Šta je novo?

Heroes of Newereth

ooo laser nisi valjda i ti pogubio zivce na kraju :d

Је л' правимо клан или не правимо?

Primetio sam na HoN forumu da se neko opet danas žalio na bag sa kreiranjem klana. :( Pokušajte svejedno, možda uspe.

HoN 2.0 je tu, niko da prokomentariše? :)

somuchwin.png

HoN 2.0 je tu, niko da prokomentariše? :)

Realno fush roba :p, mada posto je kao dzaba, sta je tu je ,vec.

-Nema jos matchmakinga, najveci prioritet im je bio da onaj shop sminke postave kako treba pa da kinta im ide, a mm je kao jos jedno nedelju u beta testu.

-Sto znaci da Coins mozete samo da kupite, a i realno ima par stvari koje vrede... npr. onaj Gej Unicorn anaucer je smesan (Bitch Slapped, It's a Three Way :d WTF 4 FTW),Femme fatale pack i da Taunt, resto je suvisno. Sve ovo moze da se vidi kako izgleda, jer ladno su se pojavile neke budale koje sada flejmuju forum jer nisu dobile ono sto su htele ,a za sve mozes da vidis Preview... lik se bunio kako ga Ms Pudding anaucer poceo da iritira pa vratio se na stari ,noob failchina

-I da najveci z***b je za advance statistike u Pub modu , nema vise belezenja nizova kilova, Quad killova , Smackdownova, itd. To je sada samo u MM i Casula modu :smack:
(vecina se buni za ovo)

Mali plusevi:

Mini mapa koja kao svi se bune izgleda sareno i bezveze nabudzeno ustvari je vrlo funkcionalna, moze se videti ko sta ima od itema i kolko je ostalo vremena wardovima.

I da novi item Spellshards je baz milina za spell spamere, ignorise 2/4/6 Magic armora i smanjuje CD

Нешто зајебава форум. Одкуд ова слика горе? :trust:
Ово сам поставио...
images

Koja je fora "Casual" mode?

Shop!? Ne kapiram sta ce to u igri. Ako neko moze da prevede, ili ti zokocx, cenu to sluzi, osim da zarade kintu ovi iz S2.

Minimap i ostale dzizda bizde su ok. Odoh da igram.

Sta je sa klanom??? Ja cu da batalim da igram, ovako vise ne ide.

Odvojih nešto vremena da sagledam većinu dodataka, izmena... Utisak je, jednom rečju, razočaravajuć. Eto, uspeli su. Heroes of Newerth predstavlja sprdnju, mesecima kalemljenu lošim odlukama razvojnog tima... Makar u svom sadašnjem ruhu. Valjano bi bilo čestitati im, zaista. * sigh *

Meh.

Koja je fora "Casual" mode?

Shop!? Ne kapiram sta ce to u igri. Ako neko moze da prevede, ili ti zokocx, cenu to sluzi, osim da zarade kintu ovi iz S2.

Minimap i ostale dzizda bizde su ok. Odoh da igram.

Sta je sa klanom??? Ja cu da batalim da igram, ovako vise ne ide.
Casual је измењени EМ.

Шоп је место где купујеш скинове,заставе,симболе, алтер. аватре, taunt итд.
Све што се тамо налази можеш купити са 'новчићима' (coins) али само кроз играње Matchmaking-a. Тренутно желе да зараде неке паре па је Matchmaking "на тестирању" као још није спреман.

Како ти беше тачно ник у ХоН-у?

Odvojih nešto vremena da sagledam većinu dodataka, izmena... Utisak je, jednom rečju, razočaravajuć. Eto, uspeli su. Heroes of Newerth predstavlja sprdnju, mesecima kalemljenu lošim odlukama razvojnog tima... Makar u svom sadašnjem ruhu. Valjano bi bilo čestitati im, zaista. * sigh *

Meh.
791px-Rage_template.png

Искористи ово и покажи нам вештину флејмовања. :D Видео сам да си данас исписао неколико редова флејма. Излгеда да си имао додатну инспирацију.:eyebrows:
Шта те конкретно разочарало?

a ja kad sam pricao da s2 predstavlja bas inovativno/kreativan razvojni tim, mene razapese da sam flamer :p eto vam vas hon xd

Мапа је можда мало лоше графички урађена али је зато више функционална.

Једино што се мени не свиђа је спајање статистике у public играма. Тако да сада не видимо CM играче. Чак нема ни % у загради. То ми једино смета.
Али на форуму кажу да ће public бити као неважан и да се фокусира на Matchmaking.

Prvo da se ogradim da kažem da još nisam probao novi patch, još sam bez interneta kući i biću verovatno negde do kraja meseca.

Ono što morate biti svesni je da HoN neprekidno košta, ne samo da je potreban novac za dalji razvoj, već i održavanje servera. Novi novac od prodaje igre ne može stizati večno, što znači da je neophodan i drugi izvor prihoda. Hoćete li da plaćate mesečnu pretplatu da igrate HoN? Nećete? Onda je izbor ili dodatni shop ili da igramo još par meseci dok igra prestane da bude isplativa, pa gasimo servere i razilazimo se. Lova mora da pristiže i mislim da je samo pitanje vremena kada ćemo početi da gledamo i reklame u igri. Budite sigurni da će isto biti i kad stigne Dota 2, garantovano će imati shop, ako ne odmah, onda sigurno malo kasnije kada prodaja krene da opada.

Dakle, shop je nužnost, on služi umesto toga da S2 kao mali indie diveloperi jednostavno ispruže ruku i prose od igrača za donacije. S2 je u prethodnoj igri Savage 2 prodavao rune koje su davale izvesnu prednost onima koji ih imaju (takođe su mogle biti otključavane i na druge načine), ali u HoN su čvrsto rešili da neće prodavati nikakvu prednost u igri, već samo kozmetiku, što ja svesrdno podržavam.

Da kažem i da je novi MM trebalo da izađe u 2.0 patch-u, ali je po forumu krenulo kukanje onih koji su želeli da novi MM podržava i ono što su oni zamislili, S2 je rešio da im izađe u susret, ali je to povuklo i kašnjenje dok se sve opet ne istestira. MM je nesumljivo bitan i treba da zameni sadašnje public partije od kojih je bar 2/3 javni ili skriveni stomp. Novi MM će nam recimo omogućiti da ako ne možemo da skupimo 5 igrača možemo igrati samo nas trojica, sistem nam doda par koji takođe hoće da igra zajedno i mi igramo protiv drugog tima koji je takođe 3+2. Biće tu dobrih stvari ako bude radilo kako treba.

18 Coins, hell yeah! Još 80-ak partija i kupiću ono što sam naumio. :lupko:

Страшан си хејтер постао у задње време. :trust:

18 coins xD btw oni novi "kostimi" za heroje...30 dolara kosta jedan..lol :D preskupe su stvari u shopu...but w/e i onako sam batalio igru....jednu partiju u 10 dana...

Ја сам ушао у 4 гејма. Два пута сам изгубио јер сам ушао на US West сервер где је пинг био преко 150. Једна партија је баш била нормална без лага сигурно је био неки ЕU сервер. И још једна онако солидна.
Све укупно 35 новчића. :)

Šta biste vi stvarno kupili u šopu? Meni su samo zastave interesantne, za ostalo me nije briga.

S razlogom, slažeš li se? :)
Да, али разлог ти је мало пренадуван. :)

Šta biste vi stvarno kupili u šopu? Meni su samo zastave interesantne, za ostalo me nije briga.
Купио бих заставу Србије, неку иконицу за акаунт,три алтернативна аватра (W.Slayer,SoulStealer и Bubbles) и пакет у коме је онај дијамантски штит са Taunt-ом. ,)

Možda sam trebao reći u množini. ;)

Što se tiče šopa, merkam Diamond Status Bundle, tj. Taunt opcija i Diamond status.

Što se tiče šopa, ne dopada mi se. Ali dobro, kapiram da im treba dodatnog keša. Jedino što bi uzeo je zastava Srbije.
Interfejs je potpuno upropašćen, one ikonice su užas. Što su ih uopšte menjali?! I šta znače crno beli avatari heroja kada ih izabereš (na desni klik)? Minimap je ok sa onim defend our tower i to, ali problem je što ne možeš da pinguješ protivničkog heroja, jer se pojavi ona glupost Attack (ime heroja) now! Onda moram da pišem saigračima dont attack i tako to, jer ako neko pogine ja ću biti kriv.:mad:

Možda sam trebao reći u množini. ;)

Što se tiče šopa, merkam Diamond Status Bundle, tj. Taunt opcija i Diamond status.

Hehe, ko vam je kriv što niste preorderovali igru kao svi ostali, pa dobili gold status. I u beti je bilo jasno da će igra jednog dana da rastura. I stvarno, posle gomile peglanja i tweak-ovanja dobili smo vrlo izbalansiranu igru, osim Repulsora više i nema heroja koji je uvek banovan ili biran na takmičenjima. Dobro de, možda Moraxus, ali nerfovali su mu sekire zadnjim patch-em, prave dosta manji dmg.

Ја сам још од октобра 2009. кренуо да играм ХоН. И пошто је све ишло ка томе да креће у retail.Ја сам био при томе да ћу сигурно купити игру.
Али чекао сам све до задње недеље или две до званичног датума изласка.Значи купио сам игру у отвореном бета тестирању,крајем априла.
Погрешно сам разумео имејл који сам добио током затвореног бета тестирања.
Где је писало да ако до тог и тог датума (почетак open beta-е) не купим игру да нећу имати златни штит, златно име и taunt.
Ја сам разумео после изласка (12.Мај) неће бити поменуте ствари.:lupko:

Jel ima neko problema jos sa updateom igre!? Stalno dobijam error i moram da uninstaliram i skidam ceo klijent svaki put kad izadje nova verzija!!

Биће поново MatchMaking-a и то негде око 8 ујутру сутра. :) Већ је било данас, прош'о воз. :trust:

Maliken, Keeper of the Forest, and Deadwood now have alt avatars in the store that cost 0 coins. Merry Christmas!
*Christmas Maliken is currently removed due to a bug.

Пожурите и набавите алт аватре да им не повећају цену после Божића. :d

hondwkotfxmas.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno