Šta je novo?

HIS 9550 overdrive

Masterchief

Čuven
Učlanjen(a)
31.12.2003
Poena
619
HIS 9550 uflashovan bios od Powercolor 9600pro. core 256mhz, mem. 292mhz, pre flash-a core 256mhz, mem. 275mhz. WTF core neće da ide više hlađenje je odrađeno tipa 8cm ventilator koji duva preko GPU-a, i memorije(na memoriju su još nakačeni i pasivni hladnjaci). Da li bi pomoglo kada bi se nakačila neka krdža preko GPU-a, mada mi nema logike pošto je rv350 ionako malog prečnika tako da mu je ovaj hladnjak još plus osmica koja duva po njemu, barem po meni više nego dovoljan (pipnem hladnjak kada je o.c.-ovan a on ladan). Ima li nekog drugog rešenja ili mi ne gine voltmod.:crash:

Oh yeah by the way zna li neko neki link za r9550 voltmod.

Koji si bios stavio,nesto mi je to sporo za 9600pro bios.Za koju je memoriju predvidjen?

Masterchief
negde si pogresio u pisanju (po zdravoj logici) ispravi se... koji ti je takt za gpu?

ako si postigao 500/292 to je to tesko da bi ti pomoglo i volt-mod... mozda nekih 10%...mada ako se odlucis... slike na videlo 🙂

My bad my bad core 446. :wave:
Greška u :type:
A šta ćeš ovamo pričam sa drugim likom i spominjem 256ram-a, a 256 i 446 slično :bottle: :cigar:
Slike nemam živaca da upload-ujem.

Bios Powercolor 9600PRO Samsung 4ns.
Zanimljiva stvar sad je everest prepoznaje kao 9600XT hm :eyebrows:

Ja sam flesovao asus 9550ge sa sapphire 9600non-pro biosom.I kod mene everest je vidi kao 9600xt.

dok je napisao(la):
Ja sam flesovao asus 9550ge sa sapphire 9600non-pro biosom.I kod mene everest je vidi kao 9600xt.
I sad si ti glavni
😛
Nema ljutnje samo me nervira nikako da dobijem neki konkretan odgovor. 😡

Ajde neka neko postuje link ka 9550 voltmod Walktrough (ili ti step by step).
Ili neka mi da neku drugu ideju (mada ne znam nisam pametan šta mi drugo preostaje)

Nazad
Vrh Dno