priključak: HDMI2.0/ARC
  • HDMI2 priključak: HDMI2.0
  • HDMI3 priključak: HDMI2.0
  • HDMI4 priključak: HDMI2.0
  • Broj USB (2.0) priključaka: 2
  • Broj S/PDIF izlaza: 1
  • Broj audio (L/D) ulaza: 1
  • Broj RF tjunera: 2
  • Broj kompozitnih (AV) ulaza: 1
  • Broj mrežnih RJ45 portova: 1
  • Wi-Fi tehnologija: 802.11ac, dual band/2.4G, 5G
  • Bluetooth: Da
  • Senzor svetla: Ne
  • VESA: 300 x 200

Televizor je jako dobar izbor ako zelite povezivanje sa konzolom i igranje igara na njemu, ali, ja sam ga kupio prevashodno zbog Netfliksa jer televiziju ni ne gledam nesto preterano.

Za kvalitetnije slike mi se obratite jer otac nije mogao svojim telefonom da i napravi neke bolje, dobijate ih ne pre 20.11. Televizor dobijate resetovan na fabricka podesavanja te nalog za bilo koji od servisa ne ide uz njega kao ni Android box koji moze da se vidi na nekim od slika. Televizor prodajem samo zato sto sam ocu kupio drugi televizor. Prodaja mi zaista nije hitna.

Licno preuzimanje moguce u Trsteniku a uz eventualan dogovor i na Novom Beogradu kod Arene/Merkatora bih mogao da dopremim televizor. Ako se salje (posedujem originalnu ambalazu), OBAVEZNA je uplata unapred bar dela novca kako bih bio siguran da ce se televizor i preuzeti.

Za sva dodatna pitanja slobodno mi se obratite i odgovoricu cim budem bio u mogucnosti. U slucaju da ste preskocili 2 linka na samom vrhu, kliknite na njih.

Cena, recimo 30000.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    210.9 KB · Pregleda: 335
  • 4.jpg
    4.jpg
    98.6 KB · Pregleda: 321
  • 5.jpg
    5.jpg
    103.9 KB · Pregleda: 286
  • 6.jpg
    6.jpg
    85.7 KB · Pregleda: 266
  • 8.jpg
    8.jpg
    66.7 KB · Pregleda: 262
  • 9.jpg
    9.jpg
    43.2 KB · Pregleda: 265
  • 10.jpg
    10.jpg
    167 KB · Pregleda: 263
  • 11.jpg
    11.jpg
    129.2 KB · Pregleda: 262
  • 12.jpg
    12.jpg
    52.4 KB · Pregleda: 356
Televizor sam dovezao u Beograd, dakle, sada iskljucivo kupovina u Beogradu ili slanje za druga mesta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno