Šta je novo?

Heroes V beta - released

eve ga :banana:

Prilozi

• MenuMod.rar
    708.7 KB · Pregleda: 43
@ToxiC

ima posebno bojno polje, kad je bitka predjes sa world map na battle map, samo je Sentenced iskljucio grid za battlefield pa ti se cini da je sa mape.

INSTALIRAO SAM GA :):):):)

THX Ripper

Ljudi, koliko prostora treba beti da se raspakuje? Ja na C particiji imam 9,22 GB slobodno, ali datoteka krene da se raspakuje i posle jednog minuta prijavi da joj je nedovoljno prostora. Vec su CoD2 i F.E.A.R. otisli u vecna lovista, ali nisu oslobodili dovoljno prostora za HOMM V. Recite mi koliko prostora treba za tu instalaciju, kako bih znao sta jos da masakriram.
Pozdrav

Nasao sam resenje na stranim forumima. Fajlu koji sam skinuo promenio sam ekstenziju iz .exe u .rar i kad se otvori arhiva, u njoj su dva foldera iz kojih se brzo instalira.
Pozdrav

778mb

verovatno ti je HDD pojeban i ima lost clustera i lose alociran slobodan prostor

Ma dva puta sam radio ScanDisc i defragmentisao. Sve prodje OK. Problem je bio u pogresnoj ekstenziji fajla koji sam skinuo sa dnet.3dgamers.com. Oni su stavili HOMMV.exe, a trebalo je HOMMV.rar. Samo sam promenio ekstenziju fajla i proradilo je. Instalirao sam Hotseat mod.
Ali kada sam pokrenuo igru, video sam da je prezahtevna za moju masinu (Sempron 2800@2080MHz, DFI NF4X, 512 MB RAM-a i MSI 6600GT). Vuce se kao gladna godina.
Pozdrav

Stani malo jel se vuce zbog zalagovanog servera il' stvarno zbog zahtevnosti?

Vuce se zbog servera, provereno! Probaj hotseat pa ce da poleti, meni je bar tako na Bartonu 2600+, 1GB i 6600GT

ja sam takodje skinuo homm5.exe , *** samo dabl klik i krenuo je instaler...ja sam ga svuko sa nekog dc hub-a.

Elem igra se stvarno vuce, tj isto mi je radila sa 2.0ghz athlon XP i fx5900xt i sad sa 2.2ghz i 6800GT... nije to jos ispeglano do kraja tj igra se cudno ponasa, nije da se vuce, vuce se samo kad rotirate mapu (svet oko heroja) ali sve ostalo radi glatko...ne znam u cemu je fora, ah da, i to kad rotirate mapu , radi u ~15fps ali samo kad je mapa odzumirana na preko 60-tak posto i kad je pogled okrenut u "crno" tj ka ivici gde nema nista da se renderuje ?!?! popravice to 100%, inace borbe i kretanje po mapi iz default zoom-a ide glatko. E sad ovo je sto pricam je iz hot seat-a, nisam isao na net na MP

Pa dobro, da bacimo koju rec i ovde, ionako vise nemamo gde :D
Ako ti je to seckanje, bolje zaboravi na on line igru, pored cekanja na turn moraces da prosiris poimanje pojma "seckati" :D

Bice cool kad izadje, ja sam se sit izigrao demo-a

ma MP u herojima me neinteresuje, pa to je SP igra, ko ima zivaca da ceka na turnove na netu ?!

gx-x je napisao(la):
ma MP u herojima me neinteresuje, pa to je SP igra, ko ima zivaca da ceka na turnove na netu ?!

Pa pazi, meni je to prvo hot-seat igra, pa SP, pa tek onda nesto sto verovatno necu ni probati :D

Ripper je napisao(la):
CFC8Z5E-7CPHJS4-EB4W567-4X898NW

Evo ga valid... Ko pre key-ju njegov key! :)) Kao što već rekoh skinuo sam bad arhivu i mrzi me ponovo da skidam pa nek se neko igra s mojim key-jem! Aj sa srećom! :)
Ovaj key je istekao :wall: :crash:

ko prvi devojci njemu devojka ;)

Thanks a lot!
:wave:

VYMN4NW-GVY9PA7-SJ74NS8-75A6PGY

Uzivajte, bar prvo dvoje koji nalete, posto ovaj serial nije nikad kucan ;)

Sredinom juna bi trebalo da bude (konacno)

Dodjavola, bas sam nesto bad luck ovih dana - OPET mi prijavljuje za ovaj novi CD-key da je istekao 24-og marta :S:

Prilozi

• expired.jpg
    expired.jpg
    50.3 KB · Pregleda: 56
Poslednja izmena:
Vrh Dno