odigrao sam danas dve partije i moj prvi utisak je da je igra posle closed bete uzasno propala.trazih nub partije jer jelte nisam igrao dosta dugo i reko da krenem sa unranked.udjem i vidim likove sa 1200-1300-1400 i 1500 psr-om ako se ne varam.reko ajd moj stari acc je imao oko 1600 valjda cu se moci nositi sa njima.nisam bas toliko los bio ali likovi su nas izgruvali u 20minuta.u cemu je poenta igre unofficial igara protiv noob ekipe ako vec dobro igras? nisam hteo odma da krenem u official pa da s****m sebi,a i nekom drugom statistiku ali ne vidim ni kako cu se uvezbati na unofficial.po meni kamera je tu najveci problem i kao da mi fali jos skrol ili dva da se odzumira + sto mi je igrica uzasno brza i prelazak sa LoL-a na HoN mi je dosta tezi nego kada sam prelazio sa Dote na HoN. sve u svemu drago mi je sto nisam kupio acc jer ovo sto rade je cista glupost i po meni ova igrica je propala. HoN sam oduvek hvalio ali grafika je jednostavno previse bljestava i svetla+ja sam licno navikao da kada udjes u grupni fajt stisnes spejs i kamera je na tvom heroju,a i signalizuje ti nekako da primas udarce,a ne kao ovde mogu da te ubiju,a ti neces ni skontati. igraci HoN-a su se uvek dicili kako su oni oduvek drugaciji od LoL-a ali eto iskopirase ih to skoro skroz.sve je to super i predpostavljam da ce me poklonici ove igre zestoko napljuvati ali drzacu se ja ipak LoL-a jer je heroes of newerth za mene ugasen onog trenutka kada je krenuo sa naplatom acc-a.