Šta je novo?

Heroes V beta - released

Spirit: nebrini za to, vec sada mogu da se iskljuce te animacije ;o)

Ati fan: pretpostavljam da imas masinu koja je dosta jaca od moje iz potpisa kad ti sve radi bez seckanja na 12xx rezoluciji (nezavisno od ubisofta, skinuo sam hot seat mod)!!!

Cekajte gde ima da se skine ta beta?

Aj Spirit pa javi utiske. Ja sto vise igram sve se vise razocaravam. Kladim se da ces se skenjati vec prvi put kada udjes u dvorac. Pa u matoroj trojci su bile lepse slicice kada udjes u sobu za izgradnju dvorca. Sve u svemu dobro si rekao 3d samo komplikuje (i to mnogo) stvari.

Pa ***e i Starforce u Beti, kako da pokrenem je*enu igru? Nije valjda da onaj kod moram da saljem pa da cekam slanje validnog kljuca, pa dal su oni normalni?

Proday, daj reci kako si aktivirao, iznervirao sam se sada

[EDIT] Sad videh na http://www.fileplanet.com/promotions/hmmv/ da je Beta Closed, nije valjda da sam dzaba skidao? Skinuo sam HotSeat mod, ali i dalje ne mogu da pokrenem igru zbog glupe zastite, nisu valjda ukinuli pokretanje igre?

A sto se tice razocarenja, pogledaj read me file, pise da mnoge slike nisu ubacene, muzika je nedovrsena, gomila stvari ce tek da se dodaje... To je u pincipu sminka, i radi se na kraju, njima je najvaznije misljenje o samom gameplay, borbama i ponasanju na mapi. Ali, kako mi ide za sada, pre cu igrati original :D

Poslednja izmena:
Napomena za sve koji hoce da skidaju: izgleda da je trenutno NEDOSTATAK Key-eva, pa se igra ne moze pokrenuti. Skinuto je previse klijenta, negde sam procitao duplo vise od predvidjenog broja, pa se sad ceka pojava novih kljuceva.

Nisam razumeo da li se postojeci mogu dva puta iskoristiti, ali ajd ako se neko zasitio nek mi shibne svoj key :D

pa jel nemoze sa onim file-om u hot-seat da se igra ?

Proday je napisao(la):
Spirit: nebrini za to, vec sada mogu da se iskljuce te animacije ;o)

Ati fan: pretpostavljam da imas masinu koja je dosta jaca od moje iz potpisa kad ti sve radi bez seckanja na 12xx rezoluciji (nezavisno od ubisofta, skinuo sam hot seat mod)!!!

Daj hot-seat odmah sada odmah...

Ne moze, ne moze se igra uopste pokrenuti bez Key-a!!!

Skidao sam 700MB bez veze, popizdeo sam. Mada, mozda uskoro obezbede jos kljuceva, ionako bih igrao samo Hot Seat

Da li je moguce da su izostavili mogucnost da jedinica "saceka" sa odigravanjem poteza u borbi :mad:

Bogdan: naravno da nisu; za to ti sluzi ono najvece dugme u kurgu desno;o)

Spirit: nemam pojma da li se moze 2 puta isti key kucati (da bi se igrao samo hot seat)

AtiFan: e aj pogledaj predhodnu stranu (odmah sada odmah) imas tacnu adresu za mod ;o)

Poslednja izmena:
Ljudi, a jedno pitanje: je l' mogu heroji 5 da se igraju na oldfashion way, tj. single player?

Nego sta! Najbolje da i oni budu samo multi, taman bi poslusao Driver-ove savete o svemogucim konzolama :D

Imam jedan key vishka, tj. moj koji sam koristio ali ima josh jednu aktivaciju pa ko se prvi javi na pm dobija ga :)

Reci mi da sam prvi :D

Ako izdaju nove kljuceve napistie ovde plz.

Proday je napisao(la):
Bogdan: naravno da nisu; za to ti sluzi ono najvece dugme u kurgu desno;o)
Nisam igrao betu, a na nekom forumu sam procitao da su izostavili "wait" dugme (kao sto su nekad davno najavili), a da ima samo "defend". I to najvece dugme, jel sluzi kao klasican "wait" iz H3 ili su nesto menjali

Poslednja izmena:
Hoću i ja key... :( :(

Jesu, evo ja sam upravo uzeo

Bogdan je napisao(la):
Nisam igrao betu, a na nekom forumu sam procitao da su izostavili "wait" dugme (kao sto su nekad davno najavili), a da ima samo "defend". I to najvece dugme, jel sluzi kao klasican "wait" iz H3 ili su nesto menjali

ne, sluzi kao obican 'defend', samo te ne pomeri skroz na kraj trake (zaboravio sam kako se zove ista, sluzi da pokaze ko je na redu da igra) nego negde na pola. Sto se mene tice, igra je skroz fenomenalna.

E, da, zamislite sr*nje, NEMA dead knight-ova!!! AAAA, blasphemy!!

Haa juce sam ladno umesto da upadnem u vrtlog i izadjem na drugi fino prepicio preko kopna od jednog do drugog ;o) Ko je bolji sa engleskim moze da prijavi ovo kao BUG kolegama zaduzenim za opravljanje igrice!!!

Ljudi, kako mogu da skinem key sa Fileplaneta? Da li moram da ponovo skidam i igru? Ako neko moze da mi nabavi key i posalje na mail, [email protected], castim ga vopi!

Ne moras da skidas igru, imas link na subscribe deo, tamo ukucas svoj mail i to je to

ne kontam ovo za kljuch ... :(

Poslednja izmena:
ma jeb* im ja mamu i fileplanetu i cekanju u redu, crkli dabogda. Evo vam naziv fajla pa ga trazite na hubovima ili torentima sta vise volite: Heroes.of.Might.&.Magic.5.(BETA.VERSION).(2005).rar - 261,45 MB (ako je to - to ) posto sam nasao i neki image od 728mb.

PS. Original fileplanetov naziv fajla je homm5.exe pa mozete da opalite search i tako. Jedino sto je 756MB, kontam da je onaj gore zip isto to smao spakovano.

Poslednja izmena:
Aman ljudi, nije frka skinuti Client, frka je naci kljuc! Znaci, registrujete se lepo na FilePlanet, odete u deo za Heroes V, i tamo ponovo kao treba da se subcribujete bash za njih! Tada imate opciju da unesete mail, na koji vam stize SAMO KLJUC! Znaci, klijent i dalje skidate nezavisno!!!
Eto tako, a mislim i da svaki kljuc moze dva puta da se upotrebi, mada za to nisam siguran. Ja koristim jedan koji mi je neko poslao na PM (hvala mu do nebesa :))

Ja sam bas sinoc skinuo key, bez ikakvih problema. Samo jedna ispravka Spirit, ne ides na Subscribe, nego na dugme "Join the Beta". Posle toga, samo pratite uputstva.

Jos jedno pitanje, koliko vidim ne moze da se u beti izabere opcija Single Player?

gx-x je napisao(la):
ma jeb* im ja mamu i fileplanetu i cekanju u redu, crkli dabogda. Evo vam naziv fajla pa ga trazite na hubovima ili torentima sta vise volite: Heroes.of.Might.&.Magic.5.(BETA.VERSION).(2005).rar - 261,45 MB (ako je to - to ) posto sam nasao i neki image od 728mb.

PS. Original fileplanetov naziv fajla je homm5.exe pa mozete da opalite search i tako. Jedino sto je 756MB, kontam da je onaj gore zip isto to smao spakovano.
To od 261,45 MB je stara (closed) beta, a i koliko vidim pishe 2005 tako da ne znam kako neshto shto je izashlo u martu 2006 moze da bude to? Open beta zauzima 756MB.

@Spirit ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno