Šta je novo?

Heroes of Newereth

О томе се ништа не говори. Ја мислим да опен бете неће ни бити. Можда ће као и обично мамити играче тиме што ће рецимо приоредеровати Доту 2 и тиме добити приступ бети или неком куповином њихових игара рецимо Портал 2 и сл. Е сад ту је АјсФрог па постоји могућност да ће бити затворене бете са кључевима или пак опен бете јер он фура тај фазон. Једино што знам а што је можда битно је да Гејб спомиње како они играчи који су цењени у заједници, они са којима сви желе да играју би требали да добију игру бесплатно а они који су нецењени би требали да плате игру и плус доста додатних трошкова.

Једино што знам а што је можда битно је да Гејб спомиње како они играчи који су цењени у заједници, они са којима сви желе да играју би требали да добију игру бесплатно а они који су нецењени би требали да плате игру и плус доста додатних трошкова.

To je rekao više u šali ;)

Zato što je odma rekao da je to ne izvodljivo u praksi...

prestajem da igram hon, dajem account for free

ko mi prvi posalje PM, on dobija sifru i mail da promeni podatke.....

odee ;p

To te iznervirali svi tehnički problemi u zadnjih mesec dana, a? I ja sam popizdeo, gomilu pobeda mi nije registrovao, a onda kao šlag na tortu sinoć rollback stats-a, skine mi 100 MMR i pobriše niz stompova koje sam imao sa novim herojem, usralo mi statistiku načisto.

Ja ne igram vec duze vreme. I sumnjam da cu se i vratiti. Ne samo zbog tih problema, nego je i smorila igra.

Ja je igram još od rane zatvorene bete, dakle već dve godine i hoće malo da dosadi, ali trenutno jednostavno nema bolje class-based timske PvP online igre, a da nije FPS. Dok se ne pojavi neka druga bolja Moba ili MMO igra, nema druge nego da se igra HoN. Champions Bloodline me nije oduševio, LoL je... lol, Crasher je meh, GW2 ko zna kad će.

ja sam igrao dok je bila zatvorena beta i igrica mi se veoma svidela.kada su krenuli sa prvobitnom cenom od 20$ bio sam u fazonu uplaticu sutra-prekosutra i svi znamo kako se to na kraju se to uvek zaboravi i nisam ni kupio igricu.sad da bas kupujem svoj acc ne mogu jer imam i drugih troskova,a igram sa vremena na vreme kada bude free weekend ili kao prosli/preprosli put kada je bilo besplatno igranje nedelju dana.ne bih da postavljam oglas jer mislim da ce se ovde mnogo bolje videti,a izvinjavam se ako krsim pravila foruma..ako neko zeli da pokloni svoj acc kao decko par postova iznad mene ili da ga proda za neke manje pare neka mi se javi posto mi se igrica igra,a ne bih bas samo zbog nje vadio karticu za kupovinu preko interneta pa uplacivao 30$ itd itd.

Ne moras uopste da vadiš karticu, ima da se kupi kod nas (u Srbiji) u Computerladnu, placas preko uplatnice a na mail ti stize retail key i posle kad pravis account kad popunis prvi prozor (nickname, ime ,prezime, email) posle na sledecem prozoru samo ignorises informacije o kreditnoj (jer ni ne moze iz srbije) nego na desnoj strani pod Pre-Purchase Price u Promo Code Entry stavis taj retail key koji si dobio preko emaila i kad klikne Apply Code igra ce kostati 0.00$ i dalje znas.

Sve ovo uradi preko ovog linka, ipak nisam se trudio dzaba ovo da ti pisem. Hvala :)
http://heroesofnewerth.com/ref.php?r=0W53M8P5

Ццц ове данашње бабе само трују омладину.

prestajem da igram hon, dajem account for free

ko mi prvi posalje PM, on dobija sifru i mail da promeni podatke.....
Poznat osecaj. Ja sam strasno popizdeo od igre. I od tehnickih problema i od idijota. Prodao sam nalog pre nekoliko meseci i sad se uopste ne nerviram u zivotu. Pesma jedna. Svratio sam u ovu temu posle vise meseci i kad vidim da su imali zestokih tehnickih problema jos mi je draze sto sa odustao od Heroja.

trenutno je acc 10$ ali to nama nista ne znaci jer mi ne moze da kupujemo iste preko sajta nego samo preko ComputerLand-a ako ne gresim?

Да, колико ја знам.
--------------------------
[YOUTUBE]8f60le9xSDw[/YOUTUBE]

Prvo sam pomislio da će ubaciti nove igrače zajedno sa starima, ali srećom vidim da nisu načisto šenuli i da će ove dve grupe biti odvojene, tako da neću morati da igram sa F2P nubarama. Možda i ne bude loše ukoliko nalet novih igrača ne preoptereti servere. Novi igrači će dobijati pool on 15 heroja koji će se menjati svake nedelje sa mogućnošću kupovine heroja bilo zlatnim bilo srebrnim novčićima, dakle nešto kao u LoL-u. Već vidim štrumfove kako ih stalno gaze, ali to je neki put koji noob mora da prođe. Ne sviđa mi se što su uvodili heroje koji su prvo dostupni za lovu, pa tek onda postaju besplatni, ali ako bude nedelju-dve čekanja onda bože moj, nije strašno.

Promenili su i nesto u grafici, meni sada secka. A i shadows moram da iskljucim, da ne bi fontana bila bela skroz. Isto koliko mogu da vidim, ne vidi se ni ona voda kako treba. :(

d5B8W.jpg

Nasmejah se, baš. :)

odigrao sam danas dve partije i moj prvi utisak je da je igra posle closed bete uzasno propala.trazih nub partije jer jelte nisam igrao dosta dugo i reko da krenem sa unranked.udjem i vidim likove sa 1200-1300-1400 i 1500 psr-om ako se ne varam.reko ajd moj stari acc je imao oko 1600 valjda cu se moci nositi sa njima.nisam bas toliko los bio ali likovi su nas izgruvali u 20minuta.u cemu je poenta igre unofficial igara protiv noob ekipe ako vec dobro igras? nisam hteo odma da krenem u official pa da s****m sebi,a i nekom drugom statistiku ali ne vidim ni kako cu se uvezbati na unofficial.po meni kamera je tu najveci problem i kao da mi fali jos skrol ili dva da se odzumira + sto mi je igrica uzasno brza i prelazak sa LoL-a na HoN mi je dosta tezi nego kada sam prelazio sa Dote na HoN. sve u svemu drago mi je sto nisam kupio acc jer ovo sto rade je cista glupost i po meni ova igrica je propala. HoN sam oduvek hvalio ali grafika je jednostavno previse bljestava i svetla+ja sam licno navikao da kada udjes u grupni fajt stisnes spejs i kamera je na tvom heroju,a i signalizuje ti nekako da primas udarce,a ne kao ovde mogu da te ubiju,a ti neces ni skontati. igraci HoN-a su se uvek dicili kako su oni oduvek drugaciji od LoL-a ali eto iskopirase ih to skoro skroz.sve je to super i predpostavljam da ce me poklonici ove igre zestoko napljuvati ali drzacu se ja ipak LoL-a jer je heroes of newerth za mene ugasen onog trenutka kada je krenuo sa naplatom acc-a.

d5B8W.jpg

Nasmejah se, baš. :)
Све је у реду осим тог ЕАР, осећам се издано по први пут. Не жалим што сам дао 30 долара. Игра је вредела и више, сада је бесплатна. Дајем им недељу дана да откључају новог хероја ако хоће да променим мишљење. Драго ми је с друге стране да је бесплатна јер сада могу са ортацима да играм, који су желели да играју али нису хтели да плате.
odigrao sam danas dve partije i moj prvi utisak je da je igra posle closed bete uzasno propala.trazih nub partije jer jelte nisam igrao dosta dugo i reko da krenem sa unranked.udjem i vidim likove sa 1200-1300-1400 i 1500 psr-om ako se ne varam.reko ajd moj stari acc je imao oko 1600 valjda cu se moci nositi sa njima.nisam bas toliko los bio ali likovi su nas izgruvali u 20minuta.u cemu je poenta igre unofficial igara protiv noob ekipe ako vec dobro igras? nisam hteo odma da krenem u official pa da s****m sebi,a i nekom drugom statistiku ali ne vidim ni kako cu se uvezbati na unofficial.po meni kamera je tu najveci problem i kao da mi fali jos skrol ili dva da se odzumira + sto mi je igrica uzasno brza i prelazak sa LoL-a na HoN mi je dosta tezi nego kada sam prelazio sa Dote na HoN. sve u svemu drago mi je sto nisam kupio acc jer ovo sto rade je cista glupost i po meni ova igrica je propala. HoN sam oduvek hvalio ali grafika je jednostavno previse bljestava i svetla+ja sam licno navikao da kada udjes u grupni fajt stisnes spejs i kamera je na tvom heroju,a i signalizuje ti nekako da primas udarce,a ne kao ovde mogu da te ubiju,a ti neces ni skontati. igraci HoN-a su se uvek dicili kako su oni oduvek drugaciji od LoL-a ali eto iskopirase ih to skoro skroz.sve je to super i predpostavljam da ce me poklonici ove igre zestoko napljuvati ali drzacu se ja ipak LoL-a jer je heroes of newerth za mene ugasen onog trenutka kada je krenuo sa naplatom acc-a.
Држи се сине Лола. Немој због Хона да уништаваш вид и изгубиш осећај за оријентацију у простору. :)

Poslednja izmena:
Promenili su i nesto u grafici, meni sada secka. A i shadows moram da iskljucim, da ne bi fontana bila bela skroz. Isto koliko mogu da vidim, ne vidi se ni ona voda kako treba. :(

Dodali su dinamičku vodu, mora da se to Linux drajverima ne dopada, i ranije mi nismo imali onu refleksiju u fontani. Samo se nadam da lag nije od preopterećenosti servera, sinoć očekivani rekord, 47k igrača online, otići će to brzo na više od 100k.

Sada ima te refleksije, ali ovo sto pravi problem kod mene mora da je do famoznog bug-a sa GF 7xxx karticama koji HoN ima od svog nastanka. :)

Ja jedini bug sa 7900 GTO sam imao kad sam uklucio replay, tj. nije uopste mogao da se gleda replay nije se video interfejs i cela slika je treptala (sekund je ima, sekund ne) i samo da ubijem hon.exe u task manageru je pomagalo.
Sve ostalo OK radi.

Dodali su dinamičku vodu, mora da se to Linux drajverima ne dopada, i ranije mi nismo imali onu refleksiju u fontani. Samo se nadam da lag nije od preopterećenosti servera, sinoć očekivani rekord, 47k igrača online, otići će to brzo na više od 100k.
Ево сад око 54к полако се повећава.

Kao što sam i mislio, krenuo je LoL princip spamovanja heroja. Po dva nova izlaze svake druge nedelje, od čega se jedan plaća zlatnim novcem ili ga čekaš još mesec dana. Vidim da narod kupuje uveliko. Ovo je ili pokušaj da se prestigne Dota po broju heroja, ili kao što pretpostavljam, da se izmuze iz igre što god više može za ovih poslednjih par meseci.

kako da se izborim sa silnim smurf akauntima? igrao sam 10 public "noob" partija i svaki put ili kod mene ili u suprotnom timu ima dvojica, trojica koji zajedno uđu na server i oni na kraju sami sa sobom igraju... kako da naučim ovako da igram? Dok sam dotu igrao, kratko doduše :D, ne sećam se da su ulazili dobri likovi u partije na kojima lepo piše da su za nubove...

Jao, ja sam poslednjih nekoliko dana instalirao HoN i igrao na subaccount-u, RAPE :p

Vrh Dno