OptiPlex je napisao(la):Ma znam mazi, ali me zanimala cena pa da procenim sta je i koliko isplativo
Hvala i pozdrav !
byMaX je napisao(la):U pravu je mazi... Ako hoces da prodajes, prodaj jako brzo. Najavio MSI obaranje cene tog 9800 Pro, chim izadje X800XT... Vrlo brzo ce X800 Pro biti oko 300e, a 9800Pro ispod 200! Mada, logicno je da predjes na X800 Pro...
Pricali ste o ceni "ispod 200" i ja sam rekao da to nikada nece biti.Delija je napisao(la):A ja kad sam rekao za 9800pro da ce da padne na 200€, SimpsonH me je "ukorio"! :d
filipp je napisao(la):I ja sam vlasnik jedne MSI 9800 PRO. Sta reci sem da kartica radi savrseno stabilno na 432/750 core/mem i uz to je bas tiha.Inace drajveri je prijavljuju kao 9800XT sto ,kako kazu ljudi sa RAGE 3D foruma, je slucaj kod svih modela MSI 9800 PRO...
Inace 3Dmark03 oko 6400 poena na XP2400+
BokiPK je napisao(la):Koliko tiha? Ako moze neko poredjenje. Posle stvarno mnogo vremena druzenja sa bukom, prekipelo mi je, utisao sam masinu max sto je moglo, tako da je najbucnija stvar OvlStream koji se vrti na 2300rpm(jedva se cuje). Zbog toga sam i vratio GF3 u mashinu.
P.S. Ima li po tim forumima pozitivnih iskustava sa flesovanjem biosa od XT verzije? Ima li uopste potrebe za tim?
Koju verziju mi preporucujes? Probao sam 4.5 ali mi *****u overscan funkciju u TV-out-u tako da mi je se slika nabije nagore i zauzima samo 2/3 ekrana. E da ... i sta mislis o onim Omega drajverima?OptiPlex je napisao(la):Moze biti da ti neki od pixel shadera ne valjaju :d
Salu na stranu, stvar je u drajverima, menjaj ih...
ivanj je napisao(la):Koju verziju mi preporucujes? Probao sam 4.5 ali mi *****u overscan funkciju u TV-out-u tako da mi je se slika nabije nagore i zauzima samo 2/3 ekrana. E da ... i sta mislis o onim Omega drajverima?
ivanj je napisao(la):Koju verziju mi preporucujes? Probao sam 4.5 ali mi *****u overscan funkciju u TV-out-u tako da mi je se slika nabije nagore i zauzima samo 2/3 ekrana. E da ... i sta mislis o onim Omega drajverima?
Kakve veze ima kako izgleda? Nije to mobilni telefon nove generacije sa kojim ces da se manekenisesNightVision je napisao(la):...BTW, IceQ mi malo ruzno deluje (verovali ili ne)...
Slazem seMAD_MUzzY je napisao(la):IceQ, u svakom slucaju :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari