Šta je novo?

Heroes of Newereth

kako da se izborim sa silnim smurf akauntima?

Nikako. Upravo to ne valja kod F2P igara, scrubs & smurfs svuda. Jedino što možeš je da trpiš da te siluju mesecima dok ne naučiš da igraš. Evo, Abaddon je prvi raspoložen da te stručno štrumfuje u dupe. :D.

xFin vs WHP5, game 2, odgledajte poslednjih 10 min, epic! :)

Edit - Game ID, 59502716

Poslednja izmena:
А ја мислио ставио си онај меч кад је узет Скаут а на противничкој страни најбржи пуш страт икад виђен. :d То је било против ОК.

Na žalost, ja u zadnje vreme samo gledam nubare. Da ne bih dalje propastio ruku kriveći je, prebacio sam dugmiće sa QWER na YUIO, trebalo mi je malo vremena da se naviknem i pao sam opet ispod 1500, u zemlju gde na Nymphori bilduju charged hammer. Partija se svodi na trku da li možeš da ubijaš brže nego što nubare u tvom timu ginu.

Danas u igru stiže Midas, a Master of Arms postaje dostupan.

dal im treba 5 dana da ubace novog heroja i novi skin u igru lolz
s2 = katastrofa
hatefree xD

Fail day je bio kada su produžili rok prerelease heroja sa 4 nedelje na 6, tad sam se propisno iznervirao i psovao im mater pohlepnu. Ovo sa Gemini i nije toliki crnjak, brzo su zakrpili problem.

Još igram pomalo, jer nema šta drugo, ali igra je brzo otišla do đavola kad su prešli na F2P model.

Од кад је фри једино су легаси играчи на губитку. Ако немаш тим и играш соло свака друга, трећа партија уопште није занимљива. Сви хоће да буду, све осим супортера. Сад долазе у већини случаја две опције, једна је да ти узмеш супортера и све време помажеш својим саиграчима са вордовима, кантер-вордовима, птицом итд. али да на крају твој тим нема капацитета да да максимум, јер обично не знају како херој функционише, а друга је да неко добровољно узме супортера и сад постоје они који играју као што треба (ретко кад) и они који узму супортера па фармају и купују луксузне итеме као да имају битну улогу у тиму. Такав сценарио је један од многих, већи проблем је кад 3 дунстера желе да трилејнују или кад неко оде у шуму и не излази из ње а ми немамо достојног 1 против 2 хероја. И као прави нубови та тројица оду нпр. бот ако су Лиџон уместо топ, противнички тим остане у истој формацији, ови доле ништа не направе, само овај што је горе сам гине нон-стоп или губи икспириенс. Још пуно таквих случајева се свакодневно дешавају, то пре није било. Све је кренуло од кад су кренули са фритуплеј. Тако да сад једино квалитетно играње је са неким тимом или са 2-3 ортака.

Htedoh da se rešim S2 newsletter-a, kada ono...

honss.jpg

Vidim, sve po starom. :)

Btw, Monkey King, definitivno najjaci heroj koji su izbacili lol, moze da one hituje skoro bilo kog heroja na lvl 5. Na mid mu nema ravnog ako dobro uradis combo, morace neki patch za njega da izbace osecam :D

Од кад је фри једино су легаси играчи на губитку. Ако немаш тим и играш соло свака друга, трећа партија уопште није занимљива. Сви хоће да буду, све осим супортера. Сад долазе у већини случаја две опције, једна је да ти узмеш супортера и све време помажеш својим саиграчима са вордовима, кантер-вордовима, птицом итд. али да на крају твој тим нема капацитета да да максимум, јер обично не знају како херој функционише, а друга је да неко добровољно узме супортера и сад постоје они који играју као што треба (ретко кад) и они који узму супортера па фармају и купују луксузне итеме као да имају битну улогу у тиму. Такав сценарио је један од многих, већи проблем је кад 3 дунстера желе да трилејнују или кад неко оде у шуму и не излази из ње а ми немамо достојног 1 против 2 хероја. И као прави нубови та тројица оду нпр. бот ако су Лиџон уместо топ, противнички тим остане у истој формацији, ови доле ништа не направе, само овај што је горе сам гине нон-стоп или губи икспириенс. Још пуно таквих случајева се свакодневно дешавају, то пре није било. Све је кренуло од кад су кренули са фритуплеј. Тако да сад једино квалитетно играње је са неким тимом или са 2-3 ортака.

Bah, ti još pričaš o problemima u višim MMR partijama. Ja sam imao tu nesreću da se skljokam sa MMR-om u jednom trenutku i ne mogu da isplivam, da vidiš kakve su sada 1300 MMR partije, da se ispovraćaš. Ranije je obično u tom rangu bilo 1-2 nuba i od raspodele tih nubova je zavisilo ko će pobediti. Da vidiš sada, u partijama nema više od 2-3 solidna igrača, sve ostalo su nule koje nemaju ni 100 odigranih mečeva. Ako hoću da pobedim, svaku partiju moram ja da nosim, ako naletim na malo bolje protivnike koji me zatvore na startu, to je siguran poraz, moji nesposobni saigrači po pravilu ništa sami ne znaju sem da fiduju. KDR mi raste, pošto su mi protivnici retardi, ali MMR ne može da mi poraste, jer je i moj tim retardiran.

Napravio sam 4 f2p acc, svi su dosli do mog MMR-a, ~1720. Ajd da igramo nekad morbius, da vidim te famozne 1300 partije :D

Napravio sam 4 f2p acc, svi su dosli do mog MMR-a, ~1720. Ajd da igramo nekad morbius, da vidim te famozne 1300 partije :D

Igrači 1700 MMR kvaliteta mogu sami da dobijaju takve noob partije bez problema. Na žalost, ja sam negde oko 1500 MMR po kvalitetu, nemam reflekse današnjih mladih kiborga i imam problema da soliram. Ako dobro krenem i moji ne fiduju previše, to je to, pošto i protivnici po pravilu nemaju mnogo mozga. Ali ako ne uspem da skupim par ranih kilova i moji fiduju, stvari brzo odu do đavola.

ko god u s2games donosi odluke koji ce alt avatar da se inportuje u gejm je operisan u ukus, znam da se o njima ne treba komentarisati ali brate..... get real, ovo je komedija... kakav je bre ovo vilenjak ffs?

[YOUTUBE]hPaX4J8tRq0[/YOUTUBE]

Добро сам се исмејао. :D
Иначе лик је из Босне или Хрватске, при кају каже "мајку ти ј****".

poklanjam svoj legacy account sa dosta skinova i tih zezancija, oko 1530 mmra... ko se prvi javi njegov je :)

Iv@N_SD se prvi javio, otisao je acc njemu

poklanjam svoj legacy account sa dosta skinova i tih zezancija, oko 1530 mmra... ko se prvi javi njegov je :)

Covece mogao si da ga menjas za Dota 2 betu ili Diablo 3 betu ... lagacy Hon acc nije mala stvar.

Ali ipak svaka cast na darezljivosti.

ne bih da menjam jedno zlo drugim :)

Account Age: 2y 28d 11h 47m
Matches Played: 1,595

dosta je bilo :)

I ja sam vala sit, pravim pauzu dok ne prođem još jedan ispit koji mi je ostao, nadam se da će brzo nakon toga stići i GW2. Povremeno ne mogu da odolim a da ne odigram partiju, ali srećom naletim obično na tupave igrače i podsetim se zašto mi igra ide na živce.

Ima još uvek podosta igrača iz Srbije. Ja raspalim 3-4 puta nedeljno, ranije sam igrao dosta više.

Ljudi ako neko igra neka invite Meteorolog za frienda, pa da ponekad raspalimo party :)

velikodusno :)

Ja ovo redovno konzumiram bar 20 puta nedeljno. Pored posla trcanja ucenja stranog jezika i jos dosta toga :D Ako neko zeli partije skoro svako vece sam tu Qre nick

Pored toga sto igram redovno ~1600 i preko 3k partija ljudima nasim dajem i instrukcije kako da se poboljsaju. Pre smo imali organizovani TS sobu gde smo kupili ljude i igrali po par sati dnevno. Sad samo drugarima iz Buddies liste mentorisem. Uglavnom, ko zeli mozemo uvek nesto mozemo piciti.

Malo ljudi inace zna za HoN, ljudi su dosta skepticni da probaju nove moba igre. Npr dota 2 ili lol je po meni cista glupost (probao oba) iako sam obe probao. Ko jednom proba Hon i predje barijeru oko toga sta i gde treba kupiti onda mu dodje sasvim logican izbor za vece.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno